• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bogazima bir sey takiliyor

evladiottoman

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
31
6
6
Herkese hayirli aksamlar, umarim derdime derman bulabilirim. Benimle ayni durumda olan var mi? Cok merak ediyorum. Ben 1 ay once tiroid ameliyati ogecirdim, o gunden beri bogazima yumruk gibi bir sey oturmus gibi bir his var. bu ameliyattan once de pek nadir bu his oluyordu ama cok daha hafif bir sekilde. Ameliyattan sonra cok daha fazla hissedilir ve cok rahatsiz edici.

Benimde bir aydır ara ara gelip gidiyor düğüm hissi. Acaba önemli bir şey midir?
Anne hala ve aile büyüklerinde guatr var baktırmıştım geçen sene ama bilemedim konunu okuyunca :(

Ben de bilmiyorum sebebini malesef :( bu durum beni cok korkutuyor. Benim de anne tarafimda guatir problemi var. benim sol tiroid lobum alindi. Bu ameliyattan onceki takilma alinan lob ile mi ilgiliydi acaba diyorum. Ve eger oyle ise suan daha fazla hissetmem normal cunku diger yarisi hala duruyo ve ameliyat oldugum icin diger yarisi mubtemelen hala sis ve baski uyguluyor olabilir. Ama ya sebep bu degilse :( senin hissettigin tam olarak nasil birsey?

Geçmiş olsun. Aynı sorun bende de var. Ben ilk olarak yoga yaparken keşfettim. Kafamı yukarı kaldırıp boynumu gerdiğimde boğazımı sıkıyorlarmış gibi hissettim. Evhamlı bir olduğum için hemen kbb uzmanına gittim. İyice inceledi ve sorunun boğazdan değil belki reflüden kaynaklanmış olabileceğini söyledi. Hemen gastroentgolağa gittim. Boğazımda ciddi kurumada vardı. Mide fıtığı olabileceğimi bunun da reflüyü tetikleyebileceğini söylediler. Sonuçta tırstığım için endoskopi yaptıramadım ve reflü olup olmadığımı bilmiyorum.3 senedir ara ara yoğun olarak ara ara az hissederek o hisle yaşıyorum. Bende daha önce troid ameliyatı oldum. Tüm troid dokum çıkarıldı. İlaç kullanıyorum. Ömrümü böyle geçirmekten korkuyorum. Size de kendinme de acil şifalar diliyorum

Geçmiş olsun. Aynı sorun bende de var. Ben ilk olarak yoga yaparken keşfettim. Kafamı yukarı kaldırıp boynumu gerdiğimde boğazımı sıkıyorlarmış gibi hissettim. Evhamlı bir olduğum için hemen kbb uzmanına gittim. İyice inceledi ve sorunun boğazdan değil belki reflüden kaynaklanmış olabileceğini söyledi. Hemen gastroentgolağa gittim. Boğazımda ciddi kurumada vardı. Mide fıtığı olabileceğimi bunun da reflüyü tetikleyebileceğini söylediler. Sonuçta tırstığım için endoskopi yaptıramadım ve reflü olup olmadığımı bilmiyorum.3 senedir ara ara yoğun olarak ara ara az hissederek o hisle yaşıyorum. Bende daha önce troid ameliyatı oldum. Tüm troid dokum çıkarıldı. İlaç kullanıyorum. Ömrümü böyle geçirmekten korkuyorum. Size de kendinme de acil şifalar diliyorum
Ben bogazimi herhalgi bir pozisyona getirmeden yasiyorum bunu. Hani bazen yemek yersin ve koca bi lokma oturur bigazina, hemen su icersin ve onun yavasca indigini hissedip rahatlarsin. Bazen de cok hizli su icerken su takilir ve yavas yavas iner. Iste bende ki oyle bir takilma hissi. Sureli orda, gitmiyor :(

Ben de bilmiyorum sebebini malesef :KK43: bu durum beni cok korkutuyor. Benim de anne tarafimda guatir problemi var. benim sol tiroid lobum alindi. Bu ameliyattan onceki takilma alinan lob ile mi ilgiliydi acaba diyorum. Ve eger oyle ise suan daha fazla hissetmem normal cunku diger yarisi hala duruyo ve ameliyat oldugum icin diger yarisi mubtemelen hala sis ve baski uyguluyor olabilir. Ama ya sebep bu degilse :KK43: senin hissettigin tam olarak nasil birsey?

Sen beni etiketlmediğin için bildirim gelmedi canım şu an gördüm tam boğazımın ortasında bir düğüm var sanki.
Sürekli var ve gitmiyor çok acayip. Zorlamıyor ama ordaki fazlalık rahatsız ediyor beni bilmiyorum :(

Sen beni etiketlmediğin için bildirim gelmedi canım şu an gördüm tam boğazımın ortasında bir düğüm var sanki.
Sürekli var ve gitmiyor çok acayip. Zorlamıyor ama ordaki fazlalık rahatsız ediyor beni bilmiyorum :KK43:
Burda yeniyim canim yeni yeni ogreniyorum valla kusura bakma. Sendeki his de tam olarak anlattigim gibi mi?

Back