Biten çayını bile doldurmaya alıştırmışsınız adamı. Babasının uşağı var sanki otur deyince oturacak, kalk deyince kalkacak. Eşinizi düzeltmek istiyorsanız bence önce kendi yanlışlarınızı sorgulamalisinizÇok yoruldum çok zor 8 yıllık bir sevgililik döneminden sonra 7 yıllık bir evliliğim var eşimi seviyorum çok seviyorum zaten bu sevgi olmasa bu kadar harap olmazdım çok zor bir insan ama bu kadar değildi birazda ben bu hale getirdim hep taviz verdikçe ver allah ver dedi ilk başlatda isyanlardaydım hep ama baktım hiç bi yere ulaşamıyorum birde susmayı deniyeyim dedim demez olayım dım hep onun istediği olmalı sen bir hak talep edemezsin o verirse alırsın heleki bazen doluyorum kendimi ifade etmeye çalışoyum dahada beter oluyo bir konuşmaya başlasın iki gün susmadan konuşur ama artık kendime küstüm bir kızım var 1,5 yaşında onunla avunuyorum küstüğü zaman evde psikolojik işkence uyguluyo oturur kalkar kızıyla oynat mutlu mesut ama çok doldum tek haklı o ötesi yok destek almak istedim önceleri kabul ediyodu tamam götüreyim araltırayım şimdi yeni fikri her şeyim yetindeymiş rahat batıyomuş ondan hanersiz duşa giremem bi yere gidilecekse haftalar öncesinden söylerim haftada bir annemlere bırakır java güzel dışarı çoksakmı diye sorarım öyşe çıkıyoruz filan yok en yakın küsme sebebimizi anlatıyorum cumartesi dışarı çıktık arabada kartını unutmuş siz bekleyin gelirim dedi gitti yemek yiyeceğimiz yerde dışarıda oturduk kızım önünde havuz var oraya yürümek istedi artık durmuyo kucakta o gelene kadar kaltım havıza bakıyor bi döndüm oturduğumuz mekanda her yer dolmuş geldi size kalkın dedim mi biye oturmadınız napcaz şimdi dedi ve ben iptal o gün bu gün konuşmuyo dün çayı bitmiş bardağo tabağına vuruyo bitti demek için eline zil versem yeri “yok artık kendini aştın “diyebildim sadece
Uzun oldu ama anlatsam daha neler var neler ama sanrediyorum edeceğim etmeliyim
Her gün mü böyle yok değil iyiyken çok iyiyiz ama ben onun kurallarına uyarsam ekstra bi şey talep etmez verdiğiyle yetinirsem madden manen o benim adıma her şeyi düşünür ben daha nebekliyebilirim kafasında başlıktaki gibi boğuluyorum
Sen alistirmissin bacim adami.Çok yoruldum çok zor 8 yıllık bir sevgililik döneminden sonra 7 yıllık bir evliliğim var eşimi seviyorum çok seviyorum zaten bu sevgi olmasa bu kadar harap olmazdım çok zor bir insan ama bu kadar değildi birazda ben bu hale getirdim hep taviz verdikçe ver allah ver dedi ilk başlatda isyanlardaydım hep ama baktım hiç bi yere ulaşamıyorum birde susmayı deniyeyim dedim demez olayım dım hep onun istediği olmalı sen bir hak talep edemezsin o verirse alırsın heleki bazen doluyorum kendimi ifade etmeye çalışoyum dahada beter oluyo bir konuşmaya başlasın iki gün susmadan konuşur ama artık kendime küstüm bir kızım var 1,5 yaşında onunla avunuyorum küstüğü zaman evde psikolojik işkence uyguluyo oturur kalkar kızıyla oynat mutlu mesut ama çok doldum tek haklı o ötesi yok destek almak istedim önceleri kabul ediyodu tamam götüreyim araltırayım şimdi yeni fikri her şeyim yetindeymiş rahat batıyomuş ondan hanersiz duşa giremem bi yere gidilecekse haftalar öncesinden söylerim haftada bir annemlere bırakır java güzel dışarı çoksakmı diye sorarım öyşe çıkıyoruz filan yok en yakın küsme sebebimizi anlatıyorum cumartesi dışarı çıktık arabada kartını unutmuş siz bekleyin gelirim dedi gitti yemek yiyeceğimiz yerde dışarıda oturduk kızım önünde havuz var oraya yürümek istedi artık durmuyo kucakta o gelene kadar kaltım havıza bakıyor bi döndüm oturduğumuz mekanda her yer dolmuş geldi size kalkın dedim mi biye oturmadınız napcaz şimdi dedi ve ben iptal o gün bu gün konuşmuyo dün çayı bitmiş bardağo tabağına vuruyo bitti demek için eline zil versem yeri “yok artık kendini aştın “diyebildim sadece
Uzun oldu ama anlatsam daha neler var neler ama sanrediyorum edeceğim etmeliyim
Her gün mü böyle yok değil iyiyken çok iyiyiz ama ben onun kurallarına uyarsam ekstra bi şey talep etmez verdiğiyle yetinirsem madden manen o benim adıma her şeyi düşünür ben daha nebekliyebilirim kafasında başlıktaki gibi boğuluyorum
Gerçekten öyle ama, nasıl alıştırsanız öyle gidiyor.En çok ona ağlıyorum 8 yıl dile kolay serttir ama ben söz konusu olunca dünyayı durdurur asla kıyamaz derdim taki evlenip menfaat ler araya girene kadar ilk günden beri nerden aldığı akıl bilemem (kv nin günahını alıyorum her gün on dakkadan aşağı konuşmazlar tlf takip edrim ben annemle o kadar konuşmam)nasıl alıştırısam öyle gider kafası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?