Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Burcu Erkeğini Nasıl Etkileyebiliriz ?

önerilerinize ihtiyacım var şu aralar :18:

bende bir tane var boğa burcu erkeği özel bir şey yapmana gerek yok canı isterse en küçük şeyden etkileniyor canı istemezse ne yaparsan yap tık yok

en azından benimki öyle
odun + boğa burcu erkeği

bende bir tane var boğa burcu erkeği özel bir şey yapmana gerek yok canı isterse en küçük şeyden etkileniyor canı istemezse ne yaparsan yap tık yok

en azından benimki öyle
odun + boğa burcu erkeği

aynen benimki de öyle . ama bu böyle gitmez birşeyler canlanmalı.

deneyimimden söyleyeyim: biraz ilgilen, konuşmaya çalış, problemlerine ortak olmaya çalış

bogayı mutlu etmen lazım kendıne baglaman ıcın ve ona jetler yapmalısın senın yanında mutlu olan bır boga baskasına asla bakmaz
sahzen benım eskı erkek arkdsım oyleydı ayakkabılarımı bıle cıkarırdır:) benı sınırlnınce pat dıe tokat atardım cıddı cıddı yapıstırdım ve asla el kaldırmazdı
alttan alırdı hep boga erkeklerı bence ıdealdır ama kalbını kazanmasını bıleceksın benımkı kuzu gıbıydı bu arada yanlıs anlamayın kızlar oyle layt erkek fılan degıldı ıstanbulun cok onemlı bı gece clubunun sahıbıydı herkez tırsıyodu ondan ama o dısardakı kızgın boga basbasa kalınca kuzuya donuyodu :))

Boğa burçları duygusaldır canım, onların öncelikle kalbindeki ve aynı zamanda beynindeki duygusallığa ulaşman lazım. Bir de onun da seni illaki beğenmesi lazım, yoksa olmaz o iş.

önerilerinize ihtiyacım var şu aralar :18:

boğalarıı o kadar iyi tanırım ki ilk aşkım herşeyim en mutlu anlarım onunda yaşadım .. boğalar sekse aşırı düşkündür seksi olsun o boğayı kediye çevirebirlsn 2 snyni alır:KK66: sır saklamanı bil sana güvensin güvenmesse asla kendni tehlikeye atmaz güven en öenmli şey hayatta onlar için ..yavaş görüntüsünün altında yatan volkanı keşfet herzmn =) o zmn sadık bir köpek olur

eşimin yükseleni boğa ama yükselenin özellikleri gösteriyor onu etkilemenin en önemli yolu ben özel birşey yapmasamda onun hosuna gittigini ve asık olmasına sebep olan seyleri söylüyorum; seksapaliten, çünkü cinsellik çok önemli, zekan çünkü onu odaha konusmadan anlaman gerek fazla konusan insanlar değildir özelliklede senin onu anlamayacagini düşünüyorsa hiç konuşmaz sen onu anladigini hissettirmelisin ki kendisini açsın rahatlasın :) sadakatin, kesinllikle çok kıskanacaktır seviyorsa çünkü o çok sadıktır bunun dısında bütün erkekler genel olarak yapmacık kadınlardan hoşlanmazlar doğallık çok önemli bizim kokoş kadınların düşündüğünün aksine erkekler doğal olabilen kadınları tercih ederler:)

X