• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böceklerden kurtulamıyorum...

yaa bu yaz benimde basimdan bocuk olaylari gecti..

bu yaz evlendim ve esimin aylesinde kaldik, herneyse....

dedigin gibi sabah yoklar ama gece oldumu:53::53: mutfaga bi gittim anammm heryer bocek.

bizimkiler tabi alisik, bisi yapmiyorlar. bir ay orda kaldim ve inanirmisiniz ne zaman mutfaga gitsem tik olmustu kasiniyordum hep (bacaklarimdan bisi tirmaniyor gibi oluyodum) :53::53:

Günaydın kızlar...
Gecem perişan oldu resmen sahurda kalktım birşeyler atıştırdık ve yatagıma gectım tam uykuya dalmak uzereyım elimde yatagın baslıgına dogru uzatmısım elım kaşınıyor bır baktım hamam bocegı Allahım bendekı cıglık ya kulagıma gırerse ya agzıma gırerse uyuyamadım lanet olsun.. Gunduz saklanıyorlar gece evımı ıstıla ediyorlar resmen oturdugumuz apartman eskı ama evın heryerını yenıledık bız mutfak banyo yerler heryer kafayı yıycem nerden gelıyorlar anlamıyorum camlarda sıneklık var tabletlerden koydum kapının kenarlarına bocek ılacı sıkıyorum aksamları ama yok kurtulamıyorum.. Aprtmanda herkeste varmıs evlerde ordu gıbı gezıyorlarmıs bende tek tuk cıkıyor evımde dogurmadılar galıba cunku her temızlık yapınca supuruyorum koselerı ozellıkle buzdolabının arkasını hergun almaya basladım artık bıktımm ben sımdı o evde nasıl uyuyacagım aksam genelde banyo ve mutfaktan gelıyolardı bende yatak odasına gıremez dıye dusunuyordum ya esyaların arasında yumurtlasa nasıl anlıyacagım :53: Ne olur kızlar yardım edın nasıl kurutlabılırım bu arada bayramdan sonra ılaclama şirketiyle gorusecegım ama asıl bodrumdan gelen bu pıslıkler tekrar gelcek bılıyorum aslında ılk ıs apartmanı ılaclamak ama komsularım pıs
bazıları hıc sıkayetcı degıl zaten anlasmaya razı gelmezler ufff :14:

canım benim seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim.bir arkadaşın tavsiyesi ile neguvon diye bir ilaç aldık üstelik eczaneden aldık.inanılmaz bir etkisi var böcekler bir tek bu ilaca gelmiyorlar toz şeklinde bir ilaç öyle keskin bir kokusuda yok.bir sürü ilaç denedim hiçbiri ama hiçbiri fayda etmedi.böceklerin çıktıkları geldikleri yerlere dök.hamam böceklerine tek etkili ilaç bu bence.benimde aynı şekilde oturduğum apartmanda çıkıyordu ve eşşek kadar kocamanlardı.çok rahatladım bu ilaç sayesinde.bodrumun kapısınada dök bence.sana allah kolaylık versin

Bu böcek sıkıntısını, korkusunu yaşamış biri olarak ben de seni anlıyorum. Ramazandan 1 hafta önce taşındığım evimde sahura kalktığımda 2 gece arka arkaya gördüm ve o bile benim delirmeme yetti. Yeni ev nasıl olur, nerden delik bulur da çıkar ortalıklarda dolaşır diye kafayı yiyecektim. Ve acayip bir böcek korkusu vardır bende. Hemen internette araştırdım böcek ilaçlama şirketleri, ilaçları vb. Bir sitede K-OTHRİNE SC 50 SÜSPANSİYON BÖCEK İLACI bayer firmasına ait çok övgüler duydum. Dedim deneyeyim. Ufak bir şey, yoğurt kıvamında. İlacın yarısını 2,5 lt şişeye boşaltıp su ile doldurdum. Güzelce çalkaladım. Sonra spreyli bir şişeye boşaltıp her tarafa sıkmaya başladım. Tezgah altlarındaki beyaz eşyalarımı çıkartıp arkalarına yanlarına, yerlere, kapı pervazlarına, süpürgeliklere gözüm nereye takılırsa her yere sıktım. Daha doğrusu eşim sıktı ben böcekler ilaçtan hemen etkilenip kendilerini ortalığa atarlar diye korkudan mutfak masasının üstünde oturuyorum. Neyse o gece her yeri ilaçladık ve yattık. İlaç gözlerin ile temas etmediği ve ilacı yutmadığın takdirde bir zararı yok. Kokusuz zaten. Hatta su sıkıyormuş gibi bu ne işe yarayacak bile dedim eşime. Gece sahura kalkınca inanamadım mutfakta halımın olması gereken yerde böcekler ters dönmüş yatıyor bazısı can çekişiyor (halımı iyiki kaldırmışım dedim). İnanılmaz iğrenç bir durum kaç gün böcek ölülerini temizledim. Arka arkaya 2 gece mutfağı ilaçladım. Yaklaşık 15 gün sonra tekrar bir ilaçlama yaptık. Mutfağın yanında oturma odam var orda da gördüm ölülerini orayı da ilaçladık bu sefer. Yaklaşık 2 ay oluyor canlısını bir daha hiç görmedim. Şaşılacak bir durum ama yavruları dahil hepsinin kökünü kazıdım galiba :66: 2,5 lt lik yaptığımız suyun yarısı daha duruyor. Yer silme suyuna da koyup temizlik yapıyorum arada insana değdiği zaman bir zararı yok çünkü. Tüllere dahil sıkabilirsin dışardan gelecek sineklere karşı bile etkili. Ben çok memnun kaldım eğer işine yararsa çok sevinirim. Çünkü bu illet bir şey bilirim. İlacı da eczaneden 7,5 tl ye aldım şaka gibi. Umarım kurtulursun.

