Böcekler !

Ben de köydeyken falan uyuyamazdım akrep falan gelir diye. :18:

merhaba kızlar bende çatı katındayım bende aynı dertten muzdarip :26: kırkayaklar çatıyı ilaçlayınca aşagı indiler balkonda oturan zavallı misafirlerimden nasibini almayan kalmadı.şu beyaz ilaçlar varya hani pompaya koyup sıkılanlardan onlarla kendimiz ilaçlama yaptık eve, çatıya,merdivenlere 1 gün evi kapattık eve girmedik... kokusuz olandan memnun kalmadım..acayip kokulu ilaç bu dediğim...birdaha da olmadı... senin o gri böcek dediğin rutubetten nemden oluyor birde shaggy halıları çok seviyorlar... altı jel halıları da...ıyyy...gece gece bi tuhaf oldum.... gerçi 1 ayınız kalmış kazasız belasız atlatırsınız inşallah

bu sıralarda yeşil bi böcek glyo öyle bi ses yapıyoki küççük meret sanki uçak kalkıyo camı zorluyo dızzzzzzzzz da dızzzzzzz ....sanıyorum arı var gece katliam yapmadan uyuyamaz oldum bu sıralar....

ıyı sız oldurebılıyosunuz, hayatta olduremem. hatta bıkeresınde ewde bocek gormustum hemen uzerıne kulak cubugu kutusunu kapatıp bocegı hapsetım uzerıne de bocek war yazan bı kagıt koydum kı unutup kaldırmıyım kutuyu ıye:) ewen ılk gelene de bocegı yok ettırdım

Konu içeriği nedeniyle "Faydalı bilgiler" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

rize cnm buralarda oluyomuş....bende ilk gördüğümde şok olup insanlara çok büyük bi durum gbi anlatırken eeee ben dün yatakta gördüm ezmişim sabah farkettim demezmi
:s

bizim de evlerimiz hep teras katındaydı, onca taşınmaya rağmen hep teras hep teras (iyi oluyor havadar, manzara da artısı, her türlü hayvan dostlarınla yaşayabiliyorsun ve bahçe yapabiliyorsun terasa )) iki sene sonra yine terasa taşınacağız inşallah, dediğin gibi o kokusuz ilaçlar hiç bir işe yaramaz, pompa ile kendi yaptığımız, kokusu adamı bayıltacak, sıktığın zaman koşa koşa evden çıkıp da 1 gün uğramayacağın ilaçlar, kırkayaklara anca onlar çözüm oluyor. teras katına da yerleşmeden önce ilk bi güzel ilaçlamak gerekiyor, maalesef çatı onların evi

dikkat böcek var

bu sıralarda yeşil bi böcek glyo öyle bi ses yapıyoki küççük meret sanki uçak kalkıyo camı zorluyo dızzzzzzzzz da dızzzzzzz ....sanıyorum arı var gece katliam yapmadan uyuyamaz oldum bu sıralar....

pis kokulu böcek mi? bunlardan mı?

Son düzenleme:
Dün gece saat 3 gibi sahura kalktığımda duvarda bi tane gördm. Elektrik süpürgesiyle tehtit ettim. Gitmeyince çektirdim bende.

ay aynen yaaa 5 gündür eve bi böcek girdi çıkartmadım hayvanı uyuyamıyordum korkudan. dün gittim ilaç aldım topuklarına sıktım geberdi

hayy allahım yaaaaaaaaa

merhaba bikaç gün önce evimi su bastı şanslıymışım ki parkelere kadar ulaşmadı.mutfak tezgahının altındaki dolapların az bi kısmı ıslandı. her yeri iyice kuruladım 3-4 saat havalandırdım. ufaklıktan dolayı daha fazla açamadım pencereleri. ama bi akrabamdan ıslanan dolaptan böcek üreyebileceğini duydum, olabilirmi.düşüncesi bile tiksindiriyo beni. olabilirmi acaba ne yapsam ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…