Azaa 😍hayatguzel Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.826 347 333 14 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #1 arkadaslar merhaba aranizda bobrek genislemesi olan varmi neden olduğu hakkında bilgisi olan ultrasona tekrar giren sonuçlarınız neler
arkadaslar merhaba aranizda bobrek genislemesi olan varmi neden olduğu hakkında bilgisi olan ultrasona tekrar giren sonuçlarınız neler
M -Murphy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2011 11.766 19.878 598 37 16 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #2 Böbrek genişlemesi genelde hidronefroz dedikleri mesaneden böbreklere giden kanalın dar olması sonucunda olur. Sizde mi var
Böbrek genişlemesi genelde hidronefroz dedikleri mesaneden böbreklere giden kanalın dar olması sonucunda olur. Sizde mi var
Azaa 😍hayatguzel Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.826 347 333 16 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #3 Murpyy .!.: Böbrek genişlemesi genelde hidronefroz dedikleri mesaneden böbreklere giden kanalın dar olması sonucunda olur. Sizde mi var Genişletmek için tıkla... Evet idrarda kanama karin agrisi sokayetiyle gittim enfeksiyon cikti ultrasoba girdim genisleme var dedi tekrar gircem ultrasona
Murpyy .!.: Böbrek genişlemesi genelde hidronefroz dedikleri mesaneden böbreklere giden kanalın dar olması sonucunda olur. Sizde mi var Genişletmek için tıkla... Evet idrarda kanama karin agrisi sokayetiyle gittim enfeksiyon cikti ultrasoba girdim genisleme var dedi tekrar gircem ultrasona
M -Murphy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2011 11.766 19.878 598 37 16 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #4 askmevsimi .!.: Evet idrarda kanama karin agrisi sokayetiyle gittim enfeksiyon cikti ultrasoba girdim genisleme var dedi tekrar gircem ultrasona Genişletmek için tıkla... Başka sebepleride olabiliyor tabi. Umarım iyi çıkar sonuç
askmevsimi .!.: Evet idrarda kanama karin agrisi sokayetiyle gittim enfeksiyon cikti ultrasoba girdim genisleme var dedi tekrar gircem ultrasona Genişletmek için tıkla... Başka sebepleride olabiliyor tabi. Umarım iyi çıkar sonuç
Azaa 😍hayatguzel Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.826 347 333 16 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #5 Murpyy .!.: Başka sebepleride olabiliyor tabi. Umarım iyi çıkar sonuç Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim inşallah
Murpyy .!.: Başka sebepleride olabiliyor tabi. Umarım iyi çıkar sonuç Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim inşallah
StayAlive Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2018 642 439 103 32 17 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #6 askmevsimi .!.: arkadaslar merhaba aranizda bobrek genislemesi olan varmi neden olduğu hakkında bilgisi olan ultrasona tekrar giren sonuçlarınız neler Genişletmek için tıkla... Bende olmuştu böbrek taşından ötürü
askmevsimi .!.: arkadaslar merhaba aranizda bobrek genislemesi olan varmi neden olduğu hakkında bilgisi olan ultrasona tekrar giren sonuçlarınız neler Genişletmek için tıkla... Bende olmuştu böbrek taşından ötürü
Azaa 😍hayatguzel Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.826 347 333 18 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #7 StayAlive .!.: Bende olmuştu böbrek taşından ötürü Genişletmek için tıkla... Ultrasonda tas gözükmedi benim tekrar girecegim bakalim
StayAlive .!.: Bende olmuştu böbrek taşından ötürü Genişletmek için tıkla... Ultrasonda tas gözükmedi benim tekrar girecegim bakalim
StayAlive Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2018 642 439 103 32 18 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #8 askmevsimi .!.: Ultrasonda tas gözükmedi benim tekrar girecegim bakalim Genişletmek için tıkla... Benim ilk ultrasonda görüldü taş daha sonra taş düşmeye baslayınc ilerleyip idrar kanalına girince ultrasonda gozukmedi idrar kanalına girdikten sonra tomografi ile gorunur demişlerdi siz bi sorun gene doktorunz en iyisini bilir
askmevsimi .!.: Ultrasonda tas gözükmedi benim tekrar girecegim bakalim Genişletmek için tıkla... Benim ilk ultrasonda görüldü taş daha sonra taş düşmeye baslayınc ilerleyip idrar kanalına girince ultrasonda gozukmedi idrar kanalına girdikten sonra tomografi ile gorunur demişlerdi siz bi sorun gene doktorunz en iyisini bilir