• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bobrek buyumesi ameliyat sureci

Lav 741

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
2
0
1
34
Merabalar. Hamileyken detayli ultrasonda oglumda sag bobrekte buyume tespit edildi. Dogumla beraber hemen ultrason cekildi ve bir cocuk nefrologa yonlendirildik.hemwn koruyucu antibiyotike basladik Sonraki surecte ultrason cekildi sondali ultrasonda idrar kacagi cikmadi. Simdi oglum 45 ginluk bugun heniden ultrason cekildi ve buyume devam ediyordu. Bu sylureci gecirenler var midir ameliyat sureci nasil oluyo ve ameliyattan sobra tekrarlama durumu var mi

merhaba birşey soracağım anne karnında düzelme olmadımı hamileliğin sonlarına doğru? Bizimde kızımda çıkmıştı detaylıda ama hamileliğin son iki ayında normale dönmüştü sonra birdahada hiç usg çekilmedi doğduktan sonra düzeldiği için gerek görmediler şuan 7.5 aylık korktum bende hiç baktırmadığım için

Bizde bekledik duzelme de genelde kendiliginden geciyormus ama biizmkinde malesef gerilemede olmadi. Muhtemelen sizinki iyilesmistir. Yoksa mutlaka takibe alirlardi.

Merabalar. Hamileyken detayli ultrasonda oglumda sag bobrekte buyume tespit edildi. Dogumla beraber hemen ultrason cekildi ve bir cocuk nefrologa yonlendirildik.hemwn koruyucu antibiyotike basladik Sonraki surecte ultrason cekildi sondali ultrasonda idrar kacagi cikmadi. Simdi oglum 45 ginluk bugun heniden ultrason cekildi ve buyume devam ediyordu. Bu sylureci gecirenler var midir ameliyat sureci nasil oluyo ve ameliyattan sobra tekrarlama durumu var mi
Merhaba ben hamileyken bebeğimde bir sorun yoktu ancak şimdi 7 aylık ve sağ böbrekte büyüme olduğunu öğrendik. Doktor 1 ay boyunca koruyucu antibiyotik kullanıp ultrason çektirmemizi söyledi. Koruyucu antibiyotiğin amacı nedir biliyor musunuz? Zaten geçen ay idrar yolları enfeksiyonu için 1 hafta antibiyotik iğne vuruldu. Tekrar 1 ay antibiyotik alması beni endişelendiriyor

Back