Nefroloji - Böbrek Hastalıkları Böbrek ağrısı

HaYaTSIN

evli mutluuuu =)))
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.323
570
37
Kızlar felaket böbreğim ağrıyo üşütünce genelde böyle oluyo bide idrar yolu enfeksiyonum var artık günlerce sancır adetimde 18 gün geçti 10 gün önce bthcg baktırmıştım bişey çıkmadı şimdide eşim illa hastaneye gideklim diyince evde ilaç vardı birer tane içtim ama ben ilaç kullanmak istemiyorum bildiğiniz bir yöntem varsa yardımcı olun bana :KK59:

canım bende bir yıl içinde iki kez böbrek ağrısı çektim aynen senin söylediğin gibi oluyordu üşüyünce ağrıdan kıvranıyordum dr a gitsen iyi olur idrar yollarında taş olma ihtimali fazla ama dr gitmek istemiyorum şuan diyorsan ve ilaç kullanmak istemiyorsan bol bol su iç en az 3 lt içmen şart eğer taş varsa ve düşmeye müsayitse kesin düşüyor ben 2 kez kendim düşürdüm taşımı idrarını bir kaba yap her seferinde ve bak kum yada taş varmı diye sonra dök tuvalete birde sıcak su torbasına su doldurup üstüne otur beline koy rahatlatıyor ama en fazla iki hafta bu şekilde idare edebilirsin iki hafta sonra en geç kesinlikle git bir üroloji dr una ve böbrek filmi çektir geçmiş olsun

Canım yaşadığım yer merkeze uzak yollarda şuan çok kötü burdada acile gitsem bişey yapmıycaklar biliyorum kendim içindeyim o yüzden gitmek istemiyorum su filan içiyorum sıcak bişiyler sardımm belime

acile ben on kez gittim her seferinde nbir idrar tahlili yapıp serum takıp tamam hiç bişeyin yok deyip eve gönderdiler ve 1 saat sonra ağrıdan kıvrandım yine ben ağrının en çok hissedildiği yere sıcak su torbası doldurup koyuyordum yoksa eğer eşine aldır nöbetçi eczaneden iki adet sıcak su torbası fiyatı 3 tl birini ağrıyan yere koy diğerinide doldur iki bacağının arsına koy inan çok rahatlatıyor ilaç olarakta ağrı kesici majezik iyi geliyor ve gebelik varsa zararı yok demişti bana dr

X