Böbrek ağrısı çekan var mı? Arkadaşlar!

DilekYazar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
985
0
96
42
Ankara
Arkadaşlar 2 akşam önce sağ böbreğimde ağrı oldu. Doktoro gittiğimde böbreğimde açılmalar olduğunu söyledi. İlerleme olursa tel talılacağını söyledi. Eve döndüğümüzde ağrım daha da arttı ve acile gittik iğne olmak zorunda kaldım. Böyle bir problemle larşı karşıya kalan var mı.Lütfen yardım edin.

yok canım hiç böyle bişey duymadım.allah şifanı versin canım.çok zor gercekten hastalık

merhaba canım ben yasadım ilk bebişimde.bol su iç ve tele gerek kalmasın bende takılmıştı zor bir işlem bilsem cok su içerdim.günde 6 7 litre falan demişti dr.lütfen canım beni dinle ve cok iç benimle aynıacıları yaşamanı istemem

aaaa canım geçmiş olsun hayatım.benimde ara ara ağrıyor ama hiç dr sölemek aklıma gelmedi doğrusu.çünkü hamilelikten öncede ara sıra ağrırdı o yüzden önemsemedim hiç üşütüyorum diye düşündüm.ağrım olduğunda ilk işim hemen dr koşmak.canım allah sana şifalar versin.

arkadaslar dün geceden beridir sağ böbregim özellikle hareket ettikçe agrı yapıyor bazen şiddetli oluyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 2 akşam önce sağ böbreğimde ağrı oldu. Doktoro gittiğimde böbreğimde açılmalar olduğunu söyledi. İlerleme olursa tel talılacağını söyledi. Eve döndüğümüzde ağrım daha da arttı ve acile gittik iğne olmak zorunda kaldım. Böyle bir problemle larşı karşıya kalan var mı.Lütfen yardım edin.
Canım yaa doğumuna da birşey kalmamış birde onunla uğraşmasan bari böbrek çok acıtıyor biliyorum.

benim ilk hamileliğimde oldu hemde ne ağrı. gece acil e gittik. bebek başını böbreğine yaslamış ve böbreğinde büyüme olmuş dedi doktor. eğer devam ederse katatrel takarız dedi. neyse ki gerek kalmadı. o kadar şiddetliydi ki ağlıyordum. bol su iç ve elinden geldiği kadar yürü. yürüdükçe hafiflediğini göreceksin. geçmiş olsun.

bende böbrek ağrısı yüzünden 2 kere hastaneye gittim çok kötüydü ağrısı doktorum bebek organlara baskı yapıyo geçici bişey bol bol su iç ve dinlen dedi..sonrada kendiğinden geçti..

merhaba bayanlar yeni üyeyim .kızım 25 yaşında 5 aylık hamile şiddetli sag böbrek agrısı ile hastaneye kaldırıldı ve sag böbrekte taş var dedier.serum verip bol su içiriyorlar ama sancılar bir türlü geçmiyor.çok ızdırabı var.çok ünlü bir askeri hastanede şu an yatıyor.başından geçen varsa yardım etsin dualarınızı bekliyorum

bende yaşıyorum 3 gündür felaket bir ağrı ne uyku var dinlenme 2 gün üstüste acile gittim hamile olunca bişi yapmıyolar allah yardım etsin çekenlere çok kötü

ALLAH dusmanımın basına vermesın bobrek agrısını senağlamasag taraftakılerı kac kere kırdırdım 6 ay ıcınde smdı de sol vuruyo hafıften pff bı kurtulamadm yaa :( böyle bi sancı yok yaa sabahlara kadar agladıgımı bılırım.. ALLAH herkese sıfa versın

benimde böbrekte büyüme varmış idrar yolları enfksyonundan
şüphelendi doktor ama temiz çıktı.... bol su içiyorum ben de
ve dinleniyorum.... hepinize acil şifalar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Geçmiş Olsun...

Benimde sağ böbreğimde büyüme var
bu sadece hamileliğe bağlı olan bir durum doğum sonrası sonar ericek ağrılara gelince büyüme deam ediyosa baskı sonucu agrı ortaya cıkabilir benimde çok agrım vardı kaburgalarıma kadar ama son kontrolümde gördükki büyüme durmuş

önlemi ise eğer idrarında iltihap vs varsa bunu yoketmek çünkü böbrek büyümesi halinde idrarın böbreğine kaçabilme riski var buda böbreğinin enfeksiyon kapıp iflas etmesine kadar uzanabilir demişti doktorum çalışıyo sanarız anlamayız dedi
varla yok arası iltihabım olmasına ragmen riske atmam bir fiti birde antibiyotik vericem akıntınıda kesmem lazım iltihabınıda
yoksa katatrel takılması gerekir bunuda istemeyiz demişti şükür hepsi geçti büyümede durdu doğumumada az kaldı 31+3 haftalık olduk artık

O kadar cok cektim ki o böbrek agrisindan :( Günde ortalama 3-4lt arasi su icen birisiyim.15 Haftalik hamile iken, idrarim geldiginde sanci ile uyaniyordum idararimi giderdikden nerdeyse 5dk'ya yakin o sancinin devamliligi ile kivraniyordum. Taaki bu agrilar, 3.günde patlak verene kadar :( Yine cok siddetli bir agri ile uyandim, idrarimi dahi bagira bagira zar zor yaptikdan sonra inanin sag böbregim zannettim ki yerinden cikip karnima tekmeler atiyor misali yerlerde kivraniyordum :( Allah'dan esim evdeydi, hemen Ambulans geldi baktilar ve büyük ihtimal böbrekde biriken idrar yollarindan kapilmis mikrop dendi, evde agri kesiciler ve serum takildi.Hastaneye gittik, kan ve idrar tahlilinde, beyaz Alyuvarlarin cogunlugu ve böbrekde idrar yollarindan kaptigim mikrop yüzünden sisme oldugu görülmüstü. Antibiotk ve penisilin kullanarak gecirdik Elhamdülillah... Simdi bebegim de, bende cok iyiyiz. Ama, hala birakmamam gereken tek sey günde 4lt'ye varan su icmek..

kızlar bende 34 haftalık hamileyim banada böbreklerinde enfeksiyon var dediler ama ilaç değil yatış yapmak istediler kabul etmedim sizin kullandığınız ilaçların adı ney acaba paylaşabilirmisiniz

merhaba bayanlar yeni üyeyim .kızım 25 yaşında 5 aylık hamile şiddetli sag böbrek agrısı ile hastaneye kaldırıldı ve sag böbrekte taş var dedier.serum verip bol su içiriyorlar ama sancılar bir türlü geçmiyor.çok ızdırabı var.çok ünlü bir askeri hastanede şu an yatıyor.başından geçen varsa yardım etsin dualarınızı bekliyorum

canım ne zaman yazdın bakmadım ama gecmıs olsun bende suan oluyorum agrıdan dayanılmaz bı acı.

Ayh benim hem sagda hem solda kum var artı sol böbrekte doguştan anomalim varmış yani çift üretker var sürekli enfeksiyon oluşturuyor hamile kalmadan bi ton igne ilaç kullandım banamısın demedi şimdide ara ara vuruyor sancılar inş iyice ilerlemez ya offf

merhaba 26 haftalık hamileyim yaklaşık 1 yada 1 buçuk haftadır sağ boşluk kısmım ağrıyor ama şu iki gündür uyuyamıyorum bile ağrısından acısından acaba bebek baskı yaptığı için böyle bi acı yaşıyor olabilir miyim? yoksa hemen doktora mı gitmeliyim :(

Back
X