• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğazımı tutamıyorum

Başlıktan da belli. Yemeğe düşkün değilim ama tatlı ve aburcubur yüzünden kilo veremiyorum. 10 kg verip alıyorum inanılmz bir döngüdeyim. 80 kg yim. Biri bana yardım etsin yani nedir bu cidden ufacık bir şeker çikolata bir şey görsem beynim onu yemeyene kadar durmuyor asla.
Bende böyleyim canin aclik tokluk insülin degerini Ölctür insülin direncin var seker hapiyla kirarsin o direnci bide gercekten ac olup olmadigni farketmelisin bazen üzüntü stress can sikintisi bile yemeye itiyo insani Bol su ictigmizde aclik hissi gider aslinda dikkat etmek lazim sagliga midemizi cöp dolduruyoruz sonra kötü hastaliklar bizi buluyo malesefy🥹

@eliferdenay instegramı takip ederseniz, orada gece yatmadan önce telkinlerinizi hızlı hızlı bir deftere yazıp yatıyorsunuz, ilk etapta anlamsız gibi geliyor, ama sonrasında çok güzel sonuçlar alabiliyorsunuz, benim tatlı isteğim, atıştırma isteğim kalmadı. iş yerimde gün boyu, ana öğünlerden hemen sonra birşeyler atıştırma ihtiyacı duyuyordum, şimdi bu isteğim kalmadı, çekmecemde, gofret, kraker, bisküvi, çikolata var ama 2 haftadır yüzüne bakmıyorum
Merhaba ,Gece Günlüğü adlı kitabı okuyup bitirdiniz mi? Sadece kilo verme üzerine mi yazılmış bu kitap?

Merhaba ,Gece Günlüğü adlı kitabı okuyup bitirdiniz mi? Sadece kilo verme üzerine mi yazılmış bu kitap?
kitabı almadım, instegramdan takip ediyorum, deneyimleyen ve kilo veren, yeni iş kuran, vb. konularda takipçiler konuşuyor, kendimce de anlatılanlardan edindiğim gibi her gece günlük tutuyorum

kitabı almadım, instegramdan takip ediyorum, deneyimleyen ve kilo veren, yeni iş kuran, vb. konularda takipçiler konuşuyor, kendimce de anlatılanlardan edindiğim gibi her gece günlük tutuyorum
müthiş derecede, yaş pasta, makarna ve patates kızartması tutkunluğum var, hala tam anlamıyla aşmış değilim, fakat eskisi kadar illaki olacak diye tutturmuyorum, aklıma gelmiyor

Rica etsem ,neler ve nasıl yaptiginizi da kısaca özetleyebilir misiniz🙏🌸
Akşam yatmadan önce hızlı hızlı,
  • sağlığıma kavuşmam için zayıflıyorum,
  • az yemek yesem bile çabuk doyuyorum,
  • bol bol su içiyorum,
-sadece aç olduğumda yemek yiyorum,
- abur cubur şeylerle beslenmiyorum,
-65 kilodayım,
-zayıf olduğum için sağlıklı ve fit görünüyorum,
-indirim zamanı bedenime uygun olan küçük beden kıyafeti uygun fiyata alabiliyorum,
-duygusal yemek yemek benim için geride kaldı,
gibi telkinlerde bulunuyorum ve uyuyorum, yatağa yattığımda da sürekli en çok olmak istediğim kilo ve giymek istediğim kıyafetin içinde olduğumu düşünüp, içimden telkinlerimi tekrarlıyorum
ben aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum, 13 de kahvaltı yapıyorum, akşam 20 den sonra da yememeye özen gösteriyorum, 3-3,5 litre su diyorlar ama ben ancak 2, 2,5 lt tüketebiliyorum

• bol bol su içiyorum,
-65 kilodayım,
-indirim zamanı bedenime uygun olan küçük beden kıyafeti uygun fiyata alabiliyorum,
gibi telkinlerde bulunuyorum ve uyuyorum, yatağa yattığımda da sürekli en çok olmak istediğim kilo ve giymek istediğim kıyafetin içinde olduğumu düşünüp, içimden telkinlerimi tekrarlıyorum
ben aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum, 13 de kahvaltı yapıyorum, akşam 20 den sonra da yememeye özen gösteriyorum, 3-3,5 litre su diyorlar ama ben ancak 2, 2,5 lt tüketebiliyorum
bunları yazıyor musunuz, söylüyor musunuz?

• bol bol su içiyorum,
-65 kilodayım,
Çok teşekkür ederim🌸🙏 Sadece söylüyor musunuz? Yazı?

tatlı isteğinizi hurma ilede bastırabilirsiniz. mesela ben kahve yanında hurma tüketiyorum. yada canım tatlı istediğinde hurma yiyorum çok iyi kesiyor. çekmecemde devamlı bulundururum sonra gün boyu canınız tatlı istemez
yani zararlıları zararsızlarla değiştirmeyi deneyin

Back