- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
İlkokul mezunu ve okumamış kendini asla geliştirmez okumaz etmez araştırmaz. Ben de araştırmayı okumayı çok severim
Hakkında böyle düşündüğünüz bir insanla neden evlisiniz? Diğer konunuzda herkes eşinizin mağdur olduğunu söylemiş diye biraz fazla yazmışsınız gibime geldi.Çok boş yaşıyor hafta sonları evde duruyor terasa çıkıyor uçurtma uçuruyor yemek yiyor yatıyor . Bana ev işlerinde herhangi bir faydası yoktur gamsızdır.
Ben ekleme yapmadım uydurmadım da. Tüm herseyi tek bir konuya sığdıramamışım. Evlenmeden önceHakkında böyle düşündüğünüz bir insanla neden evlisiniz? Diğer konunuzda herkes eşinizin mağdur olduğunu söylemiş diye biraz fazla yazmışsınız gibime geldi.
Neyse gerçekten eşinize karşı böyle düşünüyorsanız evliliği yürütmenin anlamı yok. Çünkü saygınızı kaybetmişsiniz
O da benim bağırmam dan şikayetçi. Çünkü dedim ya o kızıma bağırınca ben de ona bağırıyorum.Hakkında böyle düşündüğünüz bir insanla neden evlisiniz? Diğer konunuzda herkes eşinizin mağdur olduğunu söylemiş diye biraz fazla yazmışsınız gibime geldi.
Neyse gerçekten eşinize karşı böyle düşünüyorsanız evliliği yürütmenin anlamı yok. Çünkü saygınızı kaybetmişsiniz
Çok sinirli diyorsunuz bu laf yarın kocanım ben severim de döverim deye dönüşmesin dikkat edin.Kocalık ve babalık vasfını zerre karakterinde taşımayan fakat kimlikte öyle yazan ne kadar çok erkek varmış ya.Bunu farkettim bu forumda.Boşan yazmıyorum konu sahibi sonra laf yapıyorlar bana.BEN BABASIYIM BAĞIRIRIM DA SEVERİM DE
Anladığım kadarıyla eşinize gerçekten saygınız kalmamış. evliliğin en önemli dinamiği saygıdır. Bu noktadan sonra dönüş nasıl olur bilmiyorum. Hayırlısı olsun sizin içinBen ekleme yapmadım uydurmadım da. Tüm herseyi tek bir konuya sığdıramamışım. Evlenmeden önce
Hakkında böyle düşünmüyordum ki.
Aynı evde yaşayınca anlaşılıyor bazı şeyler
Asla bir araya bile gelmemesi gereken iki kişi evlenmiş üstüne bir de çocuk yapmış Allah çocuğunuza sabır versin .
Tencerenin (kocanız) dibi kara , sizinki ondan kara .
Benim ona saygım yok onun da bana yok bence . Kızına da bağırıp duruyorHakkında böyle düşündüğünüz bir insanla neden evlisiniz? Diğer konunuzda herkes eşinizin mağdur olduğunu söylemiş diye biraz fazla yazmışsınız gibime geldi.
Allah razı olsun canmBazen her şey üst üste gelir, sizin de öyle olmuş üzülerek okudum. Ben de benzer şeyler yaşıyorum. Boşanma kararı öyle kolay verilebilecek bir şey değil ama bu adamlarla da nasıl ömür geçer bilmiyorum şu an ben de düşünemiyorum. Saliha Erdim diye bir hanım var internetten onu bi açıp dinler misiniz lutfen belki sizde işe yarar.
Sağlık konusu için de varsa ev yapımı sirke ile gargara yapabilirsiniz
Oruçtan olabilir mi susuzluktanBöbrek ağrisi Tehlikelidir!
Sokağa Cikma yasaği var, lakin polisi arayip durumunuzu izah ederseniz veya Karakol yakinsa özel izin hastaneye gitmek için ala biliyorsunuz, Hazir Eş evde yahut ambulansi Arayin!
Ben' de sizin gibi kalktimda belimde ağri vardi belim tutuldu sandim, sabah rutin işlerimi yapip cocuklari kireşe Götürüp işe gectim.
Ağri devam ediyor, belimdir ya dedim. Baktim olmicak izin alip doktora Gittim,
Ya belim ağriyor ilac verseniz yahut iğne yapsaniz dedim.
Doktor Idrar testi Yapti, böbrekler iltihaplanmiş.
1 Hafta yatip ilaci kulanmam gerektiğini söyledi.
Ben yok ya yatamam istesende kalkamican dedi. Ve iyi'ki geldin Analyse Kadar Sürükler umursamamak demişti.
Cidden'de bi parmağimi hareket etirdimde bas bas bağriyordum.
Ihmal Etmeyin
Iltihapda Ola Bilir Başka birşeydeOruçtan olabilir mi susuzluktan
Bakin sorun muhtemelen karşılıklı. Suçlayıcı dil kullanmak iletişiminizi baltalar. Düzelsin istiyorsanız sağlam adımlar atıp ilişki dinamiklerinizi yenide yapilandirmaniz gerekir. Yoksa devam etmek size zülüm gibi gelecek. Çünkü kocanıza karşı ne sevgi kalmis ne saygıBenim ona saygım yok onun da bana yok bence . Kızına da bağırıp duruyor
Ya yanımdaolsa da elinde telefon düşmüyor yada tablet. Kulaklığı takıyor maç izliyor film izliyor karşılıklı sohbet yok bu akşam da yemek.yiyip duş alıp yattı. :Bakin sorun muhtemelen karşılıklı. Suçlayıcı dil kullanmak iletişiminizi baltalar. Düzelsin istiyorsanız sağlam adımlar atıp ilişki dinamiklerinizi yenide yapilandirmaniz gerekir. Yoksa devam etmek size zülüm gibi gelecek. Çünkü kocanıza karşı ne sevgi kalmis ne saygı
Maalesef evde her ama her gün bağırışan karı kocayız.Adam bir anda okuyup arastiran, entelektulel birine donusmeyecegine gore yine okuma arastirmalariniza devam edip ona nasil davranmaniz gerektigini ogrenebilirsiniz. Belli ki karsilikli bagirarak bir milim ilerleyememissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?