- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Çok çok sinirli bir eşim var en son konuda Allah eşinize sabır versin diyenler olmuş .
eski konularımı okuyanlar anlamışlar .
Çok boş yaşıyor hafta sonları evde duruyor terasa çıkıyor uçurtma uçuruyor yemek yiyor yatıyor . Bana ev işlerinde herhangi bir faydası yoktur gamsızdır.
Çocuğa bak derim eline tablet verir kendisi de eline telefonu alır neymiş çocuk bakıyormus.
İlkokul mezunu ve okumamış kendini asla geliştirmez okumaz etmez araştırmaz. Ben de araştırmayı okumayı çok severim
Çocukların psikolojisinden anlarım KORKACAĞINIı bildiğim için bağrılmasına müsaade etmem.
Bugün böbrek ağrısıyla uyandım. Oruc da var su içemiyoruz . Sahurda iftarda su içsemde malum böbreklerime baskı yapiyor ağrı bugün sokağa çıkma yasağı da var ne yapmalıyım.
Boğazım da kızarmış. Bir de Aft çıkmış. Ayrıca bademciklerim şişmiş sanki yutkununca acıyor. Bademcikler tedavi edilmediğinde
Menenjit e orta kulak iltihabına vs yol açıyormuş.
2 yasında çocugum var evde onu bırakıp da yarın nasıl gideyim.
annem de Corona var ne yapalım dedi.
Bademciklerim hiç şişmemişti neden böyle olduki ne yapmam lazım?
Bugün pazar eşim uyumamış sabah erken kalkıp terasa çıkmış.
Ben sahura kadar oturuyorum bu yüzden öğlen kalkıyorum.
Böbreklerim ağrıyor yatayım dedim.
Kızıma babası kahvaltı yaptırmaya çalışıyor kızımın da herşeyi yere atma huyu var.
Babası çok çok fazla kızıyor ekmeği atıyor telefonları atıyor herseyi atıyor.
Ben yatak odasında yatıyordum kızım ekmeği atmış babası öyle bir bağırdı ki zaten ERKEK SESİ GÜR olur genelde. Öyle bir bağırdı ki bana bile bağırsa öyle korkarım sünirlenirim rahatsız olurum.
Direkt yattığım yataktan kalktım.
"SEN NE BAĞIRIP BAĞIRIP DURUYORSUN BIKTIM ARTIK BAĞIRMANDAN KAÇ KERE SÖYLEDİM BAĞIRMA DİYE SEN ANLAMIYORSUN BAĞIRIYORSUN " dedim.
Çıktı yine terasa çıktı elimden kaza çıkacak dedi hem suçlu hem güçlü.
1 saat sonra aşağı in eve gel dedim.
Nedem bağırıyorsun o daha 2 yaşında bebek korkar dedim.
"ÇOCUK ANNE BABASINDAN KORKMASI LAZIM BEN BABASIYIM BAĞIRIRIM DA SEVERİM DE" dedi.
ALLAHIM yaaa çok eski kafa hiç değiştirmeye çalışmıyor . BEN BAĞIRIRIM DA SEVERİM DE diyor.
Çocuk 1 yaşındayken ağlıyordu ona SUSSSS KIZZ AMBULAANS die bağırıyordu
Ve çocuk ağlaması hariç her konuda çok gamsız.
Çocuk çiftleri birbirine bağlar derler bizim hiç öyle olmadı
Asıl Allah bana sabır versin.
Adam çocuğuma bağırınca otomatikmen bende bağırıyorum çünkü düzgünce söylüyorum anlaamıyorrrrrr.
O kadar bağırıştan birşey olmaz diyor.
Çocuk ekmeği yere attı diye kıyameti koparıyor .
Bugüne kadar çok kavgalarımız oldu tartışmalarımız oldu gezmeyi seven biri değil. Hatta korona dan memnun sokağa çıkma yasağından da memnun evde hiç sıkılmıyorum hep böyle sürsün diyor
Zaten eskisi gibi olamıyoruz beyin unutmuyor hiçbirşeyi.
Beynimize format atmamız gerek herseyin eskisi gibi olması İÇİN
Boğazımın fotoğrafı ektedir. bakmak istemeyenler bakmasın lütfennn
eski konularımı okuyanlar anlamışlar .
