- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi illederengarenk
-
Getiren kim?Getiren elaman açtı.
İşin kötüsü teslim aldığınıza dair kağıt imzalattı ve ürünü ambalajlı bir şekilde aldım diye imzalamışımIyide servis acar makinayı. Getiren acamaz ki . Eger actiysa iade bir urun ya da kullanilmis bir urun olabilir. Deneme icin calistirilir makina. Ama servis actiktan sonra
Açan teslim eden kişiler.Kargocu değil.Servis henüz gelmedi kurulum içinşu konuları mesaj mesaj açıklayacağınıza düzgünceniz ya? iki sayfa olmuş hala ortada kesin bişey yok. açan kim? servis mi kargocu mu?
Makineyi internetten mi aldiniz o zaman,makineyi kuracak olanlar acar kurup calistirirlar.İşin kötüsü teslim aldığınıza dair kağıt imzalattı ve ürünü ambalajlı bir şekilde aldım diye imzalamışım
Açan teslim eden kişiler.Kargocu değil.Servis henüz gelmedi kurulum için
Bosc’un servisini aradım.İçinin ıslak gelmesi normal ,sızdırmazlık testi yapılıyor ondan dediler.Aöa ben daha önce aldığım makina da böyle bir şey görmedimCihaz sıfır değil yoksa getirenler açamaz. Bunuda gelen kurulumculara söyleyin cihazı çalıştırmadan açtılar içi ıslak vs. Baksınlar içi gerçekten ıslak ise itiraz edin
Ablamın makinası bosh tu kuruşumunda yanındaydım kuruydu.Bosc’un servisini aradım.İçinin ıslak gelmesi normal ,sızdırmazlık testi yapılıyor ondan dediler.Aöa ben daha önce aldığım makina da böyle bir şey görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?