sadece ev içinde giyilmiş az kullanılmış large ya da xl beden bobux arıyorum..renk önemli değil..bobuxlarımız küçülmeye başladı acil lazım..ayrıca helezon boncuklu oyuncak ve aquadoodle da arıyorummm...
merhaba
ben de bobux almak istiyorum internetten siparis vericem ama numarasından emin olamıyorum. siz kac ay için kac beden kullandınız, oglunuzun ayagı kac cm idi
numaralar markadan markaya cok degisiyor emin olamadım. bilgi verirseniz cok sevinirim
bana sormamışsın ama yine de yazayım ben
bobuxun kendi sitesinde ölçü tablosu var kaç cm için hangisi diye
ordan bakarak alırsanız uygun oluyor
kızım şuan 14 aylık m kullanyoruz ama küçülüyor..
bobux olmasada o ayarda bişey istiyorum..e bebekte yapmışlar ama çok sert beğenmedim hiç..renk önemli diil uygun fiyatlı ve kaliteli olsun yeter..ama kız için olması tercihim..
bobux patik kullanmadım ama ilkadım kullandımtesekkur ederim cevap için
ordan baktım ama emin olamıyorum
o tabloya göre ogluma xl ya da 22 almam lazım, ama baska bir markada ogluma 20 aldım onu da ölçü tablosuna göre almıştım ama buyuk geldi, o yuzden kullanan varsa emin olmak istedim
yine de tesekkurler
bendeki de baby&kids in
daha önce bobux kullandım inceledim tabi ki bobux kalitesinde değil ama düşündüğünüz gibi sert gelmedi bana 22 numara kahverengi ve küçüldü artık 4-5 kez giyebildi evde
siz gönlünüze göre bulursunuz umarım
ben eldım baby&kids geri verdim bilek kısımları çook sertti..zamanla yumuşarmı bilmem ama...bobux ilk tecihim bulamazsam değerlendiririm baby&kidsleri..ne kadar düşünüyorsunuzki..kargoda var gerçi..aynı fiyata gelir heralddee.)
Baby&Kids Roberts Deri Patik Kahverengi - ebebek.com
ürün şunun 21 numarası
bilek kısmı sıkıydı ama biraz gevşedi
evim fazlaca sıcak giydiremedim bi çok soğuklarda 4-5 defa giymiştir
10tl düşünüyorum fiyatını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?