Boğuluyorum

Medcezir06

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
22
10
18
39
Merhaba hanımlar. Nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum canım çok acıyor artık. Evliydim genetik hastalığımın tedavisi geciktiği için gebeliğime son verildi çünkü eski eşimin ailesinin ne köydeki ev tadilatı ne evime karışmaları hiç bitmezdi ikimiz de kamu çalışanıydık aslında iyiydi gelirimiz ama benim hastalığımın tedavisi için 5 kuruşu kalmazdı nitekim az kalsın canıma mal oluyordu. Bebek kaybı ayrı travma tabiki.

Sağlıklı bir gebelik için yakından takibim şarttı Adana'dan (ailemin ve benim görev yerim Adana'da) Anlara'ya taşındık. Babam aslen Ankaralı olduğundan sülale burdaydı daha kolay olurdu bizim için sahiplenen çıkardı (?)

Burda tüm dengesi şaştı adamın sonra bir gün sıradan bir tartışma ortamı yaratıp evi terketti ailesinin de onun da tüm telefonları yüzümüze kapandı. 1 ay sonra adliyeye gelin dedi ve tek celse anlaşmalı boşandık. Aslında en başında düğünden 1 hafta önce bitecekti ama annemin millet ne der laflarıyla geri adım atıp evlenmiştim.

Boşanalı 1 yılı geçti. Boşanmadan 2 ay öncesinde 6 aylık yurtdışı görevinden gelmişti özetle 2 yıla yakın bir süre salt yalnızım.

Annem karşıma ciddi anlaşabileceğim kim çıktıysa müdehale etti. Şimdi bu şehirde kalmak istemediğimi tayin isteyeceğimi söyledim ve bana anneni de babanı da unut alır başını gidersin dedi.

Bu şehir bana travmalar yaşattı en kötü günlerim Ankara'da geçti ve yorucu bir şehir bu sebeple Ege tarafında daha küçük ve sakin birkaç yer aklimda oraları istiyorum henüz 31 yaşındayım yoksa burda çürüyüp gideceğim.

Not: Ciddi düşündüğüm bir ilişkim var ve annemin tepkileri sebebiyle henüz kimseye bir şey anlatamıyorum. Anlaştığım kişinin Ankaradaki görevi bitince o da tayin olacak ve ikimiz de (özellikle ben) Ege tarafını istiyoruz.

Sizce yanlış mı yapıyorum ?

Hayır yanlış yapmıyorsunuz bana göre de.
Annenizin birşeylere mani olduğu yeter, kendiniz için doğru olduğunu düşündüğünüz şeyleri yapın.

Geçmiş olsun ve mutluluklar...

Tayin isteyeceğim dediğimde evlatlıktan red ederim dedi resmen. Kardeşimde de ayni hastalik var ve kontrole gelince ya bende ya amcamlarda kaliyorlar ve evde hiçbir degisiklik yaptirmiyor bosaninca sadece oturma odamı aldım cekyatta yatiyorum 1+1 ev. Ev de ayrı boğuyor beni. Bana geldiklerinde epey rahatlar koltuğun birini dışarı almak istedim vayy efendim ben gelince nerde yatacağım deyip durdu hep kendini düşünüyor

Biran önce alın tayin iniz yada evinz de değişiklik yapın boşanma ,aile ,hastalık der ken çok yıpranmış sınız neyse ki yalnız değilsiniz

Her iki taraftan da uzak şehirde yaşayınca iyi oluyor. Yeni başlangıçlar size mutluluk getirsin

Biran önce alın tayin iniz yada evinz de değişiklik yapın boşanma ,aile ,hastalık der ken çok yıpranmış sınız neyse ki yalnız değilsiniz
Evdeki bu esyalari da istemedim ben esyali bir kiralık eve çıkmak istiyorum dedim yok ben o evde kalamam dedi annem yeter etti artik

Bazen destek olmak yerine köstek oluyorlar annen yinede kırma maya çalış ama en doğrusu uzaklaşmak Ankara'dan .

Annen kim varsa olmaz demiş ona bakarsan asla mutlu olamazsın.

Çek git bence. Ege sahili, denizi, kokusu, mis gibi mis. Hastalık boşanma derken çok çekmişsin git her şeye 0dan başla.

okuyunca daraldım. her giden ana babasını mı unutuyormuş? anneniz sizin üzerinde ki etkisini gayet iyi biliyor ama size yazık ediyor. Gönlünüz ne diliyorsa onu yapın

muğla alaçatıya yerleşin. orayı çok sevdim ben resimlerden.

bence şehir değiştirmek için çok geç bile kalmışsınız.

ben de sağlık sorunlarım yüzünden bebeğimi kaybettim. 2 sene oldu kendimi hala toparlayamadım. ve güzel bir hamilelik için şuan huzur ve enerji biriktiriyorum içimde.

sırf anneniz diye hayatınızı karartmaasına izin vermeyin. sizin seçiminiz sizin doğrularınız sizin yanlışlarınız ve sizin sonuçlarınız....

Hani ailemle aynı şehirde de değilim yattığım yerde ölüp gidiyordum bi zehirlenme vakası geçirdim kimsem yoktu yanimda kendi gelene kadar da aradan 2 gün geçti ve o günden sonra da karar verdim yalnız başıma ölmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…