Boğazda balgam hissi

bebitoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
40
6
29
Merhabalar, neredeyse iki senedir bunu yaşıyorum artık yaşam kalitem sıfır nerdeyse kaç kere kbb ye gittim alerji ilaçları kullandım geniz akintisi ve alerjik rinitim var gastroenterolojiye gittim reflü tedavisi gördüm ama geçmiyor sabahları özellikle çok kötü uyanıyorum bogazimdq ki balgami hissediyorum çıkarmak için sürekli boğaz temizliyorum ama öyle aman aman bir şey de çıkmıyor onunla beraber mideme de hafif ağrı giriyor galiba o stresten ayy bana bir şey söyleyin lütfen bezdimmm

Merhabalar, neredeyse iki senedir bunu yaşıyorum artık yaşam kalitem sıfır nerdeyse kaç kere kbb ye gittim alerji ilaçları kullandım geniz akintisi ve alerjik rinitim var gastroenterolojiye gittim reflü tedavisi gördüm ama geçmiyor sabahları özellikle çok kötü uyanıyorum bogazimdq ki balgami hissediyorum çıkarmak için sürekli boğaz temizliyorum ama öyle aman aman bir şey de çıkmıyor onunla beraber mideme de hafif ağrı giriyor galiba o stresten ayy bana bir şey söyleyin lütfen bezdimmm

Aynı dertten muzdaribim tuzlu karbonatlı suyla burnunu temizlemek bir nebze iyi geliyor ama tamamen geçmiyor, alerji ilacını sürekli kullanıyorum ben çünkü kullanmazsam yutkunmakta zorluk çekiyorum. Alerjik rinit baş belası bir şey, internette cerrahi bir girişimle tedavisi olduğunu okudum doktora gittiğimde onu soracağım

Aynı dertten muzdaribim tuzlu karbonatlı suyla burnunu temizlemek bir nebze iyi geliyor ama tamamen geçmiyor, alerji ilacını sürekli kullanıyorum ben çünkü kullanmazsam yutkunmakta zorluk çekiyorum. Alerjik rinit baş belası bir şey, internette cerrahi bir girişimle tedavisi olduğunu okudum doktora gittiğimde onu soracağım
Balgam takılmış hissi var mı sizde de kaç kere gittim doktora alerji diuorlar ama ilaçlar sadece burun akıntısı ve kaşıntısını kesiyor balgam oldugu yerde duruyor

ilaç tavsiye etmek yasak lakin N ile başlayan suda eriyen ilaç var yeşil beyazlı kutuda içinden üç kutu çıkıyor inanılmaz iyi geliyo balgama

Balgam takılmış hissi var mı sizde de kaç kere gittim doktora alerji diuorlar ama ilaçlar sadece burun akıntısı ve kaşıntısını kesiyor balgam oldugu yerde duruyor

Olduğu yerde durmuyor aslında geniz akıntınız sürekli oluyor ve alerjiden boğaz yolunuz şişiyor o da sürekli takılmış hissi veriyor. Benim kullandığım bir damla var, gece yatarken çok iyi geliyor ama gün içinde hep var o his, bir de alerji ilacını kullanıp bırakmamanız lazım, bir süre kullanımdan sonra faydasını görüyorsunuz, ilaçla en azından o takılma hissi olmuyor

Olduğu yerde durmuyor aslında geniz akıntınız sürekli oluyor ve alerjiden boğaz yolunuz şişiyor o da sürekli takılmış hissi veriyor. Benim kullandığım bir damla var, gece yatarken çok iyi geliyor ama gün içinde hep var o his, bir de alerji ilacını kullanıp bırakmamanız lazım, bir süre kullanımdan sonra faydasını görüyorsunuz, ilaçla en azından o takılma hissi

Burun kemiği egriligi de var ameliyat ol demişti doktor olucam artık çare olur mu bilmiyorum ama umarım kurtuluruz su zikkimdan

Zencefil, ıhlamur, zerdeçal balgam söktürücü diye hatırlıyorum. Bol bol demleyip için ve kesinlikle sigarayı bırakın.

ay yanlış bir yerlere bastım 😂yeni değil ki senelerdir içiyorum arkadaşlarımda falan böyle bi sorun yok iki senedir çıktı

X