Boğazımdaki Nodüller Yok Oldu ! Bitkisel Karışımla...

_inci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
645
445
Merhaba arkadaşlar umarım en azında bir kişinin bile işine yarar

5 yıldır Tiroid hapı kullanıyorum (levetron 75 mg ) tiroidim az çalışıyor. ve her ultrasona girdiğimde doktor 4 nodülümün olduğunu ve sınırda olduğunu biraz daha büyürse ameliyat gerektiğini söylerdi.

Bir kaç ay önce komşum bir karışım önerdi dene dedi. bitkisel olduğundan bir zararının olmayacağını düşündüm.ve sadece 1 kaç hafta denedim. Şimdi ise hiç nodul yok. Umarım bundandır ve size faydalı olurum. Denerseniz ve sonucu yazarsanız belki okuyan birilerine de yıllar sora faydamız olur.

Karışım:

100 gr öğütülmüş çörek otu
250 gr has tereyağı
500 gr gerçek bal

karıştırıyoruz aç karnına bir tatlı kaşığı emiyoruz.ben bu tarifin 5 te 1 ni yapmıştım.Geçmiş Olsun . Hoşçakalın...

çok ilginç biraz daha ayrıntılı bilgi verirmisiniz

çörek otunun bir çok hastalığa çözüm olduğunu duymuştum ama tereyağı ve balın işin içine girmesi ilginç geldi.Annemde aynı sorun var günde kaç kez yemeli ve ne kadar süre devam etmeli

şimdiden teşekkürler

çok ilginç biraz daha ayrıntılı bilgi verirmisiniz

çörek otunun bir çok hastalığa çözüm olduğunu duymuştum ama tereyağı ve balın işin içine girmesi ilginç geldi.Annemde aynı sorun var günde kaç kez yemeli ve ne kadar süre devam etmeli

şimdiden teşekkürler

günde bir kez 1 tatlı kaşığı sabah aç karnına. ne kadar devam edeceğini bilmiyorum sonuçta zararlı bir şey değil. ben 3 hafta yemiştim.Allah şifa versin İnşallah.

günde bir kez 1 tatlı kaşığı sabah aç karnına. ne kadar devam edeceğini bilmiyorum sonuçta zararlı bir şey değil. ben 3 hafta yemiştim.Allah şifa versin İnşallah.

merhaba, bende de nodül çıktı ameliyat dediler ama olmak istemiyorum bu karışımı görünce çok sevindim. her sabah bunu hazırlayacak mıyız yoksa bir kere hazırlayıp hep ordan mı kullanalım. ayrıca sizin şuan ki durumunuz nedir? inşallah sağlıklısınızdır....

merhaba, bende de nodül çıktı ameliyat dediler ama olmak istemiyorum bu karışımı görünce çok sevindim. her sabah bunu hazırlayacak mıyız yoksa bir kere hazırlayıp hep ordan mı kullanalım. ayrıca sizin şuan ki durumunuz nedir? inşallah sağlıklısınızdır....

merhaba umarım işinize yarar. bir kere hazırlamanız yeterli. uzun zamandır nodül kontrolü olmadım. iyiyim. Allah şifa versin size

bu bitkisel kür 3 cm.lik nodülü küçültür mü acaba? sizin kaç cm di? birde solid mi kistik özelliktemi ?ameliyat olmak istemeyen biri olark uygulayabilirm :)

merhaba.benim de tiroit bezimde 2 tane nodul var,bu karışımı kullanmak istiyorum.siz kullandınızmı,faydası oldumu?cevaplarsanız çoksevinirim,benim için önemli çünki.hormon deyerlerim normal olduğu için ilaç kullanmıyorum,acaba yardımı olurmu bu kürün?

merhaba.benim de tiroit bezimde 2 tane nodul var,bu karışımı kullanmak istiyorum.siz kullandınızmı,faydası oldumu?cevaplarsanız çoksevinirim,benim için önemli çünki.hormon deyerlerim normal olduğu için ilaç kullanmıyorum,acaba yardımı oluru bu kürün?
Bu karisimi uyguladinizmi? Nodüllerden kurtuldunuzmu

Merhaba arkadaşlar umarım en azında bir kişinin bile işine yarar

5 yıldır Tiroid hapı kullanıyorum (levetron 75 mg ) tiroidim az çalışıyor. ve her ultrasona girdiğimde doktor 4 nodülümün olduğunu ve sınırda olduğunu biraz daha büyürse ameliyat gerektiğini söylerdi.

Bir kaç ay önce komşum bir karışım önerdi dene dedi. bitkisel olduğundan bir zararının olmayacağını düşündüm.ve sadece 1 kaç hafta denedim. Şimdi ise hiç nodul yok. Umarım bundandır ve size faydalı olurum. Denerseniz ve sonucu yazarsanız belki okuyan birilerine de yıllar sora faydamız olur.

Karışım:

100 gr öğütülmüş çörek otu
250 gr has tereyağı
500 gr gerçek bal

karıştırıyoruz aç karnına bir tatlı kaşığı emiyoruz.ben bu tarifin 5 te 1 ni yapmıştım.Geçmiş Olsun . Hoşçakalın...
ben simdi bu karışımı hazirladim. Umarım ise yarar..

Hastanede bir bayandan duydumboğaz kısmının neresinde ise oraya kına yakılıyormuş bir kere çok şaşırdım bende bu gece denedim yarın buynumdan ultrason çekineceğim sonucu size bildiririm

Merhaba kına yaktın ve sabah yıkadım fakat kına tutmamıştı gittim ultrason çekindim noduller im halan varmış ama çok küçük ve zararsız olduğu için biyopsi ye gerek kalmadı ultrason dan önce doktor biyopsi yaparız demişti durumuna göre yani temiz çıktı

Mart ayında sintigrafi çektireceğim gün bir kadınla tanıştım...nodüllerini dereotu sayesinde küçültmüş hatta ikisi yokoldu demişti..her sabah dereotu yiyorum demişti..ben ameliyat olalı tam 16 gün oldu bugün..sol lobumun tamamı aktif nodüller tarafından istila edilmişti..inşallah patoloji temiz çıkar , ameliyat çok kolay korkmak gereksiz...

X