- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.424
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hyr yürüyoZıplıyormu bu bocek?
Güneş pek girmiyor evime alt katGiriş kat olduğu için kedi falan varsa onlardan pire de gelmiş olabilir.
Eğer o tarz bir şeyse,sürekli havalandırma,mümkünse kaynar su ve sirke ile evi paspaslama şeklinde geçer.
Bol güneş ışığını da sevmezler.
Ayy Napcam ya ne kadar a ilaçlama oluyoUçmuyor zaten ilk başta sonra ucuyorlar kelebek olunca önce böcek olarak görünür her yerde kuflerden kaynaklı olabilir ilaclatin küf olayına çözüm bulmanız lazım onceden
Benim evimdeki boceklerden mi acaba? Ucmuyor, ziplamiyor ancak cok hizli hareket ediyorlar. Goz ile secmek cok zor ama takintim haline geldikleri icin hemen goruyorum.Arkadaşlar bir aydır evimde minik kahverengi böcekler var, nem den mi oluyo acaba ya
Sık sık havalandırıyorum evi ama giriş kat evim ve yatak odasında duvarlar sık sık küf oluyo ondan mı acaba ya(
Nasıl gider bunlar 4aylık bebeğim var sürekli temizlik yapamıyorum da
Sormayın ya minicik böcek beni sinir hastası yaptı bide kiracıyım çıkmak istiyorum ama eşim istemiyo çocuk var en uygun kira bizde heralde 500 veriyoruz ama çekilecek gibi değil arada haşereler doluyor giriş kat olunca tabi napıyım valla kafayı yicem çocuğum hep kucağım da ağzına burnuna girecek diye korkuyorum minik kahverengi böcekler Uçmuyor hızlı yürüyorBenim evimdeki boceklerden mi acaba? Ucmuyor, ziplamiyor ancak cok hizli hareket ediyorlar. Goz ile secmek cok zor ama takintim haline geldikleri icin hemen goruyorum.
Bebeginizde varmis kolayliklar diliyorum size.
Evinizin kuf isine cozum bulun oncelikle ve temiz tutun.
Benim evim gunes gormesine ragmen varlar, surekli havalandirmaktan gina geldi.
Simdiki derdim de balik bocegi (gumuscun de diyorlarmis) buna bir cozum bulan varsa sevinirim, mutfak tezgahina, bilgisayar masasina kadar tirmanmislar evi terkedecegim sonunda yasasinlar diye. (Sinirden agladim bugun)
Neresini ilaçlıycam ki çocukla zor zaten temizliği yaparken bile zorlanıyorum bide bu nasıl olcakCanım ilaç alıp kendinizde ilaclayabilirsiniz ziraate sorun bi tabi komple temizlik olacak ondan sonra
Bende kiraciyim, fiyati uygun degil ama kolay kolay bizde cikmayiz, ilaclatmaya esim yanasmiyor.Sormayın ya minicik böcek beni sinir hastası yaptı bide kiracıyım çıkmak istiyorum ama eşim istemiyo çocuk var en uygun kira bizde heralde 500 veriyoruz ama çekilecek gibi değil arada haşereler doluyor giriş kat olunca tabi napıyım valla kafayı yicem çocuğum hep kucağım da ağzına burnuna girecek diye korkuyorum minik kahverengi böcekler Uçmuyor hızlı yürüyor
Evet üst katlarda da var aynı sorun toplu ilaçlama gerek o halde kimse ikna olmaz kiiBende kiraciyim, fiyati uygun degil ama kolay kolay bizde cikmayiz, ilaclatmaya esim yanasmiyor.
Binanin kendi temelinden oluyor bu tarz sorunlar. Cevre, iklim faktoruyle de birlesince daha zorlasiyor.
Cozum bulursaniz beni etiketlerseniz sevinirim, insallah kurtuluruz tez zamanda.
Canim dedigin ilac daha sonra sıkılan bolgeye temas halinde bulundugumuzda yakma falan yapiyomu ki ?Kesinlikle kökten halletmeniz lazım duvarlar rutubetten küfleniyor. Mobilyalarda da böcek olabiliyomuş onu da bir araştırın. Kullanılan malzemeden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama okumuştum araştırma yaparken .
Yok hiç öyle bir durum yaşamadım. Fısfıslı şişede kendim sıktım ilacı eldiven kullandım ama koluma falan temas etti yani bir sıkıntı çıkmadı. Su bazlı bir ilaç olduğu için sanırım.Canim dedigin ilac daha sonra sıkılan bolgeye temas halinde bulundugumuzda yakma falan yapiyomu ki ?
Peki temizledin mi bi kac saat sonraYok hiç öyle bir durum yaşamadım. Fısfıslı şişede kendim sıktım ilacı eldiven kullandım ama koluma falan temas etti yani bir sıkıntı çıkmadı. Su bazlı bir ilaç olduğu için sanırım.
Kullanma talimatında yaklaşık bir ay ıslak temizlik yapmayın diyor. Ben tezgah altı bulaşık makinası altı gibi görünmeyen yerleri henüz temizlemedim ama dolap içlerini falan 2-3 gün sonra mecburen temizledim. Eğer küçük cocuğunuz varsa evde 2 3 gün bekletip ıslak temizliğe geçebilirsiniz. Ama hemen aynı gün temizlerseniz etki göstermez belki.Peki temizledin mi bi kac saat sonra
Merhaba, evinizdeki minik böceklere çare buldunuz mu? Aynı durum bizdede var, dolap içlerinde, süpürgeliklerde yani her yerde minik siyah böcekler bazen beyaz nette rütübet, toz Böceği diye geçiyor o kadar temizlik yapmama ragmen bi çaresini bulamadım. Benimde 2,5 yaşında çocugum var. Eczaneden chrysamed diye bi ilaç aldım su bazlıymış, zararı yokmuş. Böceklerde%70 oranında azalma var. Söylemek istedim belki yardımım dokunur.Arkadaşlar bir aydır evimde minik kahverengi böcekler var, nem den mi oluyo acaba ya
Sık sık havalandırıyorum evi ama giriş kat evim ve yatak odasında duvarlar sık sık küf oluyo ondan mı acaba ya(
Arkadaşlar bir aydır evimde minik kahverengi böcekler var, nem den mi oluyo acaba ya
Merhaba oncelikle ayni sorunu bende yasiyorum suan ve ger2lten kafayi yemek uzereyim bu bocek her yerde acaba bir caresini bulabildiniz mi?Arkadaşlar bir aydır evimde minik kahverengi böcekler var, nem den mi oluyo acaba ya