Bodrum..Bodrum. )

Mayflower75

Never give up.!!
Pro Üye
1 Şubat 2016
9.242
34.206
Merhaba kızlar
Biz Bodrum'u çok seviyoruz ailecek.yani o bunaltmayan sürekli esen havasını,serin denizini,eğlenceli gece hayatını filan..çok güzel yanı..
Bu yıl yine Ağustos başından ortasına kadar Bodrum'a gidelim dedik. Ve bu yaz kizimin iki arkadaşı da bize katılacak.üç kız ayrı odada eşim ben ve oğlum icinde ayrı oda alalım diyoruz otelde.Herşey dahil bir otel çok daha elverişli oluyor tabi çoluk çocuk ikide bir restorant aramaktan iyi yani.
Kizimin arkadaşlarının otel ücretlerini biz ödeyeceğiz.misafirimiz olacaklar yani.iyi ve kaliteli bir yer olmasını istiyorum. Bir çok otele baktım netten ama emin olamıyorum bir türlü. Hem sahili güzel hem yemekleri ve eğlencesi güzel hem hijyenik hemde hesaplı bir yer varmı bildiğiniz?isim vermek doğrumu bilmiyorum ama kefeluka ve xanadu ya baktım. Çok güzel oteller ama biraz pahalı sanki.yani degermi bilmiyorum.
Neyse tavsiyelerine ihtiyacım var.teşekkürler arkadaşlar..

Bodrum otellerinin kalitesi güzel olmuyor diye düşünüyorum . Aynı fiyatlara antalyada daha guzel otellerde konaklayabılırsınız.
xanadu ve kefeluka biliyorum bende cok bakmıstım
xanadu belek sanırım daha guzel ama bodrum ıcın bakacaksanız da yınede tripadvisor bakmanızı tavsiye ederim daha gercekcı resımler olacaktır.Işıl club güzelmiş sanırım duydugum kadarıyla ben daha once 2 kere club onur'aya gıttım sonuncuda benımkıler hastalandılar, mıa bıanco sanırım burayada gıttık turgutreıste ama ben genel olarak hıcbırınden memnun kalmadım bodrumsa eger konu mutlaka kalıtelı bır otel olsun derım

Hiç tavsiyesi olan yok mu?Giden memnun kalan yada etraftan duyan filan??
Acilen karar vermemiz gerekiyor arkadaşlar ya..:KK43:

Bodrum otellerinin kalitesi güzel olmuyor diye düşünüyorum . Aynı fiyatlara antalyada daha guzel otellerde konaklayabılırsınız.
xanadu ve kefeluka biliyorum bende cok bakmıstım
xanadu belek sanırım daha guzel ama bodrum ıcın bakacaksanız da yınede tripadvisor bakmanızı tavsiye ederim daha gercekcı resımler olacaktır.Işıl club güzelmiş sanırım duydugum kadarıyla ben daha once 2 kere club onur'aya gıttım sonuncuda benımkıler hastalandılar, mıa bıanco sanırım burayada gıttık turgutreıste ama ben genel olarak hıcbırınden memnun kalmadım bodrumsa eger konu mutlaka kalıtelı bır otel olsun derım
Teşekkür ederim canım. Antalya ya çok sık gittik ve havası çok sıkıcı çok sıcak oluyor diye Bodrum daha iyi geldi bana.
Bahsettiğin otellere bakacağım sagol)

bodrum da genel olarak oteller pahalı ve kalite düşüktür bu tur operatörleri bile söylüyor zaten ..

kesenizi aşmazsa voyage otelleri olabilir

ben rixos tekirova dan çok memnun kalmıştım kemer..
rixos bodrum da olabilir

ersan resort için iyi olduğunu çok duydum

bide merkeze biraz uzak ama çok güzel bir koy da olan bodrum park resort var ...
bir arkadaşım memnun kalmıştı

Kızları neden ayrı odalara koyuyosunuz ki ?

Büyük oda ayarlayın 3ü aynı odada kalsın.

Ayaz aqua ya royal arena resorta bakabilirsiniz.

