Boğazın sağ tarafında şişlik ve acı

Haydioradan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
714
745
103
Herkese iyi akşamlar
Şu an çok fazla paniklediğim için konu açmak istedim. Yaklaşık iki ay evvel boğazımın sağ tarafında ağrı olduğu için doktora gittim, enfeksiyon olmuş dedi ve antibiyotik verdi. O sıra antibiyotiği düzenli kullanmadım ve boğaz ağrım devam etti, yine doktora gittim macrol verdi ve düzenli olarak kullandım. Aynı zamanda sağ taraftaki dişlerim de aşırı ağrımaya başladı. Şu anki durumum dış tedavisine başladım ama boğazımın sağ tarafında şişlik ve ağrı devam ediyor.
Dışardan dokunduğumda da boğazımın sağ tarafı acıyor.
Sabah uyandığımda başlıyor, çay içtikten sonra azalır gibi oluyor ama sürekli bir ağrı ve yutkunurken hissettiğim şişlik var.
Sizce ne olabilir?
Yarın öğleden önce kbb doktoruna gideceğim ama bilgisi olan var mı?
İnşallah kötü bir şeyim çıkmaz küçük bir çocuğum var.

Hangi bölüme gittin,tiroid nodülü olabilir mi bu geldi aklıma,ultrason çekildi mi.

Buradan duyacağınız iyi veya kötü sağlık fikri sizi rahat mı hissettirecek veya daha da mı üzecek? Böyle şeyler yapmayın bence. Yapılan tahliller ve doktorun muayenesi her zaman daha doğru olandır.

Buradan duyacağınız iyi veya kötü sağlık fikri sizi rahat mı hissettirecek veya daha da mı üzecek? Böyle şeyler yapmayın bence. Yapılan tahliller ve doktorun muayenesi her zaman daha doğru olandır.
Evet doğru..
Ancak şu an gerçekten çok moralim bozuk ve belki bilgisi olan vardır ve rahatlarım diye düşündüm

Apse olmuş olabilir, bununla KBB ilgileniyor. Apse boşaltılmadan iyileşmez, drenaj + antibiyotik tedavisi uygulanır. Tabii başka şeyler de olabilir ama sıklık bakımından ilk akla gelen bu oluyor.

Antibiyotigi tam kullanmadigin icin enfeksiyon gecmemis
Korkacak ne var?

Doktora git ilaclari bitir.

Diş absesinden dolayı boğazınızda ki bezeler şişmiş olabilir.Büyük ihtimal de öyle. En kısa zamanda İyi bir dahiliye uzmanına görünün

Diş absesinden dolayı boğazınızda ki bezeler şişmiş olabilir.Büyük ihtimal de öyle. En kısa zamanda İyi bir dahiliye uzmanına görünün
Diş ağrısını hala yine sağ tarafımdaki dişler yüzünden şiddetle çekiyorum
Tedaviye başlandı ama birden fazla dişte ansızın sorun çıktığı için ağrım dinmiyor
Dinse de ağrı kesicilerle bir kaç saatliğine ancak diniyor.
Üstüne bir de bu boğaz ağrısı ve ne olabilir korkusu hal-i hazırda bozuk olan moralimin hepten içine etti

Grip olsak bile boğazımız da bir sürü bezeler şişiyor en iyisi iyi bir doktordan destek alın içiniz rahat etsin.

Daha bu ay bu sorunu yaşadım.. antibiyotik hiç ise yaramadi..beni korku aldı.. endokrine gittim canım.. tiroid

Canım aynı sorunla bir aydır uğraştım.antibotik kgb gittim.nafile..binbir senaryo ürettim.. endokrine gittim.trioid iltihaplanması...suan ilaç kullanıyorum sukur ...geçti gitti..

Banada endokrin doktoru zamanında dışın apse yapmış mikroplar triodlere yerleşmiş şimdide savunma düşünce ayağa cıkmış dedi korkma ins

Canım aynı sorunla bir aydır uğraştım.antibotik kgb gittim.nafile..binbir senaryo ürettim.. endokrine gittim.trioid iltihaplanması...suan ilaç kullanıyorum sukur ...geçti gitti..
Aynı böyle miydi?
İnternette bi şeyler okudum o kadar çok korktum ki küçük bir çocuğum var, aklıma bir sürü şey geliyor
Canım o kadar çok sıkkın ki diş ağrısı, boğaz ağrısı derken harap oldu sinirlerim

Grip mi oldunuz o esnada ya da sonrasinda lenf bezleri şişebiliyor ondan olmus olabilir mi?

Grip mi oldunuz o esnada ya da sonrasinda lenf bezleri şişebiliyor ondan olmus olabilir mi?
Ben de ne olduğumu şaşırdım artık inanın.
Sağ dişlerimin ve boğazımın sağ tarafının ağrısı yüzünden kafayı yemek üzereyim
Allah tüm hastalara şifa versin, yeterki dermansiz dert vermesin ama ağrı çekmekten bıktım
Anksiyete olacağım yakında ya da depresyona gireceğim
Belki de girdim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…