Kızlar Türkiyede ki BB kremlerinin hepsi hikaye gerçek BB Kremleri burdakiler gibi değil, garnier kullandım body shopdakini de gördüm watsonsın ve pure skinde gördüm istediğinizi vermez size. En iyisi Hanskin diye bir marka ama o da Türkiye de yok Güney Korede en çok kullanılan kremdir( Koreli bir arkadaşımdan öğrenmiştim ilk olarak BB Kreminin varlığımı) sanatçıları vs dahi dizi setlerinde dahi kullanılan Hanskin BB krem ve çok fazla da çeşit var. amazom.comdan bulabilirsiniz. Güney Korede yada o taraflarda yaşayan tanıdığınız varsa onlardan da istetebilirsiniz. Ben sipariş vericem yakında önce bi kaç işim var cildimle ilgili onlar bittikten sonra direk kaynağından alıcam :)
BB Kremleri asya (G.Kore, çin, japonya gibi)ülkelerde beyaz ve bakımlı cilt sevdikleri için ancak çoğu esmerleştiği için hem bakım hem beyaz görünme amacı ile kullanılıyor. Bayan ve erkek BB kremleri şeklinde ayrıca güneş koruyuculu, renklisi vs gibi bir çok çeşidi var. Türkiyedekilerin hiçbirini tavsiye etmiyorum.