bodrumda yaşayanlar yardım...

aziza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
37
1
40
biz mayısta Bodruma taşınmak istıyoruz..oralara sadece tatile geidık ama yaşamı nasıl hıc bılmıyoruz..eger Bodrumda yaşayanlar varsa bıraz anlata bilirmi...

biz mayısta Bodruma taşınmak istıyoruz..oralara sadece tatile geidık ama yaşamı nasıl hıc bılmıyoruz..eger Bodrumda yaşayanlar varsa bıraz anlata bilirmi...
merhaba ben bodrumda yaşamıyorum ama yaşayan arkadaşlarım var. aktif bir yaşamınız yoksa bodrumunda diğer yerleşim yerlerinden bir farkı yok. iş imkanı turizm dışında neredeyse hiç yok. maddi durumunuz yerindeyse sürekli tatil halindeyseniz yaşanabilir. bodrum merkezden ziyade yakın köyleri düşüne bilirsiniz. sahile yakın yerlerde evler biraz pahalı aktif sitelerde yaşam daha kolay olabiliyor.

Merhaba
Bodrum sevdiğim bir şehir , 2 ayda bir kaçarım.
İş imkanı yok, turizm sayesinde yazın canlanıyor o kadar.
Bankada falan çalışılır, o iyi gider.
Sahil yerlerinde evler pahalıdır ama orta kesimlerinde kiralar da orta kesimdir
Havası suyu toprağı muhteşemdir, yazı gibi kışı da güzeldir doğa ortamı tam
Kışın çok sakindir yazın da cıvıl cıvıl

Ben 4 yıldır Bodrum'da yaşıyorum ve zengin olmadığım gibi kira da oturuyorum hemde denize sıfır müstakil Bahçeli bir evim var.Kirası İstanbula göre bedava diyebilirim.Pazar ucuz sebze ucuz.
Temiz hava taze balık trafik yok gürültü yok.Misssd gibi herşey.
Çok huzurluyum çok mutluyum iyi ki gelmişim.

Ben bodrummda 4 yıl yasadım ogrencıydım orada yazın guzel kısın sakın kuraları bana gore pahalıydıgumbette oturdum tafsıye ederım bodrum aşktır ımkan olsa orda yasamk ısterdm gelırınız nedır bılmem ama merkez dersenız marına yahut gumbet derım sakın detsenız turgutreıs yalıkavak gumusluk bitez olabilir bitez bıraz daha gumete yakun konacı geconce konacık pek sevmemıstim orasıda merkeze yakın pedasa dıede gecuyor ortakente guzel

Nerede otryosunkı kıra ucuz ben hıc ucuz denk gelmemustı de merak ettım

Nerede otryosunkı kıra ucuz ben hıc ucuz denk gelmemustı de merak ettım
Küçükbükle Hekimköy arasında oturuyorum Türkbükü ile yalıkavak arasında kalıyor.
Şayet lebiderya 3 oda 1 salon lüks bir ev istemezseniz şirin küçük bahçeli ev fiyatları şu anda ortalama 600 lira ile 850 lira arası.Tabi benim full eşyam var bahsettiğim ev fiyatları eşyasız fiyatlar.
Ve bahsettiğim evlerin hepsi denize yakın.
Denize 200 metre tepeye doğru evler de var onlarda 500 lira civarında. Biz eski kiracı olduğumuz için bizim kiramız daha uygun. Ancak bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum.Dışarıdan geldiğinizi ve buraların yabancısı olduğunuzu hele ki İst yada Ank gibi büyük şehirden sırf macera olsun diye geldiğinizi anladıkların anda 600 liralık evin değeri 1000 lira oluyor söyleyeyim :)
Buralarda tanıdığınız varsa daha makul şartlarda ev bulursunuz ama yoksa işiniz biraz zorlaşır.

Konu sahıbı ben dwgılm ben 4 yıl otrdum orda gumbette bana pahalı gelmıstı netıcede ogrencıydım okul bıez yalısındaydı guzel sant fak,

Bana hıc ucuz gelmedı deondan ben gumbete otryordum sızın otrdunuz yerı merk ettm hauat ıcuz fln dınce xd ben nerde yasamsım dedım xd

Ogrencıydım ben oryakent bıtez arası unı varyamugla guzel sant fakultesı orda okudum 4 yıl yasadım da

Hatta mıtahata yazın da memlkete donnedım calıstım midtown avm fe hem tatıl hem ıs okul paramı cıkrdım

Bılyorum orda yasadınızı sızın oralar aakın merkeze uzak

Bız yazında kaldımız ıcın ozamn bekardık tabı barlar sokana yakındı evım genclık ısde xd

merhabalar
ben de yeni taşındım 2 hafta oluyor. siz taşındınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…