Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Burcuna Göre Diyet

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
45
Yemek yemeyi bu kadar çok seven başka bir burç var mı acaba? Yemek ve içkinin daima en iyisini seçip daha sonra da ani kilo artışlarıyla dörtnala mücadeleye girişiyorsunuz. Ne güzel bir kombinasyon! Karbonhidratlar vücudunuzun kilosunu muhafaza etmenize sebep olur ve sevdiğiniz ağır besinlerin yanında alınmaktan kaçınılmalıdır. Bunlar sizi ağırlaştırır, kendinizi şişkin ve tembel hissetmenize neden olur. Zaman içinde Boğalarda sindirim güçlüğü çekmeye problemleri başlayabilir.

Düşük nişasta, yağ ve şeker içeren bir diyet, beslenme hayatınızın gerekli bir parçası olmalıdır. Hücrelerinizdeki tuz ve sodyum sülfat dengesizliği, sizde suyla dolu, tıkanmış, ve normalden daha fazla şişkin olduğunuz hissi yaratır. Siz, Boğalar, hassas boğazınıza oldukça dikkat etmelisiniz.

Tiroit fonksiyonlarınızın düzenli işlemesi için, doğal iyot içeren besinlerden, balık ve deniz mahsulleri, yumurta, karaciğer, böbrek, buğday, ıspanak, pancar, taze meyve ve yeşil salata besin listenizde daima yer almalıdır. Su; su her yerde vardır. Ve sizin kendinizi yine iyi hissetmeniz için bolca suya ihtiyacınız vardır. Örneğin dilimlenmiş bir elma, bundan su ve taze meyve ihtiyacınızı aynı anda karşılayabilirsiniz.

alıntı

bogalar çok iştahlı ve kilo almaya yatkın oluyor..

emegine saglık eylülcüm:)

malesef alıyoruz ama veremiyoruz sebebide malesef bu iştah bizde oldukçada zorrrrrrrrrrrrrrr

Bende boğayım ve yemek yemeyi çok seviyorum ama az yemeye çalışıyorum. Ayrıca boğaların en düşkün oldukları yemekler hamurlu ve yağlı olanlardır. ışte benimde maalesef öyle ..:kedi:

Paylaşım için teşekkürler bende bir boğa olarak boğazıma düşkünüm :p

boğalar için diyet zor ama eğer isterlerse gerçekten çok isterlerse yaparlar.

Herkes bilir boğalar keyfine düşkündür güzelliklere bağlıdır, güzel yemekler, güzel içkiler de dahil, bu da çok çabuk kilo almamıza yol açıyor. Hemen kilo alıyoruz tamam ama aynı hızla da vermemiz meşhurdur. Dedim ya güzelliklere tutkunuz diye, aynaya baktığımızda memnun kalmazsak kimsenin başaramayacağı bir diyet programıyla memnun kalacağımız kendimizi beğeneceğimiz kiloya hızla düşebiliyoruz.

Ne boğazımdan geçerim ne de fiziğimden felsefesi bir süre sonra vücutta çatlaklara neden oluyor, artık ona da yapacak bir şey yok yerimseniben

Süper bi başlık olmuş.
Evet bığanın en önemli özelliği yemesidir.Ama önemli bir özelliği daha var.Aklına taktığı şeyi mutlaka yapması.Eğer bu ikisi arasında dengeyi koruyabilirse ve gerçekten zayıflamak isterse zayıflar heralde .Deniycem bakalım.kaydirigubbakcemile3Mağaza gezerken bana olmayan kıyafetlere baktıkça moralim bozuluyo:2:

X