• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BÖCEK İLACI

MAKE UP_

Baslangic:65/güncel:62,55/hedef/55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
7.188
33.915
548
Kızlar evimi ilaçlıcam mutfağı boşalttım ama buzdolabını boşaltmadım içine zehir kokusu girermi??? Acill yardım istiyorum kk hadi

Kız bu kış günü niye ilaçlıyosun evi , zor olmaz mı sizin için :KK1:
Yaa şu illet kakalak böcüğü varya sardı beni 15 günde heryerden çıkıyo mutfakta bulaşık makinesine bile girmiş namussuzlar küçük çocuklarım da var lanet şeyler kanser bile yapıyomuş acill kurtulmam lazım onlardan çok fenalar

Kakalak böcüğü de ne ilk defa duydum ismini o_O
Yaa şu illet kakalak böcüğü varya sardı beni 15 günde heryerden çıkıyo mutfakta bulaşık makinesine bile girmiş namussuzlar küçük çocuklarım da var lanet şeyler kanser bile yapıyomuş acill kurtulmam lazım onlardan çok fenalar

Tarım ilaçları satan yerlerde ev için ilaçlar Var böceklerin türüne göre. Evide boşaltmana gerek olmuyo. Camsil şişesine 1 kapak döküyosun tüm eve sıkıyosun 6 ay koruyo. Ne börek kalıyo nede giren yaşıyo. Ben portakal kokulusunu almıştım. Evde kırkayak görmüştüm 4 tane çıktı:KK17:

IMG_7265.webp
Kakalak böcüğü de ne ilk defa duydum ismini o_O

Tarım ilaçları satan yerlerde ev için ilaçlar Var böceklerin türüne göre. Evide boşaltmana gerek olmuyo. Camsil şişesine 1 kapak döküyosun tüm eve sıkıyosun 6 ay koruyo. Ne börek kalıyo nede giren yaşıyo. Ben portakal kokulusunu almıştım. Evde kırkayak görmüştüm 4 tane çıktı:KK17:
Canım tarım ilacı aldım çok etkiliymiş kokuyomu bilmiyorum daha doğrusu eşim aldı en iyisi buymuş

Ay allah büyük hakkınızı helal edin ben başlıyoreee

Bence birşey olmaz
Kalorifer böcekleri çok lanet benim annemin evinde var bir sürü ilaçlatsalar da geçeceğini sanmam bütün apartmanda var
İnşallah sizin böceklerde gider bende ilk defa duydum

HEPSi ölmüş zaten sadece bende vardı yeni bina eski evimden gelmişti benimle muhtemelen bulaşık makinesi ve ocakla ama heeeeepppsinden kurtuldum çok şükür şimdi sıra işin zor kısmında yerleş bakalım akşama kadar :))

Back
X