- 22 Eylül 2012
- 1.392
- 1.846
-
- Konu Sahibi labellefille
biliyorum tabi ki geçmeyeceğini öyle :) düzenli spor yapıyorum haftada iki gün . ben daha çok bazı bölgelerdekiçatlaklar için bir ürün arıyorum . azaltılabileceğine inanıyorum çünkü çatlakların . ama tabi Dediğiniz gibi sosyal medya pek Güvenilir değil . bu yüzden buraya yazdım ben de :) SağolunBilmediğin seylerde resimlere falan güvenme. Sor bakalım, sana Ayrıntılı bi sekilde icerigini göndersinler, artık sosyal medya sayesinde yakında insan dışkısı satacaklar faydalı diye, o Yüzden fazla güvenme! Ayrıca selülit öyle evde oturduğun yerde krem sürmekle gecmez, hareket ve bol su
ben de güvenmiyorum . ürünü instagramda satılıyor olarak görmedim canım . kullanan insan paylaşımlarını gördüm daha çok . reklamını iyi yapıyor yani . :) selülit ile ilgili zaten spor yapan bir insanım pek sıkıntım yok . Ürünün o özelliği değil çatlak izi azaltma kısmı dikkatimi çekti . ben de kullanan birilerini burada bulabilirim belki diye düşündüm . yorumun için çok sağol :)Selülitin kremle azalacAğını düşünmüyorum.ancak masaj ve hareketle.
Instagramdan satılan zayıflama çayları,kremleri de dikkate almıyorum
Öyle ürünler var tabi eczanelerde satılıyor ve gayet cok memnun kalanlar. Vichy nin bi ürünü var, Roche posayın var, weleda var (trde varmı bilmiyorum) bunlardan cok olumlu tepkiler alıyoruz eczanedebiliyorum tabi ki geçmeyeceğini öyle :) düzenli spor yapıyorum haftada iki gün . ben daha çok bazı bölgelerdekiçatlaklar için bir ürün arıyorum . azaltılabileceğine inanıyorum çünkü çatlakların . ama tabi Dediğiniz gibi sosyal medya pek Güvenilir değil . bu yüzden buraya yazdım ben de :) Sağolun
ben konuya bu kısmı eklemedim aslında canım ben de düzenli spor yapıyorum selülit sıkıntım yok . sağlıklı beslenirim . benim derdim çatlak izleri . onları azaltacak bir şey arıyorumBen neler neler kulanndım selulıt için.
Sana en faydalısını söyliyeyim ve bundan da artık hiç şaşmam.
Bol su ve spor. Çık açık havada hızlı tempo yürü, yada spor salonuna git koşu bandında hızlı tempoda ya yürü yada koş.
İnanki bundan daha iyi gelen birşey yok selulıte.
bunlara bakayım o zaman birÖyle ürünler var tabi eczanelerde satılıyor ve gayet cok memnun kalanlar. Vichy nin bi ürünü var, Roche posayın var, weleda var (trde varmı bilmiyorum) bunlardan cok olumlu tepkiler alıyoruz eczanede
Ozaman çatlak içinde şunu söyleyeyim. Eğer çatlakların sarı renkteyse hiç bişey yapamazsın onlara kremle falan.ben konuya bu kısmı eklemedim aslında canım ben de düzenli spor yapıyorum selülit sıkıntım yok . sağlıklı beslenirim . benim derdim çatlak izleri . onları azaltacak bir şey arıyorum
maalesef grimsi beyaz renk . ama bence giderilebilir çünkü plastik cerrahide bazı yerlerde azaltılıyor bu renk olanlar da . evde mi yapamayız diyorsunuz ?Ozaman çatlak içinde şunu söyleyeyim. Eğer çatlakların sarı renkteyse hiç bişey yapamazsın onlara kremle falan.
Ama eğer kırmızımsı renkteyse geri dönüşümü var diye biliyorum yeni oluşmaya başlayan çatlakların. Hatta vazelinin bile iyi geldiğini okumuştum.
:) kremden konuşuyorduk plastik cerrahi hiç düşünmedim. Tıbben tbikide çözüm bulabilirsiniz. Ben krem vs den bahsediyorum.maalesef grimsi beyaz renk . ama bence giderilebilir çünkü plastik cerrahide bazı yerlerde azaltılıyor bu renk olanlar da . evde mi yapamayız diyorsunuz ?
onlara doğru yöneleceğim sanırım :) Sağolun vakit ayırdığınız için:) kremden konuşuyorduk plastik cerrahi hiç düşünmedim. Tıbben tbikide çözüm bulabilirsiniz. Ben krem vs den bahsediyorum.