Böbrek ağrısı,bademcik şişmesi,evde olan sorunlar

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
123
Çok çok sinirli bir eşim var en son konuda Allah eşinize sabır versin diyenler olmuş .
eski konularımı okuyanlar anlamışlar .

Çok boş yaşıyor hafta sonları evde duruyor terasa çıkıyor uçurtma uçuruyor yemek yiyor yatıyor . Bana ev işlerinde herhangi bir faydası yoktur gamsızdır.

Çocuğa bak derim eline tablet verir kendisi de eline telefonu alır neymiş çocuk bakıyormus.

İlkokul mezunu ve okumamış kendini asla geliştirmez okumaz etmez araştırmaz. Ben de araştırmayı okumayı çok severim

Çocukların psikolojisinden anlarım KORKACAĞINIı bildiğim için bağrılmasına müsaade etmem.

Bugün böbrek ağrısıyla uyandım. Oruc da var su içemiyoruz . Sahurda iftarda su içsemde malum böbreklerime baskı yapiyor ağrı bugün sokağa çıkma yasağı da var ne yapmalıyım.

Boğazım da kızarmış. Bir de Aft çıkmış. Ayrıca bademciklerim şişmiş sanki yutkununca acıyor. Bademcikler tedavi edilmediğinde
Menenjit e orta kulak iltihabına vs yol açıyormuş.
2 yasında çocugum var evde onu bırakıp da yarın nasıl gideyim.
annem de Corona var ne yapalım dedi.

Bademciklerim hiç şişmemişti neden böyle olduki ne yapmam lazım?

Bugün pazar eşim uyumamış sabah erken kalkıp terasa çıkmış.

Ben sahura kadar oturuyorum bu yüzden öğlen kalkıyorum.
Böbreklerim ağrıyor yatayım dedim.

Kızıma babası kahvaltı yaptırmaya çalışıyor kızımın da herşeyi yere atma huyu var.

Babası çok çok fazla kızıyor ekmeği atıyor telefonları atıyor herseyi atıyor.

Ben yatak odasında yatıyordum kızım ekmeği atmış babası öyle bir bağırdı ki zaten ERKEK SESİ GÜR olur genelde. Öyle bir bağırdı ki bana bile bağırsa öyle korkarım sünirlenirim rahatsız olurum.

Direkt yattığım yataktan kalktım.
"SEN NE BAĞIRIP BAĞIRIP DURUYORSUN BIKTIM ARTIK BAĞIRMANDAN KAÇ KERE SÖYLEDİM BAĞIRMA DİYE SEN ANLAMIYORSUN BAĞIRIYORSUN " dedim.

Çıktı yine terasa çıktı elimden kaza çıkacak dedi hem suçlu hem güçlü.

1 saat sonra aşağı in eve gel dedim.
Nedem bağırıyorsun o daha 2 yaşında bebek korkar dedim.

"ÇOCUK ANNE BABASINDAN KORKMASI LAZIM BEN BABASIYIM BAĞIRIRIM DA SEVERİM DE" dedi.

ALLAHIM yaaa çok eski kafa hiç değiştirmeye çalışmıyor . BEN BAĞIRIRIM DA SEVERİM DE diyor.
Çocuk 1 yaşındayken ağlıyordu ona SUSSSS KIZZ AMBULAANS die bağırıyordu

Ve çocuk ağlaması hariç her konuda çok gamsız.
Çocuk çiftleri birbirine bağlar derler bizim hiç öyle olmadı

Asıl Allah bana sabır versin.
Adam çocuğuma bağırınca otomatikmen bende bağırıyorum çünkü düzgünce söylüyorum anlaamıyorrrrrr.
O kadar bağırıştan birşey olmaz diyor.

Çocuk ekmeği yere attı diye kıyameti koparıyor .

Bugüne kadar çok kavgalarımız oldu tartışmalarımız oldu gezmeyi seven biri değil. Hatta korona dan memnun sokağa çıkma yasağından da memnun evde hiç sıkılmıyorum hep böyle sürsün diyor

Zaten eskisi gibi olamıyoruz beyin unutmuyor hiçbirşeyi.
Beynimize format atmamız gerek herseyin eskisi gibi olması İÇİN

Boğazımın fotoğrafı ektedir. bakmak istemeyenler bakmasın lütfennn

Eklentiler

• 20200510_145306.jpg
    307,1 KB · Görüntüleme: 148
Son düzenleme:
İlkokul mezunu ve okumamış kendini asla geliştirmez okumaz etmez araştırmaz. Ben de araştırmayı okumayı çok severim
Çok boş yaşıyor hafta sonları evde duruyor terasa çıkıyor uçurtma uçuruyor yemek yiyor yatıyor . Bana ev işlerinde herhangi bir faydası yoktur gamsızdır.
Hakkında böyle düşündüğünüz bir insanla neden evlisiniz? Diğer konunuzda herkes eşinizin mağdur olduğunu söylemiş diye biraz fazla yazmışsınız gibime geldi.

