Toz gibiler ama bazen bardakların yüzünde görüyorumKalorifer böceğidir kesin. İlaclatın evi yada hepsiburada da falan kokusuz ilaclar var alın köşelere dolap altlarına tezgaha vb. yerlere sıkın.
Google yazıp bakın böceğe sizdekilere benziyor mu. Dediğim böcek pek toz gibi değil. Bizde bu yıl çıktı kalrfer böceği kotrine diye bir ilaçla hallettik şükür.Toz gibiler ama bazen bardakların yüzünde görüyorum
Küf tutmayan boya mı varmış ilk defa duydumböceklerden önce küf düşmanınız. o küf bir çok hastalığa sebebiyet verir. Karbonatlı sirke su ile silip küf tutmayan boya ile boyatin en kısa sürede bana kalirsa
Kesinlikle kökten halletmeniz lazım duvarlar rutubetten küfleniyor. Mobilyalarda da böcek olabiliyomuş onu da bir araştırın. Kullanılan malzemeden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama okumuştum araştırma yaparken .Kökten halletmek gerek napmalıyım sürekli spreyle ilaçla olmaz ki
Haklısınız ama yatak odasında da olunca duvarlar da küf den olmuştur diye düşünüyorum, bide küfün üzerinde görmüştüm minik yürüyor sadece ama komidin üzerinde yatak başında gardırop içi bile artık napcam bilmiyorumEvinizdeki küf çok büyük bi problem olabilir. Sağlık problemleri yaratabilir hale bir de ufak bebeğimiz varmış. Kirlenen duvarları çamaşır suyu ile silip yapı marketlerdeki boya bölümlerinden rahatlıkla bulabileceğiniz küf önleyici bir boya ile boyayın. Minik kahverengi bocekler hamam bocegi degilse evinizde bir gida maddesi bozulmuştur. Baharat bile olabilir.
Uçmuyor kiKelebek böceği o canım rutubetli birde pirinç tarhana benzeri şeylerde olur
BilemiyorumTek başınıza altından kalkabileceginiz bir şey değil bence bu kadarı.
Once küfleri halledin, bahsedilen boya ile badana yaptırın. Evi profesyonel ilaçlatın.
Sonra da size yardımcı olacak bir yada iki kişi bulup, evi dip-köşe-dolap içi, dolap üstü, yatak altı, arkası havalandırıp detaylıca temizleyin...
Uçmuyor zaten ilk başta sonra ucuyorlar kelebek olunca önce böcek olarak görünür her yerde kuflerden kaynaklı olabilir ilaclatin küf olayına çözüm bulmanız lazım oncedenUçmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?