ben istanbul etilerdeyim aslında çok değişik ama bunu söyleyen şirketteki iş arkadaşlarımYargılamak için sormuyorum ama hangi ilde nasıl bir cevrede yasiyorsunuz? Ben her bayram ve fırsat buldukça sık sık giderim. Esim de gelir çoğu zaman bütün çevrem de bilir bodruma gittiğimi çoğu iç geçirir ama hiç böyle diyen olmamisti
bende zaten öyleyim sadece kafamı bulandırdılarYa sadece balayınızı değil tüm hayatınızı o diyenler ne diyor diye düşünerek yaşayacaksınız, ya da istediğiniz gibi yaşayacak, getirdiklerini ve götürdüklerini de kabul edeceksiniz.
Evet tatil yörelerinde genel olarak insanlar yerli veya yanancı turist olarak daha rahat giyinir ve davranırlar, siz de öyle yapacaksınız zaten, yoksa niye gidesiniz değil mi?
ben istanbul etilerdeyim aslında çok değişik ama bunu söyleyen şirketteki iş arkadaşlarım
ben öyle düşünmüyordum hiç
benden önce bile olsa bodrumda antalyada görmüş olduğun tangalı ruslardan üstsüz güneşlenen kadınlardan seni feci kıskandım. Düşündükçe delirdim ve söyliyim deli gibi internette araştırma yaptımmben istanbul etilerdeyim aslında çok değişik ama bunu söyleyen şirketteki iş arkadaşlarım
ben öyle düşünmüyordum hiç
:))))Merhabalar,
Şimdi benimki biraz dert biraz fikir edinmek.
Balayı için kime bodruma gidicez desem oraya eşle gidilmez oranın ahlakı terbiyesi kalmamış, ayrı dönersiniz daha uygun biryere gidin diyor. Aranızda giden elbet vardır bana fikir verebilir misiniz öyle mi?
Tanga bikini üstsüz güneşlenenler, clublerde tamamen çıplak olanlar falan.
Ben yine de emin olamıyorum
bu arada eylülde gideceğiz
yok artık daha neler. bende bodrumda yaptım balayı fıstık gibi yer. bu sene tekrar gideceğiz inşallahMerhabalar,
Şimdi benimki biraz dert biraz fikir edinmek.
Balayı için kime bodruma gidicez desem oraya eşle gidilmez oranın ahlakı terbiyesi kalmamış, ayrı dönersiniz daha uygun biryere gidin diyor. Aranızda giden elbet vardır bana fikir verebilir misiniz öyle mi?
Tanga bikini üstsüz güneşlenenler, clublerde tamamen çıplak olanlar falan.
Ben yine de emin olamıyorum
bu arada eylülde gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?