- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Çift terapistine gidelim dedim yine bugun.Eşiniz Ile de Cift Terapisine gitmeye calişsin
Ters ters baktı birde ona para mı vericem dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çift terapistine gidelim dedim yine bugun.Eşiniz Ile de Cift Terapisine gitmeye calişsin
Teşekkürler dişlerimi her gün fırçalarım . Boğazım kızarmış durumda. Yutkununca acıyor.Eski konularınızi bilmiyorum. Boğazınızda aft çıkmış o da boğazınızı acıtmış. Öyle menenjite kadar götürecek birşey değil bence. Akşam karbonatlı, sirkeli su ile gargara yapın. Ağız hijyeninize dikkat edin.
Peki bunları ona, onu suçlamadan anlattınız mi? Mesela "sorumsuzsun tembeldin cahilsin" diye çıkışmak yerine "işleri tamamen tek başına üstlenmek beni çok yordu sinirlerim yıprandı, keşke birlikte yapsak bana daha çok yardımcı olmanı istiyorum" diyip yapıcı iletişim kurmayı denesenizYa yanımdaolsa da elinde telefon düşmüyor yada tablet. Kulaklığı takıyor maç izliyor film izliyor karşılıklı sohbet yok bu akşam da yemek.yiyip duş alıp yattı. : iş sıram biter mi işim bitmez daha sahura kadar oturup ona çay demleyip bekleyeceğim. eşim bile der bana düşman gibisin der. Fakat kendini görmüyor aynaya bakmıyor ki bana asla eskisi gibi bakmıyor 6 senelık evliyiz 6 senede hersey bitti masallh
Ben cuma günü ona sağlam rest cektım ya düzel yada mahkemede görüşürüz dedim.Olan cocuga olmus ona üzüldüm en çok. İlerde bi ton dertle ugrascak kendimden biliyorum, anne baba catısması icinde büyüyen her cocuk gibi sevgi saygı hosgörüyü cok sonradan öğrencek. Anlattıklarınıza bakınca aranızda iliski namına bisi kalmamıs, adamın ucurtma ucurması bile batmıs. O raddeye gelmissiniz bi sekilde. E terapiye de gitmek istemiyo evliliği umrunda olmadığı icin.. Bi ömür çekmek icin cok gecerli bi sebebiniz mi var? Ya da birden fazla hayatınız oldugunu mu düsünüyosunuz? O düsünmüyosa siz düsünün cocugunuzu ve kuvvetli bi rest cekin bence. Toparlanmazsan kapı orda gibisinden (ise yarayacagından degil de ayrıl demek haddime değil ondan)
Annem de ilokul mezunu ama kendini geliştirir yeniliklere açıktır. Eşm yeniliklerr açık değil.Zaten evlenmeden önce eşiniz master- doktoralıydı. Sonradan öğrendiniz ilkokul mezunu cahil biri olduğunu değil mi?
Bunu bilip kabul etmişsiniz şimdi yok cahil yok ilkokul mezunu kendini geliştirmiyor diyorsunuz. Bunu söylemeye hakkınız yok bence.
Master Doktora olmasına gerek yok kendini geliştirmek isterse bi insan her türlü geliştirir.Zaten evlenmeden önce eşiniz master- doktoralıydı. Sonradan öğrendiniz ilkokul mezunu cahil biri olduğunu değil mi?
Bunu bilip kabul etmişsiniz şimdi yok cahil yok ilkokul mezunu kendini geliştirmiyor diyorsunuz. Bunu söylemeye hakkınız yok bence.
BABASINDAN KORKMASI LAZIM diyen kişi kızımın babası. Yani nikahlı oldugum eşimÖncelikle eşiniz ben değilim bir sakin olun. Onunla konuşur gibi yazmışsınız
Öfkenizi anlıyorum. Siz evlenmeden önce kendini geliştirmemiş adam evlendikten sonra da geliştirmezdi zaten. Bu çıkarımı yapmak kanımca çok zor olmamalı. Şimdi şartlardan şikayet etmek bana beyhude geliyor.
Kızınızı sevgiyle büyütün, esen kalın. Çocuğuna bağırıp babasından korksun diyecek kişiye lafım yok.
20 yaşında evlenınce onun analizini fazla yapamadım. Sımdıkı aklım olsaydı evlenmezdım onunlaÖncelikle eşiniz ben değilim bir sakin olun. Onunla konuşur gibi yazmışsınız
Öfkenizi anlıyorum. Siz evlenmeden önce kendini geliştirmemiş adam evlendikten sonra da geliştirmezdi zaten. Bu çıkarımı yapmak kanımca çok zor olmamalı. Şimdi şartlardan şikayet etmek bana beyhude geliyor.
Kızınızı sevgiyle büyütün, esen kalın. Çocuğuna bağırıp babasından korksun diyecek kişiye lafım yok.
Allah razı olsunKonu sahibi eşiniz yontulmaz uğraşmayın bence.Siz kendinizi yırtırsanız bile eşiniz gamsızlıkta nirvana.
Aft kötü yerde çıkmiş sumak lı su ile gargara iyi geliyor.Yarım çay bardağı sıcak suya 1 dolu çay k.sumak koyun demlensin soğuyunca yapın faydası oluyor