- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
ayyyyyyyyyyy.süpersinŞenizŞenizŞeniz
kızınıda senide kocaman kocaman öptüm..afiyet bal şeker olsun gülüm zemuszemus
bu arada kekimi kk da ilk yapıp onaylayanda sensin:lepi:
bunun için de ayrıca teşekkürleropuyorumnanaktan
aslında işin sırrı tamaman çay kısmında normal herkezin kendi evinde yaptıgı ölçüde bir kekede yapılabilir yani çay eklenebiliryerimseniben
kuşburnuda güzel böğürtlemle karışınca eminim dahada hoş olmuştur bide tarçın koymuş hatun oy oy oy yemede yanında yat..kokla kokla ye iştahı kabarır insanıncokacimcoook
emeğine yüreğine sağlık gülüm çok teşekkür ederimopuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktan
ama benimki seninki gibi kabarmadi merakimdan acdim durdum firini oda fis diye söndükaydirigubbakcemile3
esim cidden bayildi canim ona zaten SIK SIK kek yapiyorum sabahlari yesin diye bana gelincde ne yalan söyliim kek yapmaya bayilirim ama bitürlü severek yemezdim hazir keklere ise bayilirim fakat bunun tadi cidden cok baska harika bisey yacokacimcoookopuyorumnanaktanbana hitab etti bi düsün artik kiz ben bisey eksik diye düsünüyodum meger budra sekeri koymamisim üstünekaydirigubbakcemile3
bide net cikmadi kusuruma bakmakaydirigubbakcemile5
cokacimcoookilk deneyen benim ama son olmicam insallah kessinlikle tavsiye ederim pisman olmicaksiniz bayanlar emin oluncokacimcoook