[album=medium]36709[/album]arkadaşlar ben ve kız kardeşim de Amirali beye 2014 Kasım ayında ameliyat olduk, ben göz kapağı ve burnumdan, kız kardeşim burnundan oldu, her ikimizde inanılmaz memnunuz, albüm resimlerime bakabilirsiniz
canım ya gerçekten çok üzüldüm ama şuan çok iyi görünüyor gerçekten onca zaman, para , emek bende amirali nevaaiye oldum 3 sene önce o zaman sivas numunedeydi sonra boğaziçi tıpa geçti benim kide gerçekten kötüydü ama seninki kadar değilde bende revizyon oldum 20 gün oldu çok şükür ödemli hali bile eskisinden iyi durumda bende hakkımı helal etmiyorum ona gerçekten nasıl doktor olmuş bunlar hayretYaklaşık 2 YL once Bogaziçi tıp merkezi nde amir ali nevai ye burun estetiği oldum..buyuk umutlarla gitmiştim suan okadar pişmanım ki keske gidemez olsaydım burnumu berbat hale getirdi çöküntü fazla oyuntu sekil bozukluğu hersey var bu hastaneye veya dr güvenmeyin fabrika misali calısyrlar zamnında bni bu kadar uyaran olmadı yoksa asla olmazdm hersey parayı alana kadar hastane de dr da sorumsz savcılıga verdimEki Görüntüle 1509058
O kadar pişmanım ki benim ana burnum ne kadar düzgündü halbuki gerçekten eski resimlerime Özlem'le bakıyorum şimdi 2.ameliyattan sonra düzeldi ama ne kadar da olsa ilk amaliyattaki başarı olmuyor burun yükseltimi çok özledim Oval burundan gerçekten nefret ediyorum artık şimdiki de biraz Oval kenarları çok da dolmadı ama yinede çok şükürSaol canımrRabbimkkimseye yaşamasında zorggünlerdi
oldunuz mu ameliyatTatlım bn ist otryrm muhammet beyde ist da ayrıca eren bey de istanbulda ameliyat yapıyor valla bn olucam 24 mayısta gerisi Allaha kalmış
seninistrdgn imkansz
Coktan oldum 28 Mayıs daoldunuz mu ameliyat
Memnun mısınız gözlerineE kan felan oturdu mu sonrasında tabsiye edermisiniz ben hic olmadım burun ucum asimetrik ve palyaco gibiCoktan oldum 28 Mayıs da