Boğazda yumru hissi

Bendede 1 aydir var benimde gitmedigim doktor kalmadi bisey yok dediler dahiliyeye gittim reflu olabilir dedi ilac verdi midemde eksime yok sadece tikaniklik, balgam ,yumru hissi,sizinki gectimi sanki reflu ilaclari biraz iyi geldi gibi yarin endoskobi olacagim insallah gecer.siz nasil oldunuz

Benimde pek geçmedi ama takmıyorum artık sanırım bunu alerjilerde yapıyormuş herşeye baktırdım kötü birşey çıkmadı şükür.Kafanızda büyütmemeye çalışın unutun birazdaha azalıyor.Endoskopi sonucunuzu banada yazabilirmisiniz merak ediyorum.Geçmiş olsun

Biraz azaldı sanırım alerjilerde yapıyor.Bende alerjik rinit var burnuma deniz suyu falan sıkınca azalıyor boğazımdaki balgam gidiyor geniz akıntısı gibi birşey sanırım.Birde artık takmıyor kafanızda büyütmeyin sizde dahada çıkılmaz hal alıyor.Unutun zamanla geçecektir.Sizde endoskopi soucunuzu bildirirmisiniz merak ettim.Sağlıcakla kalın

Cok olmus ama yazmak istedim endoskopi iyi cikti hic birsey yok dedi doktor.Ben sebebini buldum buyuk ihtimalle sizin de sebebi odur.dis sıkma.dis doktoruna gittim gece plagi verdi.Farkinda ilnadan dis sıkıyormusum gece gunduz ama doktor soyledigin de inanmadim cunku hissetmiyorum.Valla hala gecmediyse dis doktoruna gidin.Yutkundukca dislerimizi daha cok sıkıyormusuz.Bogaz kaslari dislerimi surekli sıktıgim icin daha da cok kasiliyor bogazda takilma ve yapiskanli balgam hissi yapiyor yutkundukca daha kotu oluyor.O yuzden size tavsiyem dis doktoruna gidin simdi inani cok daha iyiyim.Burdan yazmak istedim benim gibi sorunu olanlar icin.

Anlattığın şey alerji ve reflü belirtisi diyecektim ki kbb de demiş zaten. Eşim sürekli böyledir. Stresli zamanlarda artar. Bahar alerjileriyle artar. Yediklerine dikkat etmezse artar. Alkol alırsa artar.

Refludur o dikkat edin.Sikintidan olmuştur akşam 6 ondan sonra birsey yemeyin.Suyu bile yatmadan 2 saat önce içmeyi bırakın.Yastiginiz yüksek olsun.Bende çıktı geçti.

Ben dişlerimi çok sikiyorum hiç aklıma gelmezdi gerçekten boğazdaki yumru hissi dış sıkma ile ilgili olabilir mi;( dişlerimi aşırı sikmakran bir zamanlar yüzümde ağrılar uyuşmalar çok zor zamanlar yaşamıştım splint yaptırdık diş icin kurtuldum o plakla ama ne zamandır takmıyorum simdilerde boğazımda birşey kalmış sanki ağlamak istemisimde aglayamamisim gibi boğazımda yumru var dis sikmakla nasıl bir baglantisi var acaba resmen boğazımda yumru var

ben de az önce geldim kbb den . boğazımda yumru vardı ( adem elması görünümü var yapısal olarak ) . kamera ile baktı birşey göremedi hiçbirşeyin yok dedi sadece ilaç verdi burun içi etlerim şişmiş .ama boğazımda birşeyler varmış gibi hissediyorum su içerken bile kasılıyorum sanki . Tiroidlerimde çok ufak nodüllerim var yılda 1 kez kontrol için gideceğim. Dişçiye gidince tam olarak ne dediniz acaba ? Doktor birşeyin yok dese de var yani hissediyorum çok saçma bir durum

Ya dişlerimde çürük yok ama şeker vs arka üst dişlerime ve etlerine değince dünyam kararıyor.Alt üst çenede kesinlikle ağrı yok diş sıkınca aşırı ağrı oluyormuş o yüzden sıktıgımı hiç düşünmedim.Bende de aynı sorun olabilir mi acama ? Belirti göremiyorum kendimde

Merhaba boğazda yumru hissi derken yutkunurken sağ tarafımda bir şey takılmış yutkununca gitmeyen bir şey mi yaşadığınız şikayet normalde yok sadece yutkununca o takılma hissini yaşıyorum bende kbb gittim ama bir şey yok denildi dişlerimi sıktığımı biliyorum sizinde yaşadığınız bu şekilde bir durum mu

bana sorduysanız evet benimki de o şekilde ama dişlerimi sıksam çenem başım agrır diye biliyorum öyle bir ağrı yok dişlerim ağrıyor sadece

bana sorduysanız evet benimki de o şekilde ama dişlerimi sıksam çenem başım agrır diye biliyorum öyle bir ağrı yok dişlerim ağrıyor sadece
Strese bağlı da olabilir diyorlar ama bilmiyorum arada geçiyor gibi olup sonra tekrat aynı hissi yaşıyorum doktora acaba düzgün bakamadı mı düşüncesine kapıldım yada gerçekten psikolojik bir durum

Strese bağlı da olabilir diyorlar ama bilmiyorum arada geçiyor gibi olup sonra tekrat aynı hissi yaşıyorum doktora acaba düzgün bakamadı mı düşüncesine kapıldım yada gerçekten psikolojik bir durum
bana reflu olabilir diyip ilac verdi doktora gidip geldikten sonra gecer gibi oldu psikolojik buyuk ihtimalle ya
Doltor randevumun son dk sina kadae bogazimda yumru hissi vardi birseyin yok dedigi dk dan itibaren gitti yumru hissi
Ama yutkunurkenki o kipirdama duruyor o da yapisalmis

Bende de aynısı oldu :) 1 hafta kadar geçti şimdi tekrar başladı reflü gibi geliyor bana da tekrar gidicem geçmezse gel demişti bakalım ne diyecek

Refludur ya buyuk ihtimalle bana reflun var mi diye sormustu bilmiyorum demsitim reflu ilaclari verdi onlari kullaniyorum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…