• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bodrum balayı

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Merhabalar,
Şimdi benimki biraz dert biraz fikir edinmek.
Balayı için kime bodruma gidicez desem oraya eşle gidilmez oranın ahlakı terbiyesi kalmamış, ayrı dönersiniz daha uygun biryere gidin diyor. Aranızda giden elbet vardır bana fikir verebilir misiniz öyle mi?
Tanga bikini üstsüz güneşlenenler, clublerde tamamen çıplak olanlar falan.
Ben yine de emin olamıyorum
bu arada eylülde gideceğiz

Öff

Çünkü bir tanga giyenler, bir mini giyenler ahlaksız bu memlekette

İçlerinde kalmıştır onların tanga giyememişlerdir

Gizli zevklerini, isteklerini nefrete dönüştürüp ona buna sallayanlar da ayrı bir komik

Güzeldir Bodrum, Ege de güzeldir, insanı sıcaktır, açık fikirlidir

Öyle eteğinizin santimetresine bakıp sizin ahlakınızı ölçmez

Çok eğlenirsiniz ^^

Ayrılırsınız falan çok çok komik olmuş ayrıca

Bikinili kadın gördü diye insan karısını terk ediyorsa gitsin zaten :D

Ya ne özgüvensiz, ne kadar korku dolu kadınlarımız var

Aklınıza girmişler

Nereyi istiyorsanız oraya gidin, içinizden geldiği gibi olsun her şey

Gayette gıttık hemde kac kez.
Evet dedıgınız gıbı gıyınenlerr var ama bende cok ta farklı degılım hıc sorun etmedım bunları

Eşiniz tangalı popo yahut çıplak meme görünce onların peşine mi düşecek

Sizin Nasıl tatil istediğiniz önemli

Sessiz sakin mi bol müzik çılgın gençlik mi

Biz sessiz sakin takılmayı severiz mesela sabaha kadar müzik sesi istemeyiz

İsteklerinize göre seçin el alemin saçma laflarına göre değil

Eşiniz tangalı popo yahut çıplak meme görünce onların peşine mi düşecek

Sizin Nasıl tatil istediğiniz önemli

Sessiz sakin mi bol müzik çılgın gençlik mi

Biz sessiz sakin takılmayı severiz mesela sabaha kadar müzik sesi istemeyiz

İsteklerinize göre seçin el alemin saçma laflarına göre değil
öyle biri değil daha önce gitmiş zaten bodruma

Kime göre neye göre ahlak kalmamış? Önce bunu tespit etmek lazım. Herkesin zevkine göre eğlenebileceği yerler mevcut Bodrum'da. Bir sürü koy var, çok hareketli olanı da var, sakin olanı da.

Yani kimse gidip de iki popo gördü diye balayında eşini bırakmaz

Bunu diyenler abartıyor bunu fark edin diye öyle yazdım
bana çok abartarak anlattılar.. yani aslında bende kapalı değilim herşeyde giyerim ama etkilediler fikrimi

Merhabalar,
Şimdi benimki biraz dert biraz fikir edinmek.
Balayı için kime bodruma gidicez desem oraya eşle gidilmez oranın ahlakı terbiyesi kalmamış, ayrı dönersiniz daha uygun biryere gidin diyor. Aranızda giden elbet vardır bana fikir verebilir misiniz öyle mi?
Tanga bikini üstsüz güneşlenenler, clublerde tamamen çıplak olanlar falan.
Ben yine de emin olamıyorum
bu arada eylülde gideceğiz

ahaha çok komikmiş.. arkadaş çevrenizi değiştirin bence..

Çok şaşırdım bu konuya ...
Kim ne isterse giyer gezer, tanga görünce boşanılacaksa olmasın o evlilik zaten !
Oralardanım ben ,egeliyim...sokakta bikiniyle gezerler rahattır orada insanlar ,turistler sahilde üstsüz güneşlenirler tanda da giyerler ... Çünkü art niyet yoktur pislik yoktur .insanın içinde pislik varsa çarşaftan da tahrik olur .
Rahatsız olacaksanız gitmeyin gerçekten , çünkü biri kıyafetime gözlerini dikip bakınca ben de rahatsız oluyorum .
ordaki turistler de rahatsız olmasın sizin de huzurunuz kaçmasın..
İnsanın içinde olduktan sonra ....

Çok şaşırdım bu konuya ...
Kim ne isterse giyer gezer, tanga görünce boşanılacaksa olmasın o evlilik zaten !
Oralardanım ben ,egeliyim...sokakta bikiniyle gezerler rahattır orada insanlar ,turistler sahilde üstsüz güneşlenirler tanda da giyerler ... Çünkü art niyet yoktur pislik yoktur .insanın içinde pislik varsa çarşaftan da tahrik olur .
Rahatsız olacaksanız gitmeyin gerçekten , çünkü biri kıyafetime gözlerini dikip bakınca ben de rahatsız oluyorum .
ordaki turistler de rahatsız olmasın sizin de huzurunuz kaçmasın..
İnsanın içinde olduktan sonra ....

bence arkadaşları kıskanmış .. yoksa bu kadar akıl yoksunu olmak mümkün değil..

islami oteller var oraya gidin hem ahlakınız da bozulmaz. yoğurt mu bu ahlak?

Allaa allaaa ya ahlak insanın içindedir. Tanga giyen de, çıplak gezende, dans eden de dünyanın en ahlaklı insanı olabilir. İnsanın içindedir ahlak. Bir kapalı kadına da bakabilir taciz edebilir bir insan ahlakı yoksa. Ayrılır gelirsiniz ne demek millete mi kalmış. Yapan erkek bilgisayardan da yapar, bakar.

Millet ne diyo ne ediyor bırakın artık bitirin şu düşünceyi nereye gitmek istiyorsan git. Her yerde disko var bar var, güneşlenen insan var. Bakmayın, ilgilenmeyin kendi eğlencenize bakın bu kadar zor mu bunlar!!

Back