Ayazın temizliği ve yemekleri şahane şirinler köyü gibi biyer.
Kızlar öyle istiyorlar aslında ben dediğiniz gibi istemiştim ama kabul etmiyorlar.
Ayaz aqua ya bir bakayım. Sağol)

Merhaba kızlar
Biz Bodrum'u çok seviyoruz ailecek.yani o bunaltmayan sürekli esen havasını,serin denizini,eğlenceli gece hayatını filan..çok güzel yanı..
Bu yıl yine Ağustos başından ortasına kadar Bodrum'a gidelim dedik. Ve bu yaz kizimin iki arkadaşı da bize katılacak.üç kız ayrı odada eşim ben ve oğlum icinde ayrı oda alalım diyoruz otelde.Herşey dahil bir otel çok daha elverişli oluyor tabi çoluk çocuk ikide bir restorant aramaktan iyi yani.
Kizimin arkadaşlarının otel ücretlerini biz ödeyeceğiz.misafirimiz olacaklar yani.iyi ve kaliteli bir yer olmasını istiyorum. Bir çok otele baktım netten ama emin olamıyorum bir türlü. Hem sahili güzel hem yemekleri ve eğlencesi güzel hem hijyenik hemde hesaplı bir yer varmı bildiğiniz?isim vermek doğrumu bilmiyorum ama kefeluka ve xanadu ya baktım. Çok güzel oteller ama biraz pahalı sanki.yani degermi bilmiyorum.
bodrumu avucumun içi gbi bilirim
biz bu sene yasmin resort a gidiyoruz
bir baska önerebileceğim otel de kesinlikleee bodrum park resort
bu ikisi de eşsiz koylarda muhteşem biz denize sahip

bodrum da genel olarak oteller pahalı ve kalite düşüktür bu tur operatörleri bile söylüyor zaten ..

rixos bodrum da olabilir

bide merkeze biraz uzak ama çok güzel bir koy da olan bodrum park resort var ...
Yok merkezde istemiyorum zaten.daha önce Turgutreis ve gumbette kalmıştık güzeldi oralar. Kalite düşük dediğiniz gibi.birkaç tane iyi kalite buldum onlarda çok uçuk fiyatlarda..
Sağol tavsiyen için. )

rixos bodrum da olabilir

yalıçiftlik

aynı otele ben de gttim denizi muhteşemmm

Kefeluka icin aman diyeyim uzak durun, 2014 yazinda ordaydik misafir profili berbatti...
Voyage torbaya bakin, voyage bodrum da guzeldir ama cocuk kabul etmiyor.
Eger bunlarin fiyatlari da yuksek gelirse bitezde tam pansiyon oteller var onlara bakabilirsiniz.

ben de öneri isterim o zaman

ben derin olmayan deniz istiyorum

yani o kaya üstü iskele duba değil de kıyıdan girilen deniz istiyorummm

bunlara bir bakayım

İşte deniz çok önemli bizim için. Havuzu sevmiyoruz deniz hem sağlıklı hemde harika oluyor temiz olunca.bakayım park resorta.
Sağol canim:-)

Merhaba kızlar

Xanaduya gittim, muhteşem bir otel tavsiye ederim.
Kefaluka aklımdakilerden.
Voyage torba iyi bir otel ama 14 yaş sınırı var mıydı orda emin olamadım.
Kervansaray fena bir otel değil. Tercih edilebilir.

Uygun fiyatlı dört yıldızlı ama 5 yıldız kalitesinde latanya beach oteli tavsiye ederim. En çok memnun kaldığım otellerden biriydi. Uhd değil hd ama.

Bir ay önce de yine uygun fiyatlı crystal green bay'e gittik. Crystal otellerini severim genelde. Bu da iyiydi ama uhd degil hd yine. Ölü sezonda gittiğimiz için çok keyif almıştık biz, denizi çok güzel ama otel biraz eski.

Güzel deniz istiyorsanız turgutreis tarafını pek düşünmeyin derim.

ben de öneri isterim o zaman

ben derin olmayan deniz istiyorum

yani o kaya üstü iskele duba değil de kıyıdan girilen deniz istiyorummm

bunlara bir bakayım
bu arada bardakçı koyundaki otellere de gidebilirsiniz
mavi kumsal hariç orada denıze iskeleden direkt giriliyor

İşte deniz çok önemli bizim için. Havuzu sevmiyoruz deniz hem sağlıklı hemde harika oluyor temiz olunca.bakayım park resorta.
Sağol canim:-)
yasmin resort e de bakabilirsin
biz bayramda oradayız
şuanda promosyon fiyatları da uygundu

park resort bu dönemde biraz daha pahalı

X