Böcekler !

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
Kızzlaar. Kafayı yiyeceğim az kaldı. Yaz mevsimi olduğundan mıdır nedir evin içinde sürekli bir böcek ordusu var. 1 ay sonra taşınacağız diye evi de ilaçlatmıyor ailem.
Ev sürekli havalandırılır, 2 günde 1 temizilik yapılır.. Ama bir tane böcek türü var ki bni deli ediyor.
Böyle gövdesi uzunca.. 2 tane uzun anteni var. bacakları var. Gri bişey. Hızlı hareket ediyor zaten. Gümüş Balıkçıl Böceği midir nedir öyle diyorlar. Görünce çığlık basıyorum, başım dönüyor delirecek gibi oluyorum. Halbuki bi tane böcek ! Ama napim katlanamıyorum. Uykularım kaçıyor. Sabaha kadar uyuyamıyorum. Bir de o böceğe böcek ilacı falan da fayda etmiyor. Deli gibi kaçıyor. Yeni binadayız, 3. kat ama neden bu kadar böcek olduğunu anlamıyorum bir türlü. Uyuyamıyorum.. Bildiğimiz pikeye şu sıcakta deli gibi sarılıyorum. Hiç bir yerim açıkta kalmasın diye. Geceleri uyanıp duvarları yerleri falan kontrol ediyorum. İyice psikopata bağladım. Öldüremiyorum da. Gece annemi uyandırıyorum. Kadıncağız kalkıo gelip öldürüyo geri yatıo. En ufak sese uyanıyorum aceba böcek mi , Kollarım yada bacaklarım kaşındığında hemen bakıyorum böcek mi var acaba diye !
Dün de herkes yattıktan sonra salonda bi tane uçan büyük böcek gördüm. Elim ayağım titremeye başladı. Elime kolonya geçti. Üzerine boşalttım koca kolonyayı. Uçamadı yazık. Salon buram buram kolonya kokuyo :KK9:
Her türlü böcekten aşırı derecede tiksiniyorum, nefret ediyorum. Rüyalarıma giriyorlar. Var mı benim gibi olan ? Napıcam ben. delirmek üzereyeim. Nasıl atlatıcam ?:18: :KK53:

bu böcek fobisi bende de var cnm. bizim bina biraz eski olduğundan sanırım burda da ara sıra böcek oluyor. özellikle yaz başladığından beri ssıcaklardan heralde apartman bahçesinde ya da apartman boşluğunda devasa hamamböcekleri görüyorum içim çekiliyor resmen bi kere evimde de rastladım camı açık bırakmıştım uçuyor bir de onlar ışığı gören geliyor misali girmiş bi şekilde içeri. ay evde de tek başımayım altıma ediyyordum korkudan. bi şekilde böcek ilacına ulaştım uzaktan bi iki fıslattım odayı kapattım çıktım. bi daha da girmedim eşim geldi açtı sonra ki ölmüş böcek çok şükür. ben nası atlatırım bu fobiyi ya da bu böcekler nası biter bilmiyorum ama bildiğim şu var bi gün gerçekten kafayı yicemmmm

off aynısı bende de var ya yani bi yerim kaşınınca acaba böcek mi diye ışıkta bakıyorum fln yani bazen çok sinirleniyorum üstelik

bunlardan mı :KK9::KK9::KK9::KK9: nihahaha çok kötüyüm. evde gördüğün yetmez burdan da bak bak an :KK67::KK9:
$gumus-bocegi2.jpg $gumus_bocegi4.jpg $gumusbocegi1.jpg $gumus_bocegi1.jpg

biliyor musun, böcekler sıcağa gelirmiş, bi insanın ölene kadar ağzından içeri 200 böcek giriyormuş, artık düşün, uyurken ağzından içeri girigiriverirler :KK1:

ben küçükken böcek görünce koşa koşa yakalamaya çalışır, yakaladıklarımı da ağzıma atarmışım, çıtır çıtır yermişim, annem ne çektik senden der hala.. :KK60::KK60: bi gün de arıyı yakalamışım bi güzel ağzıma, yanak yumruk gibi şişmiş tabi.. tükürmüşüm, beğenmemişim arının tadını sokunca :KK60::KK60:
en sevdiğim tür ise örümcek imiş..

bunlardan mı :KK9::KK9::KK9::KK9: nihahaha çok kötüyüm. evde gördüğün yetmez burdan da bak bak an :KK67::KK9:
Eki Görüntüle 234441 Eki Görüntüle 234442 Eki Görüntüle 234443 Eki Görüntüle 234444

ay evet ölmüyo bu arkadaşlar

bence seb tek kişilik bi çadır al onda yat:KK53::KK53:

raidin köpük versiyonu var böcekler için, üstünden böcek geçince ölüyo, kenarlara diplere köşelere sık bakalım belki etki eder

ama ayağının elinin sürekli değeceği yerler olmasın

ay deminde vardı burda böcek konseyi diye bi başlık, taşıdı galiba yönetim

biliyor musun, böcekler sıcağa gelirmiş, bi insanın ölene kadar ağzından içeri 200 böcek giriyormuş, artık düşün, uyurken ağzından içeri girigiriverirler :KK1:

ben küçükken böcek görünce koşa koşa yakalamaya çalışır, yakaladıklarımı da ağzıma atarmışım, çıtır çıtır yermişim, annem ne çektik senden der hala.. :KK60::KK60: bi gün de arıyı yakalamışım bi güzel ağzıma, yanak yumruk gibi şişmiş tabi.. tükürmüşüm, beğenmemişim arının tadını sokunca :KK60::KK60:
en sevdiğim tür ise örümcek imiş..