Neyse gerçekten eşinize karşı böyle düşünüyorsanız evliliği yürütmenin anlamı yok. Çünkü saygınızı kaybetmişsiniz

Ben ekleme yapmadım uydurmadım da. Tüm herseyi tek bir konuya sığdıramamışım. Evlenmeden önce
Hakkında böyle düşünmüyordum ki.
Aynı evde yaşayınca anlaşılıyor bazı şeyler

O da benim bağırmam dan şikayetçi. Çünkü dedim ya o kızıma bağırınca ben de ona bağırıyorum.

BEN BABASIYIM BAĞIRIRIM DA SEVERİM DE
Çok sinirli diyorsunuz bu laf yarın kocanım ben severim de döverim deye dönüşmesin dikkat edin.Kocalık ve babalık vasfını zerre karakterinde taşımayan fakat kimlikte öyle yazan ne kadar çok erkek varmış ya.Bunu farkettim bu forumda.Boşan yazmıyorum konu sahibi sonra laf yapıyorlar bana.

Ben ekleme yapmadım uydurmadım da. Tüm herseyi tek bir konuya sığdıramamışım. Evlenmeden önce
Hakkında böyle düşünmüyordum ki.
Aynı evde yaşayınca anlaşılıyor bazı şeyler
Anladığım kadarıyla eşinize gerçekten saygınız kalmamış. evliliğin en önemli dinamiği saygıdır. Bu noktadan sonra dönüş nasıl olur bilmiyorum. Hayırlısı olsun sizin için

Benim ona saygım yok onun da bana yok bence . Kızına da bağırıp duruyor

Bazen her şey üst üste gelir, sizin de öyle olmuş üzülerek okudum. Ben de benzer şeyler yaşıyorum. Boşanma kararı öyle kolay verilebilecek bir şey değil ama bu adamlarla da nasıl ömür geçer bilmiyorum şu an ben de düşünemiyorum. Saliha Erdim diye bir hanım var internetten onu bi açıp dinler misiniz lutfen belki sizde işe yarar.
Sağlık konusu için de varsa ev yapımı sirke ile gargara yapabilirsiniz

Allah razı olsun canm

Böbrek ağrisi Tehlikelidir!

Sokağa Cikma yasaği var, lakin polisi arayip durumunuzu izah ederseniz veya Karakol yakinsa özel izin hastaneye gitmek için ala biliyorsunuz, Hazir Eş evde yahut ambulansi Arayin!

Ben' de sizin gibi kalktimda belimde ağri vardi belim tutuldu sandim, sabah rutin işlerimi yapip cocuklari kireşe Götürüp işe gectim.
Ağri devam ediyor, belimdir ya dedim. Baktim olmicak izin alip doktora Gittim,
Ya belim ağriyor ilac verseniz yahut iğne yapsaniz dedim.
Doktor Idrar testi Yapti, böbrekler iltihaplanmiş.
1 Hafta yatip ilaci kulanmam gerektiğini söyledi.

Ben yok ya yatamam istesende kalkamican dedi. Ve iyi'ki geldin Analyse Kadar Sürükler umursamamak demişti.
Cidden'de bi parmağimi hareket etirdimde bas bas bağriyordum.

Ihmal Etmeyin

Oruçtan olabilir mi susuzluktan

Adam bir anda okuyup arastiran, entelektulel birine donusmeyecegine gore yine okuma arastirmalariniza devam edip ona nasil davranmaniz gerektigini ogrenebilirsiniz. Belli ki karsilikli bagirarak bir milim ilerleyememissiniz

Benim ona saygım yok onun da bana yok bence . Kızına da bağırıp duruyor
Bakin sorun muhtemelen karşılıklı. Suçlayıcı dil kullanmak iletişiminizi baltalar. Düzelsin istiyorsanız sağlam adımlar atıp ilişki dinamiklerinizi yenide yapilandirmaniz gerekir. Yoksa devam etmek size zülüm gibi gelecek. Çünkü kocanıza karşı ne sevgi kalmis ne saygı

Ya yanımdaolsa da elinde telefon düşmüyor yada tablet. Kulaklığı takıyor maç izliyor film izliyor karşılıklı sohbet yok bu akşam da yemek.yiyip duş alıp yattı. : iş sıram biter mi işim bitmez daha sahura kadar oturup ona çay demleyip bekleyeceğim. eşim bile der bana düşman gibisin der. Fakat kendini görmüyor aynaya bakmıyor ki bana asla eskisi gibi bakmıyor 6 senelık evliyiz 6 senede hersey bitti masallh

Adam bir anda okuyup arastiran, entelektulel birine donusmeyecegine gore yine okuma arastirmalariniza devam edip ona nasil davranmaniz gerektigini ogrenebilirsiniz. Belli ki karsilikli bagirarak bir milim ilerleyememissiniz
Maalesef evde her ama her gün bağırışan karı kocayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…