boğaz yanması?

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
39
arkadaşlar merhaba
ben 21 haftalık hamileyim son bi haftadır boğazım çok kötü yanıyor.(acımıyo yalnız yanıyo)çok afedersiniz acı acı ağzıma gelio bazen yediklerim:kedi:
normalde mide yanmasını biliyorum ama bu durum beni çok zorluyo ve genelde akşamları oluyo böle bi durum yaşayan varmı?banada yardım edermisiniza.s.

faranjit gibi mi? bende de var şuan..yanma,tahriş..galiba sende reflü var,mide öz suyu boğazlarını tahriş etmiş..bende bugün mide yanması için aile hekimine gittim..gaviskon verdi,hamilelik boyunca kullanılabilirmiş..belki sana da iyi gelir..

arkadaşlar merhaba
ben 21 haftalık hamileyim son bi haftadır boğazım çok kötü yanıyor.(acımıyo yalnız yanıyo)çok afedersiniz acı acı ağzıma gelio bazen yediklerim:kedi:
normalde mide yanmasını biliyorum ama bu durum beni çok zorluyo ve genelde akşamları oluyo böle bi durum yaşayan varmı?banada yardım edermisiniza.s.

merhaba canım.bende 15 haftalık hamileyim.bende aynı durumu 2 3 gündür yaşıyorum.özellikle akşamları hissediyorum.boğazımda bir yanma oluyor sanki sırtımda bile o yanmayı hissediyorum.yediklerim geri gelecekmiş gibi oluyor seni çok iyi anlıyorum.ben o an hemen meyve yada çubuk kraker yiyorum bunlar bastırıyor.annem bebeğin saçları çıkmaya başlıyor ondandır diyor.

teşekkürler arkadaşlar a.s.
ama bebeğin saçları çıktığı zaman mide yanar die biliyorum ama benim boğazım çok yanıyo bide bende reflü yoktu hamilellikte yenimi başadı acaba?doktor randevum haftaya ozamana kadar bekleyeyim diyorum ama nappsam bilemedimmfisfisfis

Canım geçmiş olsun.Galiba sendekide bizlerde olan reflü.Süt içmek bir nebze iyi geliyormuş.Birde ben bugün leblebiyi duydum bakalım deneyeceğim.Sarı leblebi yukarıya çıkan asidi emiyormuş.ınş. bir faydasını görürüm.Doktorların bana verdiği ilaçlar fayda vermedi.Tekrar gidip başka bir ilaç isteyeceğim umarım iyi gelir....

canım ben bu sorunu erken dönemde yaşamadım 30.haftadan sonra başladı.. 1 aydır ara ara oluyor.soda içerek gidermeye çalışıyorum.reflümüdür diye çok korktum ama sanmıyorum yani inşallah değildir..

arkadaşlar aynı sorun bir haftadır bendede var bende 13+3 günlük hamileyim ama boğazım beni çok rahatsız ediyor doktor randevumada 2 hafta var umarım düzelir.

arkadaşlar bendede oluyor ara ara.doktora sordum hamilelikte reflü olur dedi.çok rahatsız olursan reflünün şurubunu kullan dedi.boğaz yanmasının mide yanmasının saçla alakası yokmuş.bebek mideye baskı yapıyor büyüdükçe mide asidi çoğalıyormuş.

arkadaşlar reflü çok duyduğum bir hastalık değil oyüzden endişelenmeye başladım son bir haftadır akşamları yaşıyorum hamilelikten sonra geçermi acaba haftaya ayrıntılı ultrasyonum var sonrada doktor kontrolüm ozamna kadar beklesemmi yoksa haftayı beklemesemmi??hiç duymadığım bi hastalık olduğu için endişelendim.ne yapmam gerekiyo bunu nasıl geçirebilirim yada en aza indirgeyebilirim gerçekten çok rahatsız ediyo akşamlarıfisfisfis

cnm istersen doktorunu ara sor.ilaç verir sana.ama endişelenme hamilelikte oluyor.internetten biraz araştır istersen gebelikte boğaz yanması die biraz rahatlarsın belki.geçmiş olsun

ANG€L;8678276 .!.:
cnm istersen doktorunu ara sor.ilaç verir sana.ama endişelenme hamilelikte oluyor.internetten biraz araştır istersen gebelikte boğaz yanması die biraz rahatlarsın belki.geçmiş olsun

çok teşekkür ederim canıma.s.

X