çok ilginç biraz daha ayrıntılı bilgi verirmisiniz
çörek otunun bir çok hastalığa çözüm olduğunu duymuştum ama tereyağı ve balın işin içine girmesi ilginç geldi.Annemde aynı sorun var günde kaç kez yemeli ve ne kadar süre devam etmeli
şimdiden teşekkürler
günde bir kez 1 tatlı kaşığı sabah aç karnına. ne kadar devam edeceğini bilmiyorum sonuçta zararlı bir şey değil. ben 3 hafta yemiştim.Allah şifa versin İnşallah.
merhaba, bende de nodül çıktı ameliyat dediler ama olmak istemiyorum bu karışımı görünce çok sevindim. her sabah bunu hazırlayacak mıyız yoksa bir kere hazırlayıp hep ordan mı kullanalım. ayrıca sizin şuan ki durumunuz nedir? inşallah sağlıklısınızdır....
merhaba, bende de nodül çıktı ameliyat dediler ama olmak istemiyorum bu karışımı görünce çok sevindim. her sabah bunu hazırlayacak mıyız yoksa bir kere hazırlayıp hep ordan mı kullanalım. ayrıca sizin şuan ki durumunuz nedir? inşallah sağlıklısınızdır....
Bunu deneyenlerden sonuç alan oldu mu ?
Bu karisimi uyguladinizmi? Nodüllerden kurtuldunuzmumerhaba.benim de tiroit bezimde 2 tane nodul var,bu karışımı kullanmak istiyorum.siz kullandınızmı,faydası oldumu?cevaplarsanız çoksevinirim,benim için önemli çünki.hormon deyerlerim normal olduğu için ilaç kullanmıyorum,acaba yardımı oluru bu kürün?
ben simdi bu karışımı hazirladim. Umarım ise yarar..Merhaba arkadaşlar umarım en azında bir kişinin bile işine yarar
5 yıldır Tiroid hapı kullanıyorum (levetron 75 mg ) tiroidim az çalışıyor. ve her ultrasona girdiğimde doktor 4 nodülümün olduğunu ve sınırda olduğunu biraz daha büyürse ameliyat gerektiğini söylerdi.
Bir kaç ay önce komşum bir karışım önerdi dene dedi. bitkisel olduğundan bir zararının olmayacağını düşündüm.ve sadece 1 kaç hafta denedim. Şimdi ise hiç nodul yok. Umarım bundandır ve size faydalı olurum. Denerseniz ve sonucu yazarsanız belki okuyan birilerine de yıllar sora faydamız olur.
Karışım:
100 gr öğütülmüş çörek otu
250 gr has tereyağı
500 gr gerçek bal
karıştırıyoruz aç karnına bir tatlı kaşığı emiyoruz.ben bu tarifin 5 te 1 ni yapmıştım.Geçmiş Olsun . Hoşçakalın...