Boch çamaşır makinasının içi teslimatta ıslak geldi

illederengarenk

Biraz vicdan,biraz bahar
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
2.837
1.182
373
Çamaşır makinasını bugün teslim ettiler.Servis henüz gelmedi kurulum için ama makinanın içi ıslak.

O arada ürünün ambalajı da tam değil alelelacele yanlardan iki köpük parçası çekti,çıkardı.kafam karıştı

Bize ürün sıfır gelmişti .
Kurulumdan sonra dneeme için çalıltırdılar .
Ve doğal olarak içi ıslaktı gittiklerinde ..

Belki getirmeden önce deneme yapmıslardır .

Iyide servis acar makinayı. Getiren acamaz ki . Eger actiysa iade bir urun ya da kullanilmis bir urun olabilir. Deneme icin calistirilir makina. Ama servis actiktan sonra

Iyide servis acar makinayı. Getiren acamaz ki . Eger actiysa iade bir urun ya da kullanilmis bir urun olabilir. Deneme icin calistirilir makina. Ama servis actiktan sonra
İşin kötüsü teslim aldığınıza dair kağıt imzalattı ve ürünü ambalajlı bir şekilde aldım diye imzalamışım

Cihaz sıfır değil yoksa getirenler açamaz. Bunuda gelen kurulumculara söyleyin cihazı çalıştırmadan açtılar içi ıslak vs. Baksınlar içi gerçekten ıslak ise itiraz edin

Cihaz sıfır değil yoksa getirenler açamaz. Bunuda gelen kurulumculara söyleyin cihazı çalıştırmadan açtılar içi ıslak vs. Baksınlar içi gerçekten ıslak ise itiraz edin
Bosc’un servisini aradım.İçinin ıslak gelmesi normal ,sızdırmazlık testi yapılıyor ondan dediler.Aöa ben daha önce aldığım makina da böyle bir şey görmedim

Bosc’un servisini aradım.İçinin ıslak gelmesi normal ,sızdırmazlık testi yapılıyor ondan dediler.Aöa ben daha önce aldığım makina da böyle bir şey görmedim
Ablamın makinası bosh tu kuruşumunda yanındaydım kuruydu.
Kendi makinem Arçelik kurulumda kuruydu.
Annemin iki makinası da arçelikti kurulumda yanındaydım içi kuruydu.
İlginç verdikleri cevap.
Zaten beyazeşyayı niye mediamarktan alıyorsunuz ki gidin kendi bayisinden alın ucuz olsun derken başınız ağrıyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…