Bogaziçi tıp merkezi resimli

o da çok istiyor. istanbuldayım.bekır sivri hakkın da bılgınız var mı. buyuk ıhtımal ona olucam.

Isim ilk defa duydum pek yorum yok tanınmış dr ol bnce neden dıye sorarsan dusun bn 2500 oldum ilk
ama revizyon 15.000

[Urfa E="Tiramissu, post: 40805400, member: 659552"]Doktor ve hastane karalamak Yasak değil miydi??[/QUOTE]

Burda karalama yok olanı elbette paylaşıcam Bogaziçi tıp amir ali nevai vakasıyım

[album=medium]36709[/album]arkadaşlar ben ve kız kardeşim de Amirali beye 2014 Kasım ayında ameliyat olduk, ben göz kapağı ve burnumdan, kız kardeşim burnundan oldu, her ikimizde inanılmaz memnunuz, albüm resimlerime bakabilirsiniz

O da soyle oluyor günde 4 ameliyat yapyrsa 1 tane normal cıkıyor demek sen memnunsan güzel ama olmamış gbi Üzgünüm

canım ya gerçekten çok üzüldüm ama şuan çok iyi görünüyor gerçekten onca zaman, para , emek bende amirali nevaaiye oldum 3 sene önce o zaman sivas numunedeydi sonra boğaziçi tıpa geçti benim kide gerçekten kötüydü ama seninki kadar değilde bende revizyon oldum 20 gün oldu çok şükür ödemli hali bile eskisinden iyi durumda bende hakkımı helal etmiyorum ona gerçekten nasıl doktor olmuş bunlar hayret

Saol canımrRabbimkkimseye yaşamasında zorggünlerdi
O kadar pişmanım ki benim ana burnum ne kadar düzgündü halbuki gerçekten eski resimlerime Özlem'le bakıyorum şimdi 2.ameliyattan sonra düzeldi ama ne kadar da olsa ilk amaliyattaki başarı olmuyor burun yükseltimi çok özledim Oval burundan gerçekten nefret ediyorum artık şimdiki de biraz Oval kenarları çok da dolmadı ama yinede çok şükür

Henüz cok yeni suan için herseyyolunda fgerisi allaha kalmış istediğimssonucualdım ameliyat cok uzun ssürmesine ragmen okasdar morluk olmadı 4 gün sadece göz altlarımda az vardı
Demek Dr becerisinealakaluı ilk aameliyatımda gözümü acamdm kamyon carpmiş gibiydm ameliyat 2 saat oldugu halde
ama revizyonda 8 saate yakın sürdü ilk gün narkoz zorladı okadar Dr eli hafif
bn suan için memnunum kimseye olun veya olmayn diyemem beklentiler farklı olabilir Dr gorus ona gore kar ver benim Dr kaburga kıkırdagı konusunda dunya literatürüne girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…