- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.779
- 398
- Konu Sahibi Medcezir06
Annen neden ciddi birisini istrmiyor.Bence en guzelini yaparsin cok guzel bir hayal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sizin de yardımcınız olsun. Aklimda izmir buca var. Orası hem maddi olarak uygun hem de her yere yakın sakin bir yermuğla alaçatıya yerleşin. orayı çok sevdim ben resimlerden.
bence şehir değiştirmek için çok geç bile kalmışsınız.
ben de sağlık sorunlarım yüzünden bebeğimi kaybettim. 2 sene oldu kendimi hala toparlayamadım. ve güzel bir hamilelik için şuan huzur ve enerji biriktiriyorum içimde.
sırf anneniz diye hayatınızı karartmaasına izin vermeyin. sizin seçiminiz sizin doğrularınız sizin yanlışlarınız ve sizin sonuçlarınız....
Evdeki bu esyalari da istemedim ben esyali bir kiralık eve çıkmak istiyorum dedim yok ben o evde kalamam dedi annem yeter etti artik
Aynen annem evlenmek zorynda değilsin git hayatını yaşa diyor diyelim öyle yapmaya kalktim o niyetliyim aybaşını zor ediyorum. Annemde hala millet ne der tasası var. Çok merak ediyorum acaba o millet şimdi ne diyor (!)31 yaşındasınız 3 değil
Neden annenizin her dediği emir gibi
Kurun kendi hayatınızı beğenmese otelde kalsın
Gayet de kalır ama o eski ev ile olan bağı koparmamak istiyor sizin yeniden bir evlilik yapmanızı istemiyor bence
İsteyin tayininizi gidin taşınınca haber verirsiniz