• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bodrum balayı

senelerce tatile geldim, şimdi Bodrum da yaşıyorum. Etrafımdaki herkesin evliliği mutlu. Hiç tangalı kadın görüp karısını boşayan duymadım. Ne enteresan çevreniz varmış. Eylülde çok kalabalık olmaz herhalde. Geçen sene temmuz ortasında bile rahattı buralar. Turistler pek gelmiyor artık. Herkes isyanda. Esnaf yabancı turistin yokluğunda bizim hesapları kontrolsüzce arttırabilir belki. O kısmı bütün aile için tehlikeli olabilir

Yargılamak için sormuyorum ama hangi ilde nasıl bir cevrede yasiyorsunuz? Ben her bayram ve fırsat buldukça sık sık giderim. Esim de gelir çoğu zaman bütün çevrem de bilir bodruma gittiğimi çoğu iç geçirir ama hiç böyle diyen olmamisti
ben istanbul etilerdeyim aslında çok değişik ama bunu söyleyen şirketteki iş arkadaşlarım
ben öyle düşünmüyordum hiç

Ya sadece balayınızı değil tüm hayatınızı o diyenler ne diyor diye düşünerek yaşayacaksınız, ya da istediğiniz gibi yaşayacak, getirdiklerini ve götürdüklerini de kabul edeceksiniz.

Evet tatil yörelerinde genel olarak insanlar yerli veya yanancı turist olarak daha rahat giyinir ve davranırlar, siz de öyle yapacaksınız zaten, yoksa niye gidesiniz değil mi?
bende zaten öyleyim sadece kafamı bulandırdılar

ben istanbul etilerdeyim aslında çok değişik ama bunu söyleyen şirketteki iş arkadaşlarım

ben sizi ücra bir yerde sanmıştım:KK57:
arkadaşlarınız sizi keklemiş de olabilir.. önce kıskanmışlar demiştim ama..
etilerde yazın eşinizle sokağada çıkmamanız lazım ona bakarsanız

benden önce bile olsa bodrumda antalyada görmüş olduğun tangalı ruslardan üstsüz güneşlenen kadınlardan seni feci kıskandım. Düşündükçe delirdim ve söyliyim deli gibi internette araştırma yaptımm

Bence konu sahibi bizimle dalga geçiyor.

Merhabalar,
Şimdi benimki biraz dert biraz fikir edinmek.
Balayı için kime bodruma gidicez desem oraya eşle gidilmez oranın ahlakı terbiyesi kalmamış, ayrı dönersiniz daha uygun biryere gidin diyor. Aranızda giden elbet vardır bana fikir verebilir misiniz öyle mi?
Tanga bikini üstsüz güneşlenenler, clublerde tamamen çıplak olanlar falan.
Ben yine de emin olamıyorum
bu arada eylülde gideceğiz
:))))
Bodrum Marmaris gibi yerler yabancı turistlerinde rağbet ettiği turistik yerler üstsüz kadınların olması, kulüplerde köpük banyoları ve sıcak danslar olması doğal.
Niye ayrı döneseniz? 5 yıldır tangalılar, markete bikiniyle gelenleri görüyoruz ayrılmadık:)

Bodrum merkez aşırı kalabalık, tamam güzel, tam eğlencelik bir yer ama kalabalıktan hoşlanmayanlar için fazla kalabalık ve artık neredeyse 12 ay bu kalabalık var çünkü Bodrum'a yerleşenler arttı.

Kulüpler, kalabalık bize göre değil diyorsanız Ege'nin daha sakin tatil beldelerine bakmalısınız.

Ben mayısta evlendim, 1 hafta abanta gittik sessiz sakin. Sonra haziranda bir de bodruma gittik. Bin pismanim gitmez olsaydim. Herkesin kendi tercihi tabii ama ben bu kadar sınırsız bir çıplaklık hayatimda görmedim. Kumsalda yatarak gayet rahat şekilde yuvarlana yuvarlana sevisen de gordun, ustsuz de gördüm, hatta gece kuluplerindeki çıplak dansçıları arkası açık kamyonet tarzi arabalara bindirip yüksek muzik eşliğinde dans ettirerek bodrum sokaklarinda dolaşıyorlar. Gece kulubunun reklami mi denir her neyse artık.
Midem bulandı. Bu benim şahsi fikrim. Balayi için aşırı kalabalik ve populer. Ben pismanim gittigime

Valla bizde bodrumda yaptik balayini. Hatta asik olduk bodruma her yaz sadece oraya gidiyoruz cok guzel yerleri var. O kadar giderim ciplaklari hi gormedim yada ustuz guneslenenleri. Gumbette sadece masa ustunde danseden erkekleri gordum cok komik gelmisti. Tabi biz cluplardan daha cok rock barlara takildik. Hatta barlar sokaginda veli bar var mihtesemdir. Cem karaca tarzi calar tavsiye ederim. Giderseniz orak adasina tekne turlarina katilin muhtessem bir koy.

Benim bir arkadaşım da phukette balayı yapacaktı. Arkadaşıma da "phukette ne kadınlar, ne turistler vardır, eşini kıskanmaktan tatil yapamayacaksın" dediler. Phukette balayı yapacak kadın İçin bile olumsuz bir şey buldular yani.

Bu tamamen kıskançlıkla ilgili bence. Bodrum'da balayı yapabilecek olsa koşa koşa giderdi o da emin olun.

Merhabalar,
Şimdi benimki biraz dert biraz fikir edinmek.
Balayı için kime bodruma gidicez desem oraya eşle gidilmez oranın ahlakı terbiyesi kalmamış, ayrı dönersiniz daha uygun biryere gidin diyor. Aranızda giden elbet vardır bana fikir verebilir misiniz öyle mi?
Tanga bikini üstsüz güneşlenenler, clublerde tamamen çıplak olanlar falan.
Ben yine de emin olamıyorum
bu arada eylülde gideceğiz
yok artık daha neler. bende bodrumda yaptım balayı fıstık gibi yer. bu sene tekrar gideceğiz inşallah

Back