• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğuluyorum

Annen neden ciddi birisini istrmiyor.Bence en guzelini yaparsin cok guzel bir hayal

muğla alaçatıya yerleşin. orayı çok sevdim ben resimlerden.

bence şehir değiştirmek için çok geç bile kalmışsınız.

ben de sağlık sorunlarım yüzünden bebeğimi kaybettim. 2 sene oldu kendimi hala toparlayamadım. ve güzel bir hamilelik için şuan huzur ve enerji biriktiriyorum içimde.

sırf anneniz diye hayatınızı karartmaasına izin vermeyin. sizin seçiminiz sizin doğrularınız sizin yanlışlarınız ve sizin sonuçlarınız....
Allah sizin de yardımcınız olsun. Aklimda izmir buca var. Orası hem maddi olarak uygun hem de her yere yakın sakin bir yer

Anneniz diye her şeye karışma hakkı yok ki. İzin verdiğiniz sürece de durmayacaktır. İns gönlünüzden geçen olur.

Üzgünüm ama bazı anneler(benimki dahil) çocukları için iyi düşündüklerini zannedip onların hayatını altüst edebiliyor.Kendi bildiğini yap kaç yaşında kadınsın annesi boşver inşallah mus mutlu olursun:)))

Kendinize oncelik verin ,henuz cok gencsiniz ,onunuzde uzun bir omur var size bicilen hayati giyip mutsuz olacaginiza ,kendi seciminizi yapin isterse hata olsun ama sizin olsun ,
Anneler babalar bir yastan sonra duygu somurusu yapiyir ,cok nadir aile objektif ve gercekten evladinin iyiliginini isteyen adimlar atiyor ,
Sizin icin hayirlisi olsun

Evdeki bu esyalari da istemedim ben esyali bir kiralık eve çıkmak istiyorum dedim yok ben o evde kalamam dedi annem yeter etti artik

31 yaşındasınız 3 değil

Neden annenizin her dediği emir gibi

Kurun kendi hayatınızı beğenmese otelde kalsın

Gayet de kalır ama o eski ev ile olan bağı koparmamak istiyor sizin yeniden bir evlilik yapmanızı istemiyor bence

İsteyin tayininizi gidin taşınınca haber verirsiniz

31 yaşındasınız 3 değil

Neden annenizin her dediği emir gibi

Kurun kendi hayatınızı beğenmese otelde kalsın

Gayet de kalır ama o eski ev ile olan bağı koparmamak istiyor sizin yeniden bir evlilik yapmanızı istemiyor bence

İsteyin tayininizi gidin taşınınca haber verirsiniz
Aynen annem evlenmek zorynda değilsin git hayatını yaşa diyor diyelim öyle yapmaya kalktim o niyetliyim aybaşını zor ediyorum. Annemde hala millet ne der tasası var. Çok merak ediyorum acaba o millet şimdi ne diyor (!)

Bi kez daha mı izin vereceksin mahvetmelerine. Bırak ne halleri varsa görsünler. Gel egeye izmire muğlaya al ufak bir ev köyde bağda bahçede hayatını yaşa sevdiğinle. Şu an otobüste ankaradan izmire dönüyorum resmen içim çekildi şehirden. Bırak gitsin ya.

Zaten yalnız yasıyorsun başka bir şehirdesin kendi işin gücün var niye illede Ankara diye tutturuyorlar.insan bazen gerçekten herşeyi arkasında bırakıp yeni bi hayat kurmak istiyor.sende imkanın varken yap yaş olmuş 31 kendi mutlulugun için yaşa yolun açık olsun canm

Back