Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heeehh bana bunlarla gelBuzdolabının kapısı açılmadığı sürece asla koku girmez .Bence girmez .
Heeehh bana bunlarla gel![]()
Yaa şu illet kakalak böcüğü varya sardı beni 15 günde heryerden çıkıyo mutfakta bulaşık makinesine bile girmiş namussuzlar küçük çocuklarım da var lanet şeyler kanser bile yapıyomuş acill kurtulmam lazım onlardan çok fenalarKız bu kış günü niye ilaçlıyosun evi , zor olmaz mı sizin için![]()
Yaa şu illet kakalak böcüğü varya sardı beni 15 günde heryerden çıkıyo mutfakta bulaşık makinesine bile girmiş namussuzlar küçük çocuklarım da var lanet şeyler kanser bile yapıyomuş acill kurtulmam lazım onlardan çok fenalar
Kakalak böcüğü de ne ilk defa duydum ismini![]()
Canım tarım ilacı aldım çok etkiliymiş kokuyomu bilmiyorum daha doğrusu eşim aldı en iyisi buymuşTarım ilaçları satan yerlerde ev için ilaçlar Var böceklerin türüne göre. Evide boşaltmana gerek olmuyo. Camsil şişesine 1 kapak döküyosun tüm eve sıkıyosun 6 ay koruyo. Ne börek kalıyo nede giren yaşıyo. Ben portakal kokulusunu almıştım. Evde kırkayak görmüştüm 4 tane çıktı![]()
Ayyy görmeyeydim iyiydi. Hayatımda nefret ettigim igrendigimmm şeyy
Ben hergün her an görüyorum onları hayatımın bi parçası oldular gitmeleri lazımAyyy görmeyeydim iyiydi. Hayatımda nefret ettigim igrendigimmm şeyy![]()
Nasıl kullanıcanı söylemişlermi. Dikkat edin aman haa. Ben yarım saat adama sordum. Bile olurmu evde durmayalım diye filan.Canım tarım ilacı aldım çok etkiliymiş kokuyomu bilmiyorum daha doğrusu eşim aldı en iyisi buymuş
Evde durmucam zatende işte dolap dert oldu koku girermi içine diyeNasıl kullanıcanı söylemişlermi. Dikkat edin aman haa. Ben yarım saat adama sordum. Bile olurmu evde durmayalım diye filan.