- 27 Ağustos 2013
- 1.652
- 48
Kızlar boğazımda 1 2 senedir çok ciddi takılma hissi var şöyle anlatim yutkunuyorum mesela sanki tam boğazımda bi parça var büyükçe orayı kapatıyo yuttuğumu hissediyorum geri yukarı çıkıyo bazen nefes alamıycağımı falan sanıyorum öksürme ihtiyacı duyuyorum onu ordan çıkartmak için balgam takılmış falan gibi ama öyle bişeyde değil bazen çok öksürüyorum bişeyler geliyo ağzıma böyle iltihap gibi koyu sarı renk parça et gibi baya katı kıvamı yani bazen daha şeffaf bir renk . Doktora gittiğimde ultrason çektiler birşey çıkmadı sonra kbb ye gittim oda böyle ağzımın içine birşeyler soktu kameralı karşıdan bakıyodu orda ne var diye bişey yok dedi . Tiroid testi yaptırdım birşey çıkmadı. Sağlık ocağına gittim lenf düğümlenmesi var dedi birkaç ilaç yazdı onlar biraz iyi geldi gibi ama tekrarladı sağlık ocağına gittiğimde boğazımdan az az kan gelmeye başlamıştı bide çok öksürüyodum arada sesim kesiliyodu gece hiç uyuyamıyodum falan. Başına böyle birşey gelen var mı ya da bunun ne olduğunu bilen çok ciddi derecede rahatsız ediyo sanki boğazım tıkalı komple orda birşey az sadece küçücük nefes alabilceğim kadar bir yer var gibi bazen biraz daha rahatlyorum bazen çok çok fazla oluyo hiç yutkunamıyorum