Çok boş yaşıyor hafta sonları evde duruyor terasa çıkıyor uçurtma uçuruyor yemek yiyor yatıyor . Bana ev işlerinde herhangi bir faydası yoktur gamsızdır.
Çocuğa bak derim eline tablet verir kendisi de eline telefonu alır neymiş çocuk bakıyormus.
İlkokul mezunu ve okumamış kendini asla geliştirmez okumaz etmez araştırmaz. Ben de araştırmayı okumayı çok severim
Çocukların psikolojisinden anlarım KORKACAĞINIı bildiğim için bağrılmasına müsaade etmem.
Bugün böbrek ağrısıyla uyandım. Oruc da var su içemiyoruz . Sahurda iftarda su içsemde malum böbreklerime baskı yapiyor ağrı bugün sokağa çıkma yasağı da var ne yapmalıyım.
Boğazım da kızarmış. Bir de Aft çıkmış. Ayrıca bademciklerim şişmiş sanki yutkununca acıyor. Bademcikler tedavi edilmediğinde
Menenjit e orta kulak iltihabına vs yol açıyormuş.
2 yasında çocugum var evde onu bırakıp da yarın nasıl gideyim.
annem de Corona var ne yapalım dedi.
Bademciklerim hiç şişmemişti neden böyle olduki ne yapmam lazım?
Bugün pazar eşim uyumamış sabah erken kalkıp terasa çıkmış.
Ben sahura kadar oturuyorum bu yüzden öğlen kalkıyorum.
Böbreklerim ağrıyor yatayım dedim.
Kızıma babası kahvaltı yaptırmaya çalışıyor kızımın da herşeyi yere atma huyu var.
Babası çok çok fazla kızıyor ekmeği atıyor telefonları atıyor herseyi atıyor.
Ben yatak odasında yatıyordum kızım ekmeği atmış babası öyle bir bağırdı ki zaten ERKEK SESİ GÜR olur genelde. Öyle bir bağırdı ki bana bile bağırsa öyle korkarım sünirlenirim rahatsız olurum.
Direkt yattığım yataktan kalktım.
"SEN NE BAĞIRIP BAĞIRIP DURUYORSUN BIKTIM ARTIK BAĞIRMANDAN KAÇ KERE SÖYLEDİM BAĞIRMA DİYE SEN ANLAMIYORSUN BAĞIRIYORSUN " dedim.
Çıktı yine terasa çıktı elimden kaza çıkacak dedi hem suçlu hem güçlü.
1 saat sonra aşağı in eve gel dedim.
Nedem bağırıyorsun o daha 2 yaşında bebek korkar dedim.
"ÇOCUK ANNE BABASINDAN KORKMASI LAZIM BEN BABASIYIM BAĞIRIRIM DA SEVERİM DE" dedi.
ALLAHIM yaaa çok eski kafa hiç değiştirmeye çalışmıyor . BEN BAĞIRIRIM DA SEVERİM DE diyor.
Çocuk 1 yaşındayken ağlıyordu ona SUSSSS KIZZ AMBULAANS die bağırıyordu
Ve çocuk ağlaması hariç her konuda çok gamsız.
Çocuk çiftleri birbirine bağlar derler bizim hiç öyle olmadı
Asıl Allah bana sabır versin.
Adam çocuğuma bağırınca otomatikmen bende bağırıyorum çünkü düzgünce söylüyorum anlaamıyorrrrrr.
O kadar bağırıştan birşey olmaz diyor.
Çocuk ekmeği yere attı diye kıyameti koparıyor .
Bugüne kadar çok kavgalarımız oldu tartışmalarımız oldu gezmeyi seven biri değil. Hatta korona dan memnun sokağa çıkma yasağından da memnun evde hiç sıkılmıyorum hep böyle sürsün diyor
Zaten eskisi gibi olamıyoruz beyin unutmuyor hiçbirşeyi.
Beynimize format atmamız gerek herseyin eskisi gibi olması İÇİN
Boğazımın fotoğrafı ektedir. bakmak istemeyenler bakmasın lütfennn
Eklentiler
Son düzenleme: