• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bodrum balayı

Biz gittik maşallah eşimde hiç rahatsız etmedi beni bu senede bebeğimizle gidicez inşallah

Merhabalar,
Şimdi benimki biraz dert biraz fikir edinmek.
Balayı için kime bodruma gidicez desem oraya eşle gidilmez oranın ahlakı terbiyesi kalmamış, ayrı dönersiniz daha uygun biryere gidin diyor. Aranızda giden elbet vardır bana fikir verebilir misiniz öyle mi?
Tanga bikini üstsüz güneşlenenler, clublerde tamamen çıplak olanlar falan.
Ben yine de emin olamıyorum
bu arada eylülde gideceğiz
Hic de degil umursamayin. Bizde bodruma gitmiştik. Gidin tadını çıkarın

Bizde balayini bodrum turgutreisde yapmistik.
Üstsüz güneşlenende vardı tanga giyende bizeneki oraya zaten tatil kum güneş deniz gezmek tozmak için gidiliyor bizim gözumuz birbirimizden başka birşey görmemişti.

Eylül ayında havası nasıl olur bilemem biraz esintili serin olabilir diye düşünüyorum.
Ayrıca çevrendeki insanlardan fikir alma lütfen hep insanı yanlış yönlendiriyorlar.

yıllardır bodruma gideriz, hatta bundan 15 sene önce akdeniz sahilleri tangalı üstsüz turist doluydu artık nadir görünüyor, kocam hiç beni bırakmadı :KK53:
ha bu arada bizim yazlık var, bir tane tangalı, üstsüz göremezsin, ama plajda çocuğunu döven kadından, haşema giydirdiği karısını bir köşede oturtup 15 yaşında bikinili kızları kesen erkekten, ve her lafı aq diye bitiren ergenden geçilmiyor, hangileri daha ahlaklı sence?

Merhabalar,
Balayı için kime bodruma gidicez desem oraya eşle gidilmez oranın ahlakı terbiyesi kalmamış, ayrı dönersiniz daha uygun biryere gidin diyor. Aranızda giden elbet vardır bana fikir verebilir misiniz öyle mi?
Ben dahil çoğumuz sanırım konuyu yanlış anladık. konu sahibi kadınlar tanga giyiyor mu üstsüz mu gunesleniyor cluplerde tamamen çıplaklar var mı diye soruyor.

Toplum baskisina bak ya..cok ilginc insanlar var..Bodrum'da kac kere tatil yapmislar ve baslarina ne gelmiste boyle konusabiliyorlar.

Merhabalar,

Ne kadar sığ insanlarmış size bunu diyenler. Eşiniz çıplak birileirne bakmaya meraklıysa açar netten bakar zaten.. Ay böyle cahiller nefes alsın istemiyorum zihniyete bak.

Her insanın önem verdiği şey farklı , siz eşinize güvenmediğinizden değil böyle bir ortamı tercih etmeyeceginizden dolayı böyle bir soru sordunuz galiba.
Gitmeyin , bakın varmış o tarz giyinenler.

E daha iyi değil mi, adam sizi bırakacaksa şimdi bıraksın, 3. Çocuktan sonra yolu bodruma düşüp bırakırsa asıl o zaman sorun olmaz mı?
:KK70:

Merhabalar,

senelerdir bodruma giderim
ama hiç clup e gtmedim
genelde 5 yıldızlı otellere gideriz

evet tanga bikini giyenler ve üstsüzlere denk geldim
ancak çok çok fazla değil.

Böyle birşeyi de ilk defa duydum:oha: bu mantıkla Bodrum'da yaşayan insanların boşanma oranının tavan yapması lazım:KK53: eğer hayat tarzınıza uygunsa seçim yaptığınız yer hiç tereddüt etmeyin,ama değilse kendi tarzınıza uygun biryer seçmelisin kaldı ki Bodrum'da da her tarz insanın tatil yapabileceği seçenekler mevcut:KK59:

ya öyle biri kesinlikle değil
ben söyleyenler için diyorum

Ya sadece balayınızı değil tüm hayatınızı o diyenler ne diyor diye düşünerek yaşayacaksınız, ya da istediğiniz gibi yaşayacak, getirdiklerini ve götürdüklerini de kabul edeceksiniz.

Evet tatil yörelerinde genel olarak insanlar yerli veya yanancı turist olarak daha rahat giyinir ve davranırlar, siz de öyle yapacaksınız zaten, yoksa niye gidesiniz değil mi?

"oranın ahlakı terbiyesi kalmamış" diyenlerin ne tür bir "ahlak ve terbiye" seviyesine sahip olduklarını merak ediyorum. şu türk insanı ne tuhaf, uzanamadığı ciğere ne güzel pis diyor (siz gidiyorsunuz diye kıskanmışlar).
tek tavsiyem eylül'de gitmeyin; soğuk olabilir.
onun yerine kıbrıs'ı tercih edebilirsiniz (orası için de kim bilir neler derler :D)

Kaç yıldır Bodrum'a giderim, bahsettiğiniz gibi bir ortam görmedim. Zaten eskisi gibi kalabalık da değil artık.

Yargılamak için sormuyorum ama hangi ilde nasıl bir cevrede yasiyorsunuz? Ben her bayram ve fırsat buldukça sık sık giderim. Esim de gelir çoğu zaman bütün çevrem de bilir bodruma gittiğimi çoğu iç geçirir ama hiç böyle diyen olmamisti

"oranın ahlakı terbiyesi kalmamış" diyenlerin ne tür bir "ahlak ve terbiye" seviyesine sahip olduklarını merak ediyorum. şu türk insanı ne tuhaf, uzanamadığı ciğere ne güzel pis diyor (siz gidiyorsunuz diye kıskanmışlar).
tek tavsiyem eylül'de gitmeyin; soğuk olabilir.
onun yerine kıbrıs'ı tercih edebilirsiniz (orası için de kim bilir neler derler :KK70:)

Ooooo kumar ve ucuz alkol

Ahlaksizlik otesi

Bizde ahlak sadece alkol, kadin bedeni ve cinsellik demek

Hic soyle kalp kirmama, canlilari incitmeme, durust olma falan konusu yok

Ahlak dedin mi hep seks buralar

Back