• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böceklerden kurtulamıyorum...

sahtehayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
443
0
0
İstanbul
Günaydın kızlar...
Gecem perişan oldu resmen sahurda kalktım birşeyler atıştırdık ve yatagıma gectım tam uykuya dalmak uzereyım elimde yatagın baslıgına dogru uzatmısım elım kaşınıyor bır baktım hamam bocegı Allahım bendekı cıglık ya kulagıma gırerse ya agzıma gırerse uyuyamadım lanet olsun.. Gunduz saklanıyorlar gece evımı ıstıla ediyorlar resmen oturdugumuz apartman eskı ama evın heryerını yenıledık bız mutfak banyo yerler heryer kafayı yıycem nerden gelıyorlar anlamıyorum camlarda sıneklık var tabletlerden koydum kapının kenarlarına bocek ılacı sıkıyorum aksamları ama yok kurtulamıyorum.. Aprtmanda herkeste varmıs evlerde ordu gıbı gezıyorlarmıs bende tek tuk cıkıyor evımde dogurmadılar galıba cunku her temızlık yapınca supuruyorum koselerı ozellıkle buzdolabının arkasını hergun almaya basladım artık bıktımm ben sımdı o evde nasıl uyuyacagım aksam genelde banyo ve mutfaktan gelıyolardı bende yatak odasına gıremez dıye dusunuyordum ya esyaların arasında yumurtlasa nasıl anlıyacagım :53: Ne olur kızlar yardım edın nasıl kurutlabılırım bu arada bayramdan sonra ılaclama şirketiyle gorusecegım ama asıl bodrumdan gelen bu pıslıkler tekrar gelcek bılıyorum aslında ılk ıs apartmanı ılaclamak ama komsularım pıs
bazıları hıc sıkayetcı degıl zaten anlasmaya razı gelmezler ufff :14:

canım seni valla benden iyi anlıyan olamaz.benim apt.yeni ama ehryer hama böceği.niye çünkü oturanla rpis sığınağı nemli tutuyorlar heryeri eşyayla dolmdurmuilar.umursamıyorlar bile.benim bu böcekler yüzünden geçenn yıl psikolojim bozuldu.kızım daha 1 yaşındaydı gece bir kalkıyorum bıdır bıdır her yerdeler.gece sabahlara kadar çamaşır suyula her yeri siliyordum.sonra ertesi gece aynı.tablet ilaç işe yaramıyor.bence cnm güzel bir ilaçlama firmaıs bul ilaçlattır.sonra banyo tavanını kenarlarını koli bandıyla iyice kapat.mutfakta girebilceği her yeri kontrol et.mesela şu an bizim banyoya sadece arada bir yukarıdan yavrular giriyor ama anında ölüyor.kesin ve etkili çözüm evi ilaçlatman.onlar her yerden sığabilirler çünkü.en azından girenler anında ters dönüyor için rahat eder.o ilaçalr tabletler boşa para harcamak.

canım seni valla benden iyi anlıyan olamaz.benim apt.yeni ama ehryer hama böceği.niye çünkü oturanla rpis sığınağı nemli tutuyorlar heryeri eşyayla dolmdurmuilar.umursamıyorlar bile.benim bu böcekler yüzünden geçenn yıl psikolojim bozuldu.kızım daha 1 yaşındaydı gece bir kalkıyorum bıdır bıdır her yerdeler.gece sabahlara kadar çamaşır suyula her yeri siliyordum.sonra ertesi gece aynı.tablet ilaç işe yaramıyor.bence cnm güzel bir ilaçlama firmaıs bul ilaçlattır.sonra banyo tavanını kenarlarını koli bandıyla iyice kapat.mutfakta girebilceği her yeri kontrol et.mesela şu an bizim banyoya sadece arada bir yukarıdan yavrular giriyor ama anında ölüyor.kesin ve etkili çözüm evi ilaçlatman.onlar her yerden sığabilirler çünkü.en azından girenler anında ters dönüyor için rahat eder.o ilaçalr tabletler boşa para harcamak.

