• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böcek ısırması yardım edin lütfen

nadja4874

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
19
4
6
Arkadaşlar. Yaklaşık 10 gün önce İspanyada tshirt varken sırtımı bir şey ısırmış. Öğretmenlik yapıyorum burada 1 aydır yaşıyorum. Ne tür nasıl böcek vardır belirtisi ner Türkiyedeki gibi bilmem. Derste sırtıma bir şey battı sanki elimle bir kaç defa dokundum. İlk büyük bir sivilce sandım stresten. Ertesi gün derste yine farkettim acıyı ekstra acıdı. Eve gelince gördüm ki avuç içi kızarıklık. Ben deri altında sivilce diye düşündüm. Ertesi gün bir şeyin ısırdığı anladım dikkatli bakınca. Sinekler deeim sütyenden dolayı kızarıklık geçmiyordu deeim. Evde 2 gün sütyenden takmadım yine aynı. Ben de sürekli uyuma isteği yorgunluk halsizlik felçli gibiyim. Uyuştu bütün vücudum sanki. Üzerinden bir hafta geçti ben bu süreçte unutmuşum yoğunluktan. Arkadaşım plajda iz sanmış geçen hafta bir şey dememiş. İlgisini çekmiş sırtımda mayo olunca. Bugün de yine plajda geldik. Duşa girecekken izi farkettim şok oldum. O kırmızı avuç içi kızarıklık doğum lekesi gibi kahverengi olmuş ekstra bronz gibi. Gamze dokundu bak ısırılan yer belli diye. Yine hafif bir ağrı başladı. Bu konuda bilgisi olan var mı? Nasıl geçer? Ne yapmalıyım? Hep kalıcı bir iz mi olacak?

Back