- Konu Sahibi sahtehayat
-
canım seni valla benden iyi anlıyan olamaz.benim apt.yeni ama ehryer hama böceği.niye çünkü oturanla rpis sığınağı nemli tutuyorlar heryeri eşyayla dolmdurmuilar.umursamıyorlar bile.benim bu böcekler yüzünden geçenn yıl psikolojim bozuldu.kızım daha 1 yaşındaydı gece bir kalkıyorum bıdır bıdır her yerdeler.gece sabahlara kadar çamaşır suyula her yeri siliyordum.sonra ertesi gece aynı.tablet ilaç işe yaramıyor.bence cnm güzel bir ilaçlama firmaıs bul ilaçlattır.sonra banyo tavanını kenarlarını koli bandıyla iyice kapat.mutfakta girebilceği her yeri kontrol et.mesela şu an bizim banyoya sadece arada bir yukarıdan yavrular giriyor ama anında ölüyor.kesin ve etkili çözüm evi ilaçlatman.onlar her yerden sığabilirler çünkü.en azından girenler anında ters dönüyor için rahat eder.o ilaçalr tabletler boşa para harcamak.
canım o iğrenç yaratıkla rher eyrden gelir su giderlerinden bile.sürekli kapalı tut.bişey sölicem inamassın belki ama wcmatikler var deli kapttığımız ordan bile minikleri çıkıyor şu an.eşimde inanmadı.sonra bekledik gelş gösteicem dedim hakikaten çıkıyorlar.evi ilaçlatmak işe kesinlikle yaradı.en azından girenler ölüyor anında.ve 1 yıl etkili.tabi işin özü apt.da ilaçlattırmakda.ama şnsanlarımızın umrunda bile değil.benim komşu evi resmen bastı diyor.ama takmıyor bile
Bugun ılk işim giderleri kapamak olcak o zaman wcmatik neki bu arada siz hangı ılaclama sırketınde yaptırdınız sımdı ben gıderım en ıse yaramazı bulurum
Selam arkadaşlar
Benim eşim bu işi yapıyor. İlaçlama yapınca evden çıkmaznıza kesinlikle gerek yok. Eskisi gibi değil artık. Hangi şehirdensiniz?
( orda olsaydık yardımcı olurduk ama ben Adana dayım
İnternetten araştırdım bir yer 50tl dedi daha önce bilsem yaptırmıstım her hafta ben 10tl verıyorum spreye işede yaramıyoduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?