sağol ya gülmeme sebep oldun :KK60: bir de mezarda bunlardan çooook var o apayrı zaten heryerimizden giricekler falan :26:
bunlardan bizim evde de çıkmıştı 1 2 tane öldürüp resmini çekip küfürlü falan kaydetmiştim :KK52:

Eki Görüntüle 234441 Eki Görüntüle 234442 Eki Görüntüle 234443 Eki Görüntüle 234444

ben bi ilac aldim 3 4 gun oldu artik kafayi yicektim karincalra tahammulum vardi ama bu resimdekiler bide kaleorifer bocegi artik gelinen son nokta idi cunku evimin esyalari ile her gittigim yere goturmek istemiyorum onlari 6 ayda bir kez kullaniyosunuz eve sinek bile girse havada oluyo insanlara zarari yok amnnn cok rahat ettim.........:KK62::KK62::KK62::KK51::KK51::KK51::KK54:

pinaran baska isin yokmuydu be kardesim nie koydun bu resimleri iyyy kasinmaya basladimmm ne guzel kac gundur evimde bocuk yokkk bunlara bakmak bile yetti :KK53::KK53::KK53::KK53:

$oryantal_hamam_bocegi.jpg $amerikan_hamam_bocegi.jpg $hamam_bocegi_ilaclama.jpg
benimde problemim bunlarla. yazında maşallah bol bol oluyo apartmanda olsun evde olsun... bi ara barış sağlıyım sorunu çözeyim dedim bitane vardı onu besledim falan... sonra bi ara gece mutfağa girdim girmez olaydım. duvarda fark ettim önce bitane, sonra masada sonra bulaşık makinasının orada falan... hepsi birbirine benziyolar ya, sanırım bulduk enayiyi sıra sıra çıkalım beslenelim falan diye düşündüler :26: bir de önceden edep vardı görünce kaçıyolardı ama şimdi bi saniye duraklıyolar sonra yine kafalarına göre takılmaya başlıyolar. ama iyi oluyo bazen geceleri sigara içerken tek başıma muhabbet ediyoruz falan...

sağol ya gülmeme sebep oldun :KK60: bir de mezarda bunlardan çooook var o apayrı zaten heryerimizden giricekler falan :26:
bunlardan bizim evde de çıkmıştı 1 2 tane öldürüp resmini çekip küfürlü falan kaydetmiştim :KK52:

mezarda olmamıı, ağızdan girip burundan çıkarlar artık, dün de bu konu konuşuldu evde, mezardaki bedenimizi hissetmesek bari, nasıl duracaz orda falan..
valla ben öldüremiyorum, böceği imha edeceksen en iyi yol yemek, yersen günahı yok, öldürürsem günah hesabıma artı yazılır diye eşimi çağıryorum o cılkını çıkarıyor :KK9:

mezarda olmamıı, ağızdan girip burundan çıkarlar artık, dün de bu konu konuşuldu evde, mezardaki bedenimizi hissetmesek bari, nasıl duracaz orda falan..
valla ben öldüremiyorum, böceği imha edeceksen en iyi yol yemek, yersen günahı yok, öldürürsem günah hesabıma artı yazılır diye eşimi çağıryorum o cılkını çıkarıyor :KK9:

merak edenler için bkz: kabir azabı. daha neler neler maydanozlu köfteler :KK52:
zararlıysa günahı yok diye biliyorum ya :26:

Eki Görüntüle 234456 Eki Görüntüle 234457 Eki Görüntüle 234458
benimde problemim bunlarla. yazında maşallah bol bol oluyo apartmanda olsun evde olsun... bi ara barış sağlıyım sorunu çözeyim dedim bitane vardı onu besledim falan... sonra bi ara gece mutfağa girdim girmez olaydım. duvarda fark ettim önce bitane, sonra masada sonra bulaşık makinasının orada falan... hepsi birbirine benziyolar ya, sanırım bulduk enayiyi sıra sıra çıkalım beslenelim falan diye düşündüler :26: bir de önceden edep vardı görünce kaçıyolardı ama şimdi bi saniye duraklıyolar sonra yine kafalarına göre takılmaya başlıyolar. ama iyi oluyo bazen geceleri sigara içerken tek başıma muhabbet ediyoruz falan...

ben bunlardan bi tanesin beslemiştim saksı içinde, bacağı yaralanmış nedendir bilmem, yürüyemiyodu terasta bulduğumda, kuzu gibi olmuştu gövdesi maşallah..

sonra bi gün eve bi müzisyen geldi, babamın hocası olur, ismini ifşa etmeyeyim şimdi :KK1: adamı görsen 1.90 boylarında, kilosu da yerinde, bir de müzisyen tavırları falan karizma takılıyor, terasta gördü benim saksıdakini, tüm dişleri gözükecek şekilde yüzündeki kaslar çekilmeye başladı :KK9::KK9: felç geçirmiş gibi kaskatı kesildi, o korkuyla terastan aşağıya attım hayvancağızı, o kadar da beslediydim :KK43:(

Son düzenleme:
offf çok iğrenç ya bunlar genelde giriş katlardamı oluyor benim evimde yok olmasında zaten ııııııııııııııııı:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

X