Kapı aralarından bile giriyolarmış dogrumu nasıl geçıyo ordan lanet olası pisliklerrr :14: Peki birşey sorcam gider yolundan gelıyor dıyolar nasıl yanı lavonunun ıcındenmı gelıyorla tuvalletten falan su bayram cıksın dırek ılaclatcam peki ilaçlatınca işe yaradımı

canım o iğrenç yaratıkla rher eyrden gelir su giderlerinden bile.sürekli kapalı tut.bişey sölicem inamassın belki ama wcmatikler var deli kapttığımız ordan bile minikleri çıkıyor şu an.eşimde inanmadı.sonra bekledik gelş gösteicem dedim hakikaten çıkıyorlar.evi ilaçlatmak işe kesinlikle yaradı.en azından girenler ölüyor anında.ve 1 yıl etkili.tabi işin özü apt.da ilaçlattırmakda.ama şnsanlarımızın umrunda bile değil.benim komşu evi resmen bastı diyor.ama takmıyor bile:(

canım o iğrenç yaratıkla rher eyrden gelir su giderlerinden bile.sürekli kapalı tut.bişey sölicem inamassın belki ama wcmatikler var deli kapttığımız ordan bile minikleri çıkıyor şu an.eşimde inanmadı.sonra bekledik gelş gösteicem dedim hakikaten çıkıyorlar.evi ilaçlatmak işe kesinlikle yaradı.en azından girenler ölüyor anında.ve 1 yıl etkili.tabi işin özü apt.da ilaçlattırmakda.ama şnsanlarımızın umrunda bile değil.benim komşu evi resmen bastı diyor.ama takmıyor bile:(

Bugun ılk işim giderleri kapamak olcak o zaman wcmatik neki bu arada siz hangı ılaclama sırketınde yaptırdınız sımdı ben gıderım en ıse yaramazı bulurum :14:

Aynı dertten ben de muzdaribim..
Parmak boyuna varan büyüklükte üstelik buradaki böcekler, antalyanın nemi sıcağı tam yayılmalarına uygun ortamı sağlıyor. Ben de evi şirkete ilaçlattım, bir kutu ilaçla pompa da tedarik ettim, şimdi çamaşır suyu ile evin her yerini dip köşe temizledikten sonra, kendim de on beş günde bir ilaçlama yapıyorum. Uzun zamandır eve böcek uğramadı, ama apartmanda merdiven aralarında o kocaman iğrenç yaratıklarla karşılaşmak bile geceleri bana kabus olarak geri dönüyor..

Bugun ılk işim giderleri kapamak olcak o zaman wcmatik neki bu arada siz hangı ılaclama sırketınde yaptırdınız sımdı ben gıderım en ıse yaramazı bulurum :14:

canım ben antalya da yaşıyorum.sen nerdesin?antalya çok nemli ya her yer o pis böcekelrden dolu.evi laçlattıktan 3-4 saat kapalı temizlik yapmana gerek kalmıyor.zararsız çünkü ilaçlar.sen sadece yiyecekleri kaldır ortadan.gerçi ben yinede üstten bir temizlik geçiyorum:):)

Selam arkadaşlar

Benim eşim bu işi yapıyor. İlaçlama yapınca evden çıkmaznıza kesinlikle gerek yok. Eskisi gibi değil artık. Hangi şehirdensiniz?

İnternetten araştırdım bir yer 50tl dedi daha önce bilsem yaptırmıstım her hafta ben 10tl verıyorum spreye işede yaramıyoduuu:52:

Amaann sakın o 10 tl diyenlere inanmayın zaten ilaç diye suyu sıkıp çıkıyorlar. Eşimde 50 tl ye yapıyor biliyorum 2-3 adet ilaç kullanıyor çok iyi oluyor. Mesela karınca için jel uyguluyor kuytu yerlere o öyle kalıyor karınca onu yedikçe ölüyor. Diğerleri içinde sprey uyguluyorlar.

ta geçen ramazan çıktılar hala başımdalar ne yaptımsa gitmedi üstelik sık sık ilaçlanıyor ev lojmanda oturuyoruz...her gece özellikle mutfakta hemde tezgahta cirit atıyorlar kıpır kıpır anlatırken bile her yerim kaşınıyor Allah'ım yarabbim :(
hamam böceği-kakalak ve karınca :( evim ilk giriş kat ve altında bodrumlar var insanlar malesef aşağıyı çöplüğe çevirmiş zaten kuyularda hemen mutfak balkonunun altında nem rutubet her şey var ... her gün mutfakta camasır suyu kullanmaktan yıkanmıs kabı kacagı tekrar yıkayıp kullanmaktan yanlıslıkla değdiğim bastığım şeylerden irkilmekten bıktım... heryerı kapattık eşimle ama yok arkadaş geliyorlar uykularım kaçıyor artık sahurda bırsey yemeden oruç tuturdular iğrençler...

Bu apartmanin bir yoneticisi yok mu kardes? Bu sadece sizin evinizi ilaclatmanizla olacak is degil. Belli ki apartmanin genelinde bu sikinti var. Bodrumlarda dahil olmak uzere ciddi bir ilaclama istiyor. Imza toplayip dilekce yazip yoneticiye verseniz de o da acilen gerekeni yapsa... Yazik degil mi sinirlerinize, kabus gibi... :18:

Back