Bu böcek sıkıntısını, korkusunu yaşamış biri olarak ben de seni anlıyorum. Ramazandan 1 hafta önce taşındığım evimde sahura kalktığımda 2 gece arka arkaya gördüm ve o bile benim delirmeme yetti. Yeni ev nasıl olur, nerden delik bulur da çıkar ortalıklarda dolaşır diye kafayı yiyecektim. Ve acayip bir böcek korkusu vardır bende. Hemen internette araştırdım böcek ilaçlama şirketleri, ilaçları vb. Bir sitede K-OTHRİNE SC 50 SÜSPANSİYON BÖCEK İLACI bayer firmasına ait çok övgüler duydum. Dedim deneyeyim. Ufak bir şey, yoğurt kıvamında. İlacın yarısını 2,5 lt şişeye boşaltıp su ile doldurdum. Güzelce çalkaladım. Sonra spreyli bir şişeye boşaltıp her tarafa sıkmaya başladım. Tezgah altlarındaki beyaz eşyalarımı çıkartıp arkalarına yanlarına, yerlere, kapı pervazlarına, süpürgeliklere gözüm nereye takılırsa her yere sıktım. Daha doğrusu eşim sıktı ben böcekler ilaçtan hemen etkilenip kendilerini ortalığa atarlar diye korkudan mutfak masasının üstünde oturuyorum. Neyse o gece her yeri ilaçladık ve yattık. İlaç gözlerin ile temas etmediği ve ilacı yutmadığın takdirde bir zararı yok. Kokusuz zaten. Hatta su sıkıyormuş gibi bu ne işe yarayacak bile dedim eşime. Gece sahura kalkınca inanamadım mutfakta halımın olması gereken yerde böcekler ters dönmüş yatıyor bazısı can çekişiyor (halımı iyiki kaldırmışım dedim). İnanılmaz iğrenç bir durum kaç gün böcek ölülerini temizledim. Arka arkaya 2 gece mutfağı ilaçladım. Yaklaşık 15 gün sonra tekrar bir ilaçlama yaptık. Mutfağın yanında oturma odam var orda da gördüm ölülerini orayı da ilaçladık bu sefer. Yaklaşık 2 ay oluyor canlısını bir daha hiç görmedim. Şaşılacak bir durum ama yavruları dahil hepsinin kökünü kazıdım galiba :66: 2,5 lt lik yaptığımız suyun yarısı daha duruyor. Yer silme suyuna da koyup temizlik yapıyorum arada insana değdiği zaman bir zararı yok çünkü. Tüllere dahil sıkabilirsin dışardan gelecek sineklere karşı bile etkili. Ben çok memnun kaldım eğer işine yararsa çok sevinirim. Çünkü bu illet bir şey bilirim. İlacı da eczaneden 7,5 tl ye aldım şaka gibi. Umarım kurtulursun.

bılgı ıcın teşekkürler kesınlıkle denemeyı dusunuyorum:)umarım işe yarar bndede aynı sorun var tam kurtuldum derken 9ay sora yıne uredı üremez olasıcılar:(((

bılgı ıcın teşekkürler kesınlıkle denemeyı dusunuyorum:)umarım işe yarar bndede aynı sorun var tam kurtuldum derken 9ay sora yıne uredı üremez olasıcılar:KK43:((
bayanın yukarıda bahsettiği ilacı kullandınız mı şuan banyomda çıkan küçük böcekler var onlardan kurtulmak istiyorum bugun hepsi buradada denk geldim alıcam fakat sizdende yorum almak istedim

Merhaba ben maxforce bayer markasının hamam böceği yemini aldım Allaha çok şükür ne zaman görsem ki (bidaha ölüleri dışında görmedim)sürekli sıktım ve kurtuldum tavsiye ederim

bayanın yukarıda bahsettiği ilacı kullandınız mı şuan banyomda çıkan küçük böcekler var onlardan kurtulmak istiyorum bugun hepsi buradada denk geldim alıcam fakat sizdende yorum almak istedim
Konuyu okuyunca hatırladım ilacı evet almıştım ama bende işe yaramadı açıkcası son aldıgım jel sayesinde kurtuldum

Hamam böceği topiği burası ama ben bu şekilde kurtuldum hamam böceklerinden sizinkini bilemicem

Merhabalar,

Bizde yaklaşık 2-3 hafta önce evde böcek gördük, araştırdım ve rutubet böceği olduğunu öğrendim
Hemen harekete geçmemiz gerekiyodu internette K-Othrine ilacının çok etkili olduğunu okudum hemen sipariş verdim
Ama tabi ki böcek görmeyince savsakladık sürekli. Geçen gün bir tane rutubet böceğinin yavrusunu gördük
Dedik kesin sardı her yeri. Ama görünürde de bir şey yoktu
Cumartesi günü evi temizledik hemen arkasından ilacı sıktık tüm köşelere
Ve 3 gündür sabah kalktığımda yerde böcek ölüleri görüyorum, meğer ev böcekle doluymuş
Sanırım gece çıkıyor bu pislikler.
İlaç inanılmaz etkili bilginiz olsun, umarım bende köklerini kazırım ve bir daha gelmezler
Çok tiksiniyorum :(

Back