• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böbrek taşı bulantı yapar mı uzun süre

efsane7

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
142
30
18
Arkadaşlar yaklaşık 6. aya girdim midem de kuru bulantı var. Bir kaç tane konu açtım sağ olsun arkadaşlar cevapladılar. Lakin bu bulantı geçmiyor sabah uyanıyorum akşam yatana kadar devam ediyor çok yoğun değil ama hafif de olsa iştahsızlık gaz ve şişkinlik yapıyor. Tomografim çekildi sağ böbrekte 3 mm taş çıktı. Ürolojiye sevketti ama daha 15 günüm var. Endoskopi çekilme de de 2 ay var. Bu bulantılarım böbrekten olabilir mi bu kadar uzun süre. Sporcuyum her gün koşu ip atlama falan yaparım ama hiç düşmemiş bu zamana kadar. Nasıl düşürebilirim. Başına gelen var mı ?

Suyu cok iciyormusunuz? Benim esim de istifrar ediyordu. O tasi dusurene kadar cekerdi.

Suyu cok iciyormusunuz? Benim esim de istifrar ediyordu. O tasi dusurene kadar cekerdi.
normalde çok su içemem ama taş olduğunu duyduğum andan beri içiyorum. 2,5 litre
bende istifra yok şimdilik,kuru hafif bulantı var. Hangi doktora gitsem kan alıp üreye kreatine bakıyorlar uzun süre bulantı şikayetiyle başvurunca. O yüzden sordum kuru bulantı yapıyor mu diye.
Çok geçmiş olsun canım size de

normalde çok su içemem ama taş olduğunu duyduğum andan beri içiyorum. 2,5 litre
bende istifra yok şimdilik,kuru hafif bulantı var. Hangi doktora gitsem kan alıp üreye kreatine bakıyorlar uzun süre bulantı şikayetiyle başvurunca. O yüzden sordum kuru bulantı yapıyor mu diye.
Çok geçmiş olsun canım size de
2. Ameliyat sonrasi su ara yok cok sukur.
3-4 L iciyor esim . Sizede cok gecmis olsun

Back