Yaklaşık 2 YL once Bogaziçi tıp merkezi nde amir ali nevai ye burun estetiği oldum..buyuk umutlarla gitmiştim suan okadar pişmanım ki keske gidemez olsaydım burnumu berbat hale getirdi çöküntü fazla oyuntu sekil bozukluğu hersey var bu hastaneye veya dr güvenmeyin fabrika misali calısyrlar zamnında bni bu kadar uyaran olmadı yoksa asla olmazdm hersey parayı alana kadar hastane de dr da sorumsz savcılıga verdimEki Görüntüle 1509058
Inşallah kapanmıştır. .
tsk bnm rrevizyonameliyatım var 24 mayısta muhammet ddilber ve eren taştan yapacak[/QUOT
Neden 2 doktor birden ameliyat yapacak
Neden 2 doktor ameliyat yapacak
Merhaba meri.melek ben fiyatı nedir acaba canımBn istediğim için saol sn muhammet bey de kırmadı beni cok yakın arkadaslar zaten
Simalmfiyat post: 40717169 .!.:Merhaba meri.melek ben fiyatı nedir acaba canım
ikisi berabermi giriyor ameliyatınıza anlayamadım nasıl ayarladınız bunu?Inşallah kapanmıştır. .
tsk bnm rrevizyonameliyatım var 24 mayısta muhammet ddilber ve eren taştan yapacak
Ankara da oturuyorsan eren taştan ı kaçırma her ikisindede iyi revizyon da dünya literaturüne girmiş bir Dr bnde olsun istedimikisi berabermi giriyor ameliyatınıza anlayamadım nasıl ayarladınız bunu?
ben ankarada eren taştanı araştırıyordum
eren beyin girmesini isteyen kim onu merak ettim?Muhammet beymi yoksa sizmi tercih ettiniz böyle bişeyiTatlım bn ist otryrm muhammet beyde ist da ayrıca eren bey de istanbulda ameliyat yapıyor valla bn olucam 24 mayısta gerisi Allaha kalmış
seninistrdgn imkansz
Veli aslan da bogazici tip da oneren var mi? Memnun kalanlar?