Boğazımda nodül var

kahvegxoxzlxuxm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2008
470
2
Boğazımda modüller var.ara sıra yer değiştirip oynadıklarını his ediyorum.boğazımın ağırdığınıda his ediyorum.merak ettiğim modül olan arkadaşların ne gibi rahatsızlık duyduklarıdır.ayrıca tiroidimde az çalışıyor...şimdiden teşekkürler...:umursamaz::umursamaz:bilmiyorumkismile

canım bence çapada iyi ama
okmeydanı hastanesinde nükleer tıpra var oraya gittiğim için biliyorum bence çok iyi
çapaya gitmedim malesef

canım benim boğazımda da bir tane nodül var ve tesadüfen ortaya çıktı doktor şuan uykuda dedi uyandığı zaman çalışmaya başlayacak ve muhtemen çoğalacaktır dedi bende hissediyorum özellikle yutkunurken ve su içerken. korkulacak bi durum değil dedi doktorum ama eğer çoğalmaya başlarsa ameliyat gerekebilirmiş TSH değerlerimde normal çıktı ama 6 ayda bir gidip kan testi yaptırmam gerekiyormuş

benimde boğazımda nodül var.6 ay önce tesadüfen öğrendik.bu gün tekrardan kontrole gittim sıvı aldılar, patolojiye gönderdiler.inşallah sonuç kötü çıkmaz 12 gün sonra belli olacak bakalım

arkadaşlar merhaba bende tesadüfen boğazımda nodül olduğunu öğrendim henüz çok küçükmüş.6 onra kontrole gel bakalım ne durumda dedi doktor.tehlikeli birşey mi arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz...?

yok canım gerçekten korkulacak birşey degıl benımde vardı geçen sene ama 3 cm oldugu anlaşıldı biyopsi yapıldıgında iyi huylu cıktı fakat büyük diye alalım dediler alındı şimdi rahatım.Ama senin küçükmüş belki büyümez falan gerek kalmaz yani ilaç alırsın sadece hormonlarında problem olursa:KK66:

bendede 3 tane nodül var.parça alındı temiz çıktı.şuan için doktor ameliyat demiyor ve ilaç da kulandırmıyor ama 6 ayda bir ultrasyn çektiriyorum.nodülün bana şöyle bir zararı oldu.metabolizmam yavaş çalıştığı için imsüün direncim yükseldi,kilo aldım ve tip 2 diyabet hastası oldum.şuanj şeker ilacı kullanıyorum insülün direncim biraz düşmüş ama hala sınırın çok üzerinde .tedaviye devam inş en kısa zamanda normele dönerde ilacı bırakıp çocuk sahibi olabilirim

bendede nodül var 8 mm biyopsi yapıldı benign nodül yani iyi huylu çıktı ama bu nodüllerin psikolojik etkileri oluyormu merka ediyroum ben çok çabuk sinirleniyorum mesela :95:

nodül bende de var birden fazla sayıda ama küçükmüş önemli bulmadı doktorlar fazla takmamam gerekiyormus ama ben yutkununca ,su içerken falan bir şişlik hissediyorum ve takılma oluyor bu benı çok rahatsız ediyor.

3 tane de bende var. En büyüğü 1.5 cm di geçen yıl. KOntrole gitmedim daha. Bende de sinir yapıyor çok hassas bi insan oldum herşey sinirlenip ağlıuyorum :KK50:

Son düzenleme:
Kızlar bu nodül nasıl bir şey oluyor.Ben yutkunurken boğazımda bir şey var gibi oluyor.Ama beni asıl rahatsız eden baş ağrılarım.Kaşımda da hafif bir dökülme oldu.Ama ben de sinüzit var. Ondan zannediyorum. O kadar antibiyotik aldım hiç geçmedi.Çok üşüyorum.Özellikle ayaklarım üşüyor.Bunları anlatmam acaba hangi dr.a gitmeliyim. Yani sinüzitim var ama internette hipotiroidi hastalığına da benzer yakınmalarım var.Hipotiroidi için hangi dr.a başvurmalıyım?Hazırlanmam gereken bir sınavım var ve baş ağrılarım çok şiddetli.Bu hipo tiroidi de baş ağrısı olur mu?Adet dönemimde 3 gün geçti.Migren olabilirmi?Yani hangi bölüme gideyim şaşırdım inanın?Migren için hangi dr.a başvurmalıyım?

X