Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar kronik böbrek yetmezliğim var tüp bebek tedavisiyle şuan 15 haftalik ikizlere gebeyim albümin 2.8 kreatinim 1.56 6 gram protein kacagim var bu şekilde olan zamaninda sağlikli doğum yapan var mi düşünmekten kafayi yiyecegim artik lütfen yardimci olun
Merhaba hanımlar kronik böbrek yetmezliğim var tüp bebek tedavisiyle şuan 15 haftalik ikizlere gebeyim albümin 2.8 kreatinim 1.56 6 gram protein kacagim var bu şekilde olan zamaninda sağlikli doğum yapan var mi düşünmekten kafayi yiyecegim artik lütfen yardimci olun
Öncelikle konu hakkında hiç bir fikrim yok ama yine de yazmak istedim. Umarım bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın ve onlarla geçireceğin uzun mutlu bir ömür olur, Allah şifa versin, sevgiyle kal
Öncelikle konu hakkında hiç bir fikrim yok ama yine de yazmak istedim. Umarım bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın ve onlarla geçireceğin uzun mutlu bir ömür olur, Allah şifa versin, sevgiyle kal
Merhaba, geçmiş olsun. Ben de böbrek hastasıyım. Hamileyken kreatin 1.4 oldu diye acil doğuma aldılar, 34+2’de doğum yaptım. Kadın doğumcum bekleyelim biraz demişti ama nefroloji doktoru hemen doğurmam gerektiğini söylemişti.