Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Burcu Sevgilisi Olanlar Bana Yardımcı Olun Lütfen !!

bende terazi burcuyum sevgilim boğa burcu şuan askerde 55 gün sonra bitecek ama eskişehirde yaşıyor adanaya yanıma gelecek 1 senedir tanıyorum ama yeni başladık sayılır birlikteliğe çünkü pek beraberlik yaşamış biri değil bu yüzden ciddi bir ilişkiye uymaya çalışıyor.sağı solu belli olmuyor bazen çok iyi bazen çok soğuk ve karamsar bazen çok kıskançve inatçı oluyor hergün arar yada msjlaşırız ama dengesizlikleri sinirlendiriyor beni yaramaz çocuk gibi bazende olgun bir erkek gibi oluyor. yakışıklıdır kumral mavi gözlü gerard butlerım benim bende kıskanıyorum tabi onu bu onun hoşuna gidiyor ya çok tartıştığımız oluyor ama bişe yokmuşş gibi sonradan arayı düzeltiyor çok bunalıp 2 defa ayrılmaya teşebbüs ettim ama o seni bırakmam diyor ama ben onun vazgeçmesinden korkuyorum ona AŞIK oldum deliler gibi bana ne yaptı bilmiyorum onunla evlenmeyi çok istiyorum... ama burda hep gördüğüm kadarıyla bir kaç yılı bulmuş ilişkiler var...bende 30 yaşındayım ama daha fazla beklemek istemiyorum yani nasıl EVLENMEYE İKNA EDERİM ONU?? LÜTFENNN BANA YARDIMCI OLUNNNNN????

Boğa burcu sevgilisi olanlar bana yardımcı olunn lütfennnn

Benim başımda bir boğa varrrr bana yardımcı olunnnnn:KK74::KK74::KK74::KK74:

BOĞALARI nasıl nikah masasına oturttunuz??? evli bayanlarr...............:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Tatlım biraz sakin ol,teraziler böyle acrleci mi oluyorlar yahu:)
Burcu kadar yükseleni de çok önemli.Boğa burcu normalde birgün öyle birgün böyle yani olmaz.Büyük ihtimalle yükseleni değişken burçlardan olan bir burçtan.Mesela terazi olabilir :KK1: Benim sevgilim boğa ben de oğlağım çok iyi anlaşıyoruz,boğa çok sabırlıdır çok sevecendir.Sevdi mi tam sever,bir kere sever.Boğa zaten evlenmek isteyen bir erkektir sadece onun istediği gibi biri olmalısın.Bakımlı ve de çoook iyi yemek yapman gerekir.:KK56:.Çünkü boğa yemek yemeye çok düşkündür.Güzel yemek yaparsan sana 1 kat daha aşık olur.:97: Boğa çok evcimendir.Ay çok seviyorum ben aşkımı,tam evlenilecek erkek tipidir boğa :98:

boga burclari olumsuz burclar degildir genelde anlasilabilir ve uyum sagliyaci burclardir evet azcik da karamsardirlar :) deidigin gibi inatcidirlar sinirlenip cabuk sakinlesirler ben boga burcuyum ama tabi boga burcu esi sevgilileri olan arkadaslar daha yardimci olur sana yükseleninide es gecme bence o da burcu kadar önemli :KK34:

Ama ciddiyet üzerine nasıl netleştirecem onu bilmiyorum benden çoook etkileniyor aşık olduğunu söylüyor ama uzağız o eskişehirde ben mersinde o şimdi asker 55 gün sonra gelecek ilgili ama şu işi ciddiyete bağlayabilsek onun yolunu bilen varmı arkadaşlar yemek haricinde çekicilik haricinde başka ne yapmalıyım nikah masasıan oturtmak için???? :KK52::KK52:

Valla tatlım uzun uzun geleceğinizden bahset,çocuklarınızdan filan :emir_bebek: kendine ait evi yoksa,kendimize ait evimiz olur de,bunun üzerine planlar yapın aklıma bunlar geliyor canım.Tabi karakterine göre farklılıklar olur sen bir yolunu bulursun :KK23:

Tatlım biraz sakin ol,teraziler böyle acrleci mi oluyorlar yahu:)
Burcu kadar yükseleni de çok önemli.Boğa burcu normalde birgün öyle birgün böyle yani olmaz.Büyük ihtimalle yükseleni değişken burçlardan olan bir burçtan.Mesela terazi olabilir :KK1: Benim sevgilim boğa ben de oğlağım çok iyi anlaşıyoruz,boğa çok sabırlıdır çok sevecendir.Sevdi mi tam sever,bir kere sever.Boğa zaten evlenmek isteyen bir erkektir sadece onun istediği gibi biri olmalısın.Bakımlı ve de çoook iyi yemek yapman gerekir.:KK56:.Çünkü boğa yemek yemeye çok düşkündür.Güzel yemek yaparsan sana 1 kat daha aşık olur.:97: Boğa çok evcimendir.Ay çok seviyorum ben aşkımı,tam evlenilecek erkek tipidir boğa :98:

Ama ciddiyet üzerine nasıl netleştirecem onu bilmiyorum benden çoook etkileniyor aşık olduğunu söylüyor ama uzağız o eskişehirde ben mersinde o şimdi asker 55 gün sonra gelecek ilgili ama şu işi ciddiyete bağlayabilsek onun yolunu bilen varmı arkadaşlar yemek haricinde çekicilik haricinde başka ne yapmalıyım nikah masasıan oturtmak için????

boga burclari olumsuz burclar degildir genelde anlasilabilir ve uyum sagliyaci burclardir evet azcik da karamsardirlar :) deidigin gibi inatcidirlar sinirlenip cabuk sakinlesirler ben boga burcuyum ama tabi boga burcu esi sevgilileri olan arkadaslar daha yardimci olur sana yükseleninide es gecme bence o da burcu kadar önemli :KK34:

evt canım yükselenin etkiside var ama onun yükselenini bilmiyorum :KK43: benim yükselenim oğlak burcum terazi

X