• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bobrek:(

aysegul_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
99
34
48
Avusturya
Selam kizlar, konuyu nereye acacagimi bilmedigim icin yaziyorum. Yaklasik bir bucuk saattir sag bobregimde ve sirtimin sol tarafinda nefes alip verirken batma oluyor. Sirtimi yaslayip oturdugum zaman dahada siddetleniyo. Basina boyle bisey gelen yada sebebini tahmin eden varmidir? Simdiden tesekkur ederim.

Bence doktora gıdın .
İnternette araştırmaya devam edersenız kanser olduğunuzu bıle düşünebilirsiniz..

Geçmiş olsun..

gecmiş olsun cereyanda kalmıs olabılırsınız ona baglı kas agrısı olabılır yada kum yada tas döküyosunuzdur idrar yapmada sorun varmı

gecmiş olsun cereyanda kalmıs olabılırsınız ona baglı kas agrısı olabılır yada kum yada tas döküyosunuzdur idrar yapmada sorun varmı
Tesekkur ederim. Soguktan olabilir. Burda havalar cok soguk gercekten. Sabah ise bisikletle gidiyorum bayagi usuyorum aslinda. İdrarda hic problem yok.hersey normal

Taş varsa kum varsa ya da iltihap varsa olabilir ki bunu hekime gözükmeden bilemeyiz kötümser düşünmüş oluruz iyi tarafından bakarsak da kas ağrısı olabilir geçmiş olsun

Taş varsa kum varsa ya da iltihap varsa olabilir ki bunu hekime gözükmeden bilemeyiz kötümser düşünmüş oluruz iyi tarafından bakarsak da kas ağrısı olabilir geçmiş olsun
Tesekkur ederim. Eger tas yada kum falan varsa idrar yaparken yanma gibi sikayetlerde olusurmu acaba. Benim idrrda bi sikinti yokta o nedenle sordum

eger durulmayacak bir agriniz varsa, ve agri gittikce siddetleniyorsa mutlaka hastaneye gidin. ben oyle neredeyse apandisitim patlayacakken gitmistim hastaneye (agri esigim yuksek oldugundan hissetmemisim ciddiyeti). o yuzden en sagliklisi bir doktora gorunup kan idrar tahlili yaptirmak. gecmis olsun.

Selam kizlar, konuyu nereye acacagimi bilmedigim icin yaziyorum. Yaklasik bir bucuk saattir sag bobregimde ve sirtimin sol tarafinda nefes alip verirken batma oluyor. Sirtimi yaslayip oturdugum zaman dahada siddetleniyo. Basina boyle bisey gelen yada sebebini tahmin eden varmidir? Simdiden tesekkur ederim.
Üroloğa gözükmen lazım canım. Sıkıntılı bir durum. Arzu edersen sana doktorumu önerebilirim. Geçmiş olsun şimdiden..

Back