Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben bodrumda yaşamıyorum ama yaşayan arkadaşlarım var. aktif bir yaşamınız yoksa bodrumunda diğer yerleşim yerlerinden bir farkı yok. iş imkanı turizm dışında neredeyse hiç yok. maddi durumunuz yerindeyse sürekli tatil halindeyseniz yaşanabilir. bodrum merkezden ziyade yakın köyleri düşüne bilirsiniz. sahile yakın yerlerde evler biraz pahalı aktif sitelerde yaşam daha kolay olabiliyor.biz mayısta Bodruma taşınmak istıyoruz..oralara sadece tatile geidık ama yaşamı nasıl hıc bılmıyoruz..eger Bodrumda yaşayanlar varsa bıraz anlata bilirmi...
Nerede otryosunkı kıra ucuz ben hıc ucuz denk gelmemustı de merak ettımBen 4 yıldır Bodrum'da yaşıyorum ve zengin olmadığım gibi kira da oturuyorum hemde denize sıfır müstakil Bahçeli bir evim var.Kirası İstanbula göre bedava diyebilirim.Pazar ucuz sebze ucuz.
Temiz hava taze balık trafik yok gürültü yok.Misssd gibi herşey.
Çok huzurluyum çok mutluyum iyi ki gelmişim.
Küçükbükle Hekimköy arasında oturuyorum Türkbükü ile yalıkavak arasında kalıyor.Nerede otryosunkı kıra ucuz ben hıc ucuz denk gelmemustı de merak ettım
Konu sahıbı ben dwgılm ben 4 yıl otrdum orda gumbette bana pahalı gelmıstı netıcede ogrencıydım okul bıez yalısındaydı guzel sant fak,Küçükbükle Hekimköy arasında oturuyorum Türkbükü ile yalıkavak arasında kalıyor.
Şayet lebiderya 3 oda 1 salon lüks bir ev istemezseniz şirin küçük bahçeli ev fiyatları şu anda ortalama 600 lira ile 850 lira arası.Tabi benim full eşyam var bahsettiğim ev fiyatları eşyasız fiyatlar.
Ve bahsettiğim evlerin hepsi denize yakın.
Denize 200 metre tepeye doğru evler de var onlarda 500 lira civarında. Biz eski kiracı olduğumuz için bizim kiramız daha uygun. Ancak bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum.Dışarıdan geldiğinizi ve buraların yabancısı olduğunuzu hele ki İst yada Ank gibi büyük şehirden sırf macera olsun diye geldiğinizi anladıkların anda 600 liralık evin değeri 1000 lira oluyor söyleyeyim :)
Buralarda tanıdığınız varsa daha makul şartlarda ev bulursunuz ama yoksa işiniz biraz zorlaşır.
Konu sahibi değilseniz neden sordunuz o zamanKonu sahıbı ben dwgılm ben 4 yıl otrdum orda gumbette bana pahalı gelmıstı netıcede ogrencıydım okul bıez yalısındaydı guzel sant fak,
Ben hala Bodrum'da yaşıyorum ve öğrenci olarak değil emekli olarakBende bodrumda yasadım
Fıyatı normal oralar uygun hata gundogan trfıdsça uygun konacıkda baxı yerler uygunBılyorum orda yasadınızı sızın oralar aakın merkeze uzak
biz mayısta Bodruma taşınmak istıyoruz..oralara sadece tatile geidık ama yaşamı nasıl hıc bılmıyoruz..eger Bodrumda yaşayanlar varsa bıraz anlata bilirmi...